• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

Canım nisanda ygs'den bir hafta sonra ben dershaneye yazıldım kpss için zor oldu aralıksız böyle ama başladım öyle hala gidiyorum bugun denemeye girdim çok zordu ya bitsin diye dua ettim sınav boyunca :26: Genelde akşamları 8den sonra çalışıyorum iyi oluyor aslında hayallerim boşa çıkmasın başka bir şey istemiyorum şu an:31:
Sen neler yapıyorsun?

Aferin kız sana :46:
Ben hiç çalışmıyorum malesef :1:

Bu arada kızlar merak ediyorum aslında nerelerde yaşıyorsunuz :61: Yakın mıyız yoksa çook mu uzağız ? :61:

Canım mesajına dönemedim kusura bakma :17:
İstanbul'dayım ben biliyosundur belki

Canım nisanda ygs'den bir hafta sonra ben dershaneye yazıldım kpss için zor oldu aralıksız böyle ama başladım öyle hala gidiyorum bugun denemeye girdim çok zordu ya bitsin diye dua ettim sınav boyunca :26: Genelde akşamları 8den sonra çalışıyorum iyi oluyor aslında hayallerim boşa çıkmasın başka bir şey istemiyorum şu an:31:
Sen neler yapıyorsun?
ne güzel ya inşallah atanırsın :38:
Bu arada kızlar merak ediyorum aslında nerelerde yaşıyorsunuz :61: Yakın mıyız yoksa çook mu uzağız ? :61:

ben istanbul. :ssz:

ben kocaeli deyımm canımm

Bende Antalya'dayım :61:

Aferin kız sana :46:
Ben hiç çalışmıyorum malesef :1:

Çok az zaman kaldı zaten bende haftaya Ankara'ya gideceim iki haftalığına bende bırakırım biraz çalışmayı iyi mi olur kötü mü bilemiyorum :1:

Canım mesajına dönemedim kusura bakma :17:
İstanbul'dayım ben biliyosundur belki

Evet canım seni az çok biliyorum :61:

ne güzel ya inşallah atanırsın :38:

İnşallah canımm :61:

ben istanbul. :ssz:

İyiymiş :61: Gezip görmek istediğim yerlerden biri İstanbul bi gün olur o da umarım :61:

açıklansa da biran önce ..
belki aynı üniler olur ilk günümüzde yardımcı oluruz hem de tanışmış oluruz yüzyüze :124:

kızlar korkmayın ya dışarıda okuycak olan bir tek siz değilsiniz ki herkes nasıl alışıyosa sizde alşırsınız

benm arkadaşlarım evlerine gelmek istemiyor artık o kadar alışıp sevmişler ki yerlerini

hiç alışmayanı bırakıp gelmeyi düşüneni bile alıştı şimdi

Back