- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
-
ben msjla yolladım canım benı unutma..
kızlarr ben sınav için sabah namazından sonra 100 tane hacet duası okuyorum isimleriniz yazın isterseniz sizin de adınız geçsin sizleri tanımıyorum ama Rabbim kim için ettiğimi bilir.
Yanlış anlaşılmasın dua ederken tüm sınava gireceklere ediyorum ama özel olarak isminizde geçireyim canlarım .
Allah gönlümüzdekini versin hepimize
tabiiki canım sorabilirsin istediğini sor
ösym sıtesınden mı bakacagz lys yerlerıne
Kızlarrr bugün başalyabildim çok şükür malum durumdan dılayı başlayamamıştımdı Allahım kabul eder inş. özel mesajla ismini yazan herkesinkinide geçirdim..Sınavlara kadarda yapmayı planlıyorum her sabaahh inş kabul olur.
Kızlarrr bugün başalyabildim çok şükür malum durumdan dılayı başlayamamıştımdı Allahım kabul eder inş. özel mesajla ismini yazan herkesinkinide geçirdim..Sınavlara kadarda yapmayı planlıyorum her sabaahh inş kabul olur.
benim iki sınavım da aynı okulda kızlar :) ama okul bize 1,5 saat uzak :/ erkenden yola çıkacağız.. bir de kızlar edebiyat sınavında abimle aynı sınıftayız
aaaa ne güzelbenimde mutlaka bir tanıdık çıkıyo sınıfta pek heycan yapan biri değilim ama rahatlıyo insan tanıdık birilerini görünce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?