Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

kızlar bana resmen garip şeyler oluyo hiç bir şey hissetmiyorum eksik konum var ama böyle sanki sıradan bir şeymiş bulmaca çözmeye gidecek gibi hissediyorum kendiimi ve bu olay garip birşekilde bugün başladı sonum hiç hayırlı değil

Kızlar bu arada konuyla alaksı yok ama halen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için buraya yazmak istedim.sizide güldürürüyüm lys gülleri :)
Dün akşam aile dostumuz geldi başka şehirden 1,5 yaşında kızları var ama çocuk herkese çocuklar diye hitap ediyo ve çok girişken.Dün aşlam yemeğini dışarıda yiyelim dedik karşı masada da kaymakam oturuyo ve içerideki herkesin gözü kaymakamda.Bizim ufaklık annesi lavabodayken sen git kaymakamın masasnına ''çocuklar ne yiyosunuuzzzz ? '' demiş kızlar biz o anda gülmemek için kendimizi nasıl sıktık çocuk bir defada değil birkaç kez gidip söylemiş orada yemek yiyenler biri de kameraya almış Allahtan kaymakam ve ya onun yanındakiler hiç birşey demedi gülüp geçtiler.

Kızlar bi de bugün sabah yaşadığım taze rezillik sınav stresi beni salak yaptı
Bizim evimiz giriş katta annemde perdeleri yıkamak için makineye atmış dışarıdan mutfak tamamen görünüyo bende kahve eşliğinde müzik dinliyorum bi ara kendimi çok kaptırdım sanırım zıplamakla dans etmek arası bir hareket yaptım Dışarıda annemin en yakın arkadşı beni izliyo kadın aynen bu şekilde
ben bu şekilde :78::111:

Ay küçüğüm ya
Boşver canım ya en azından eğlenecek şeyler buluyosun
Ben İstanbul sıcağında ayılıp bayılıyorum resmen

valla bırebır benı tarıf ettın,aman bosver dıyesım bıle var ama ygs ye gırecek ken son bır hafta yaprak gıbı tıtrıyodum sımdı cok tuhafım ya

Bende sözelciyim ve sözelciler bilir mantık en belalı dersim sembolik mantıktan çok eksiklerim var yapamıyorum zor soruları matematik gibi resmen... Bir de coğrafya korkulu rüyam...Diğerlerinden korkmuyorum açıkçası

Sizin sınavınızda cumartesi mi ?
Başarılar şimdiden,benimde eksiklerim var
Hangi bölümü istiyosun ?

Hayır pazar:)
Ve iletişim fakültesi istiyorum, kocaeli üniversitesi veya marmara. sen ne istiyosun ?tmsin sanırım :)

Sayısalım keşke tm olaydım
Bende kocaeli istiyodum ama olmayacak sanırım
Uçak istiyodum olmayacağı için makine istiyorum artık
İletişim fakültesi derken sinema televizyon falan mı halkla ilişkiler,reklamcılık mı ?
Marmara çok güzel ya umarım olur

Merhaba kızlarrr :) Bende Yabancı diL öğrencisiyim öğretmenlik istiyorum ama o kadar değişiklik yaptılar ki hedeflerim şaştı

Tm en iyi bölüm bence en bölüm çeşiti orada da var ama fen için en iyi bölüm makine bence gelecek için :)))
Tarihte kendime güveniyorum ,bir de edebiyatta.Bakalım...
Halkla ilişkiler düşünüyorum ama reklamcılık veya sinema tvde olabilir tam benim ilgi alanım hepsi çünkü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…