- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
-
canım harçlar kalkabilirmiş diye duydum :)
inşallah kalkarsa hiç sıkıntı kalmaz ama eğer kalkmazsa da yılda 2 defa ödeyeceğiz canım yaa çok büyük problem olmaz bence ve çok çok da harç paralarının yüksek olduğunu sanmıyorum
kızlar ikinci öğretimlerin harç parası eğitim fakültesinde 500 küsür lira haberinz olsun =)
kızlar Facebook da bir yere yazdım yeni kılavuz çıkacak mı diye ?
sağolsun bir kız cevap yazdı evet çıkacakmış dedi,rehber hocaları öyle söylemiş.
İnşallah sıralamalarda fazla oynama olmaz dedim o da dedi ki İnşallah ,zaten oynama şöyle olur dedi. Mesela bir okul 50 bininci sırayla bir bölüme öğrenci alıyorsa 55 bine yükselir dedi.
Sizce de bu arkadaşımızın dediği gibi sıralamalar yükselecek mi düşecek mi ?
Onu bende duydum canım,harç ödenir bi şekilde o problem değil
Çok geç saatlere kadar okulda kalmak çok can sıkıcı ya
kızlar Facebook da bir yere yazdım yeni kılavuz çıkacak mı diye ?
sağolsun bir kız cevap yazdı evet çıkacakmış dedi,rehber hocaları öyle söylemiş.
İnşallah sıralamalarda fazla oynama olmaz dedim o da dedi ki İnşallah ,zaten oynama şöyle olur dedi. Mesela bir okul 50 bininci sırayla bir bölüme öğrenci alıyorsa 55 bine yükselir dedi.
Sizce de bu arkadaşımızın dediği gibi sıralamalar yükselecek mi düşecek mi ?
aynende kızın söylediği gibi olacak bence çünkü bizim hocalarda baya düşüş olack demişti ki sınavda zordu ygs den herkes döküldü bence lysde matda o kadar kolay değildi yani
oyy kuzum yaa bunun için sıkma canını bu kadar
bak örgünde okuyanlar ikinci öğretimlerle derslere giriyorlarmış
biz de eğer i.ö olursak ve mesela gece 9 da dersimiz olursa sabah gireriz
Diğer topicde bi üye aramış ösym'yi çıkmayacak demişler
Puanları yerleşenler belirleyecekler demişler
Of sıkıldım ya,ne zor işler bunlar
İnşallah hocalar anlayışlı falan olurda çok problem yaşamayız canım
iibf ne kadar canım biliyorsan ?
canım çıkmadan olmaz bence
çünkü kimse bir şey bilemez o durumda nasıl tercih yapacağız öyle olursa
eğer bu durum söz konusu olsaydı 16 Temmuz da o kılavuz yayınlanmazdı canım.
bence yani
oyy kuzum yaa bunun için sıkma canını bu kadar
bak örgünde okuyanlar ikinci öğretimlerle derslere giriyorlarmış
biz de eğer i.ö olursak ve mesela gece 9 da dersimiz olursa sabah gireriz
canım onlarda o civardadır herlde ya ben 203 ödüyorum iibf 1. öğretimim .) ama 2. öğretim seçmeyin bence çok geç saatlerde çıkıyolar 23.20 de bitiyor dersleri . her hoca tutucak diye bişey yok ama tutanlar var ve bi bayanın o saatte ece dönmesi çok zor harç bi şekilde ödenir evet ama eve geç gitmek hoş değil ki bildiğim kadaryla hocalar 1. öğretimlerle daha iyi =)
canım onlarda o civardadır herlde ya ben 203 ödüyorum iibf 1. öğretimim .) ama 2. öğretim seçmeyin bence çok geç saatlerde çıkıyolar 23.20 de bitiyor dersleri . her hoca tutucak diye bişey yok ama tutanlar var ve bi bayanın o saatte ece dönmesi çok zor harç bi şekilde ödenir evet ama eve geç gitmek hoş değil ki bildiğim kadaryla hocalar 1. öğretimlerle daha iyi =)
canım sabah girerim olmuyo çünkü yoklama alınıyor . erkek arkadaşım i.ö ordan biliyorum gerçi her okulun her hocanın şeyi farklı :)
Ösym'den herşey beklenir
Bekleyip göreceğiz artık :99:
ayol ne alakası var? ben 2. ogretımım ve hocalar bızı daha cok severdı ve bızım ortalamamız daha yuksek cıkardı cunku. ayrıca okula gore degısır saatler ama benım dersım en gec 8 de bıtıodu arada ıstıssnalar oluodu bazen (tabi oda yıne 9 en gec yanı) 2. ogrt olmak rahat ama parası yuksek ıste ki harclarda kalkıomus gercı.
Ösym'den herşey beklenir
Bekleyip göreceğiz artık :99:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?