- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
-
- #1.281
Bu arada kızlar merak ediyorum aslında nerelerde yaşıyorsunuzYakın mıyız yoksa çook mu uzağız ?
Canım nisanda ygs'den bir hafta sonra ben dershaneye yazıldım kpss için zor oldu aralıksız böyle ama başladım öyle hala gidiyorum bugun denemeye girdim çok zordu ya bitsin diye dua ettim sınav boyunca :26: Genelde akşamları 8den sonra çalışıyorum iyi oluyor aslında hayallerim boşa çıkmasın başka bir şey istemiyorum şu an
Sen neler yapıyorsun?
Bu arada kızlar merak ediyorum aslında nerelerde yaşıyorsunuzYakın mıyız yoksa çook mu uzağız ?
ne güzel ya inşallah atanırsınCanım nisanda ygs'den bir hafta sonra ben dershaneye yazıldım kpss için zor oldu aralıksız böyle ama başladım öyle hala gidiyorum bugun denemeye girdim çok zordu ya bitsin diye dua ettim sınav boyunca :26: Genelde akşamları 8den sonra çalışıyorum iyi oluyor aslında hayallerim boşa çıkmasın başka bir şey istemiyorum şu an
Sen neler yapıyorsun?
ben kocaeli deyımm canımm
Aferin kız sana
Ben hiç çalışmıyorum malesef
Çok az zaman kaldı zaten bende haftaya Ankara'ya gideceim iki haftalığına bende bırakırım biraz çalışmayı iyi mi olur kötü mü bilemiyorum
Canım mesajına dönemedim kusura bakma
İstanbul'dayım ben biliyosundur belki
ne güzel ya inşallah atanırsın
İnşallah canımm
ben istanbul.
Aynı şehirler bile olabilir bir ihtimal
çok hoş olur .. ben ilk günümden çok korkuyorum çünkü
iliğime kadar yalnızlığı hissetmek istemiyorum
Bende... :26::26::26:
esmmaaaaaaaaaaa bebem nerdesinn????? :44:
arkadasım anlatıyo soruyorum haliyle ..
ilk gün gittğinde ..
ben o kadar uzun bi gün görmedim diyor
kaybolmuş filan .. yanında biri olsa kaybolman sorun değil bi şekilde çıkarız da işte
Esssmmaaa geri dön bitanemm
Sensizz yapamıyozzz Esmmmaaa
Ne olur geri dön Essssmmmaaaaaaaa
:44::44::44: esma napıyo acaba ya ders mi çalışıyo bu kız niye gelmiyo
Umarım bahanesi ders çalışmaktır
Unuttu bizi resmen
Tatil mi yapıyo acaba
Özlettide özletti
bir bilseko tercih sonuçları açıklandığı zaman gelir kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?