- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
-
hayırlısı her şeyin ya elbet bir yerler olur nasip kısmet ben çıkıyorum canlarım görşrz sonra inş. öptüm hepnizi
Kızlar kandiliniz mübarek olsun bu arada
ben öyle bir şey duymadım canım yani akademisyen olunmuyor artık diye. sadece formasyonun kaldırıldığını ve mesela artık edebiyat okuyanların pedagoji alarak öğretmen olamayacağını biliyorum. üniversite neden akademisyen olunmasın ki? tamam formasyon kaldırılmış olabilir ama sonuçta fen-edebiyata daha birçok öğrenci gelecek ve bu öğrencilere öğretmen lazım olacak. bence akademisyen olunur canım ya
Gamzeeeeeee nerdesin canım sen ?
bir sen yoksun şu anda
Akademisyen olmak isterim aslında ama onunda ne kadar zor olabileceğini tahim edebiliyorum
Esma kuzum yemin ediyorum benden çok yaşayacaksın
Bende tam Gamzeda nın e'si bi tanemiydi iki tane miydi diye bakıyodum
Gamzeda'nınki nasıl geçti acaba diye yazacaktım
bu yıl okumayı düşündüğüm bölümün deil ama önümüzdeki yıl okumayı istediğim bölümü kazanırsam inşallah akademisyen olarak kalmayı ben de isterim. ama bilemiyorum tabi %kaç şansım olur. akademisyen olamasam da türkiyede kpss.ye girip türkiyede çalışmak gibi bir düşüncem de var
bu arada netlerinize baktınız mı canım? ben bakmadım:26:
Türkiye'ye gel tabi ya
Memure olursun
Ben lise kpssde de şansımı deneyeceğim bu yıl,kazanacağımdan değil ama
Ben bakmadım,bakmayıda düşünmüyorum
Kasılıyorum
Bi tanesine tvde gözüm ilişti oda yanlış
evet canım inşallah düşünüyorum :)
denemende fayda var canım hiç olmazsa tecrübe kazanmış olursun
uçak mühendisliği okursan inşallah canım sen devlet mi düşünüyorsun yoksa ne planlıyorsun?
bizim ufaklık da istiyor ileride uçak mühendisi olmayı
sovalyemm
hoş geldin canım
nasıldı sınavın?
Ufaklık kardeşin mi canım ?
Umarım o kazanır,ben yapamadım
Devlet istiyorum canım,aselsan,havelsan falan
Ama ne kadar zor olduğunu tahmin etmek zor değil
hosbulduk canım mat ve geometrıden toplam 20 soru yapabıldım,ve sınıf ortalamasına baktım kagıdı verenler hemen hemen benımkı kadar ,bence acayıp zordu belkıde lys ye calısmadım dıyede olabılır ,berbet yanı durumbayılıcaktım zaten sıcaktan cam kenarı dustu
evet canım kardeşim :) daha bu sene 7. sınıf olacak ama şimdiden bunu düşünüyor :)
hiç zor deme canım bak Allah'tan umut kesilmez.
demin üniversiteyle ilgili olan bölümde bir topiğe girdim orada biri yazmış sakın hayallerinizden vazgeçmeyin 1-2-3 yıl da olsa deneyin hiçbir şey için geç olmaz gibisinden şeyler yazmış.
sen de umutsuzlığa kapılma canım.
vallahi canım şu anda çok pişmanım ve kararlıyım seneye yapacağım diyorum bu kararlılığım devam ederse yapacağıma inanıyorum. sen de sakın pes etme güven kendine. o kadar insan kazanıyor bizim şu anda isteyip de imkansız dediğimiz şeyleri. peki nasıl oluyor da kazanıyorlar? bizden üstünler mi? HAYIR. sadece gerçekten çok ama çok çalışıyorlar hepsi bu. bizde adam gibi çalıştıktan sonra sen ODTÜ diyorsun ODTÜ de olur ben HACETTEPE diyorum HACETTEPE de olur. geç olsun ama güzel olsun canım
hosbulduk canım mat ve geometrıden toplam 20 soru yapabıldım,ve sınıf ortalamasına baktım kagıdı verenler hemen hemen benımkı kadar ,bence acayıp zordu belkıde lys ye calısmadım dıyede olabılır ,berbet yanı durumbayılıcaktım zaten sıcaktan cam kenarı dustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?