• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

Sonuçlar ne zaman açıklanır canım
Bayramdan önce deniliyo ama :31:

bizim hoca ben tercih yaptıgım zaman 2 hafta sonra acıklanır kayırlar da 3 ünde falan başlar demişti hiç bilmiyorum valla bende

bugün haberlerde gördüm sınav sistemi yine değişiyormuş 2014 te uygulanacakmış ya bilmiyorlar ki ne yapsınlar

bizim hoca ben tercih yaptıgım zaman 2 hafta sonra acıklanır kayırlar da 3 ünde falan başlar demişti hiç bilmiyorum valla bende

bugün haberlerde gördüm sınav sistemi yine değişiyormuş 2014 te uygulanacakmış ya bilmiyorlar ki ne yapsınlar

Beyin bedava diyorum ve susuyorum :37:

Bekleyip göreceğiz artık,of çok sıkıldım bu belirsizlikten

Bende Antalya'dayım :61:

Evet canım seni az çok biliyorum :61:

İyiymiş :61: Gezip görmek istediğim yerlerden biri İstanbul bi gün olur o da umarım :61:
bekleriz istanbul'a :42:
oo hepiniz bana çok uzaksınız. :52: ben kapadokyadayım var mı bana yakın olan :124:
ah kapadokyaaa :69: :16:
açıklansa da biran önce ..
belki aynı üniler olur ilk günümüzde yardımcı oluruz hem de tanışmış oluruz yüzyüze :124:
ay ne güzel olur.
yalnızlık çekmemiş oluruz. :18:

çok hoş olur .. ben ilk günümden çok korkuyorum çünkü :1:
iliğime kadar yalnızlığı hissetmek istemiyorum :50:
bende en çok ilk günden korkuyorum.
kesin kaybolucam. :18:

Konuyla şu an hiç bi alakamız yok kızlar farkettiniz mi " Sınava bir ay kala neler yapılabilir?" :1: Konu bu ama biz artık sohbet boyutlarındayız :61: Diyorum ki geyik bölümüne bi konu açiim bizim konumuz olsun ordan sohbet edelim benim gibi gece kuşu olduğumuzda ordan muhabbet edelim falan ? Ne dersiniz :61:

Konuyla şu an hiç bi alakamız yok kızlar farkettiniz mi " Sınava bir ay kala neler yapılabilir?" :1: Konu bu ama biz artık sohbet boyutlarındayız :61: Diyorum ki geyik bölümüne bi konu açiim bizim konumuz olsun ordan sohbet edelim benim gibi gece kuşu olduğumuzda ordan muhabbet edelim falan ? Ne dersiniz :61:

bunu bende fark etmiştim ama dillendirmedim :1:
sen aç topik fikri senden çıktı ne de olsa. biz de damlarız :1:

Olabilir
Burasını sohbet için kullanıyoruz zaten :1:
Esma'yla diyetimize kadar konuştuk biz burda :52:

Ben otururum yerime,kalkmam bidaha :1:
Böylece kaybolmamda :27: :1:

önce yerine oturman için gideceğin yeri kaybolmadan bulman gerek :1:

bence de öyle yapalım ben de düşünmüştüm bunu .. :1:
başlığı eylenceli birşeyler olsun ama :124:

Back