Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

Of,sanırım ben bi daha hazırlanacağım
Bu kadarda kötü geçeceğini düşünmemiştim çünkü

Ya gerçekten benimde kötüydü,İstanbul fen-edebiyatta yalanda oldu
İ.ö kalkmış zaten İstanbul imkansız

canım sende kütahya yaz tabii sen bilirsin gene de ama ben kararlıyım kütahya yazcam.puanları tam benim yapabilceğim puan civarında. seneye de inşallah istediğimiz yer olan ANKARA olur

ben de senin gibiyim canım.. biraz çalışıyorum sanki puanım süper olcakmış gibi düşünüyorum.. ama bu böyle sürmez seneye kafamı kaldırmam kitaptan

ya karamsar olmayın kimse yapamadıysa puanlar düşer ygs de batırdı herkes zaten matgeo kötü geçtiyse milletin mecbur düşer puanlar

inşallah canım yaa valla ben de onu bekliyorum.

Of,sanırım ben bi daha hazırlanacağım
Bu kadarda kötü geçeceğini düşünmemiştim çünkü

canım çıkar bir yerler heralde yaokurken hazırlanırsın.. face.de bakıyorum şimdi bir sayfa üni sınavlarıyla ilgili kimileri süper falan yazmış bence atıyorlar. bir üçümüzün kötü geçmiş olamaz heralde

ben babama dün akşam söyledim canım sen bilirsin kızım,eğer üniversite okurken hazırlanabileceğim diyorsan buna inanıyorsan gir dedi bana (ayy galiba her lafa atlıyorum ben bu arada)

ya üni okurken hazırlanma fikri bana çok saçma geliyo ikisini nasıl idare etmeyin düşünüyosunuz anlamıyorum değişik bir ortama girceksiniz şimdi yaparız diyosunuz ama gece gündüz çalışmanız gerekiyo olduda ygs lys ye yüklendiniz okul ne olcak istedğiniz gibi geçmese sınav tekrar okula döneceksiniz dönem uzuycak geçemediğiniz sınavlarla uğraşcaksnız gözünüz kesiyomu bunları???

Kütahya'da kuzenim okuyo,yabancılık çekmem o zaman
Ama oraya gidene kadar Düzce falan yazarım,hem evime yakın haftasonları eve gelirim
Ya gerçekten çok kararsızım,şu puanlar bi açıklansında
Canım ibbf iyi bi bölüm,ama fen-edebiyattan hiç bişey olmuyo
Oda düşündürüyo beni

canım ama ben sana anlatmıştım bişeyler hatırlıyor musun? eğer bu yıl kazanamazsam burda gitcem üniversiteye bu durumda da annemler türkiye sınavlarına girmeme müsade etmez. ben okul sınavlarım olduğunda ygs-lys çalışmayı bırakıp okul derslerine çalışırım,sınavlar bitince de ygs-lys çalışmaya devam ederim diye düşünüyorum. Allah korusun seneye kazanamazsam istediğim yeri ve üniversite de de kaldığım dersler olursa öteki yıl alttan alırım napim.. aldım ben bunu göze

Şahsen okuldan çok sınava ağırlık veririm ben
Okuldan kalsamda olur,çevreye göstermelik tercih yapacağım eğer yaparsam
Kimseler laf etmesin diye

sen bilirsin canım umarım pişman olmazsın iyi olur inş. :)

yani canım yazarsan kuzenin de sana destek olur orda. düzce de iyi olur dediğin gibi.. benim de bu yıl düşündüğüm bölüm ibbf.den canım.. iktisat yazcam. sende tm puanın yeterli olursa yaz canım.. fen-ed.ı ben de duydum artık bişey olunmuyormuş malesef

canım kimsenin lafı için hayatına yön verme senn hayatın onlara ne ya onlar laf ediyo diye boş bölme gideceksin bitirince evde oturuyosun diye laf edecekler bu sefer ve her şey için geç olcak artık milletin lafımı biter ya

Benimde kafam karıştı benimde
Formasyon kalktı şimdi fen-edebiyat mezunları üniversitede akademisyen falanda olamıyo mu ?

aynen canım. ya insanlar afedersiniz ama o kadar garip ki. bana karşı kimse olumsuz tepki vermedi bugüne kadar ama genel olarak herkesin düşüncesi şu; ''İkinci yılı bu yıl kesin kazanmalı'' ya herkes kolay sanıyor üniversite kazanmayı bizim gibi kaç insan giriyor sınava bunları düşünmüyorlar sadece eleştiri derdindeler

sen bilirsin canım umarım pişman olmazsın iyi olur inş. :)

inşallah canım ya :) İnşallah senin de herşey istediğin gibi olur canım

Son düzenleme:

Çok haklısın,bugün annemlede konuştuk
Kuzenim biyokimya okudu işe falan giremedi
Bilemiyorum,bu konuda babamın nabzını hiç ölçmedim oda düşündürüyo beni

Benimde kafam karıştı benimde
Formasyon kalktı şimdi fen-edebiyat mezunları üniversitede akademisyen falanda olamıyo mu ?

ben öyle bir şey duymadım canım yani akademisyen olunmuyor artık diye. sadece formasyonun kaldırıldığını ve mesela artık edebiyat okuyanların pedagoji alarak öğretmen olamayacağını biliyorum. üniversite neden akademisyen olunmasın ki? tamam formasyon kaldırılmış olabilir ama sonuçta fen-edebiyata daha birçok öğrenci gelecek ve bu öğrencilere öğretmen lazım olacak. bence akademisyen olunur canım ya

Çok haklısın,bugün annemlede konuştuk
Kuzenim biyokimya okudu işe falan giremedi
Bilemiyorum,bu konuda babamın nabzını hiç ölçmedim oda düşündürüyo beni

bence baban da sana ılımlı yaklaşır canım. ben dün konuştum gayet sıcak yaklaştı bu fikrime.

hayırlısı her şeyin ya elbet bir yerler olur nasip kısmet ben çıkıyorum canlarım görşrz sonra inş. öptüm hepnizi

canım kib :) ben de çok öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…