- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
-
eveeeeeet kızlar,hazırlıklar bıttı mi?
Benim eksiklerim var
Şaka maka 3 gün kaldı
Tırsıyorum,tırsıyorum,tırsıyorum :18::18::18:
Kızlar bu arada konuyla alaksı yok ama halen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için buraya yazmak istedim.sizide güldürürüyüm lys gülleri :)
Dün akşam aile dostumuz geldi başka şehirden 1,5 yaşında kızları var ama çocuk herkese çocuklar diye hitap ediyo ve çok girişken.Dün aşlam yemeğini dışarıda yiyelim dedik karşı masada da kaymakam oturuyo ve içerideki herkesin gözü kaymakamda.Bizim ufaklık annesi lavabodayken sen git kaymakamın masasnına ''çocuklar ne yiyosunuuzzzz ? '' demiş kızlar biz o anda gülmemek için kendimizi nasıl sıktık çocuk bir defada değil birkaç kez gidip söylemiş orada yemek yiyenler biri de kameraya almış Allahtan kaymakam ve ya onun yanındakiler hiç birşey demedi gülüp geçtiler.
Kızlar bi de bugün sabah yaşadığım taze rezillik sınav stresi beni salak yaptı
Bizim evimiz giriş katta annemde perdeleri yıkamak için makineye atmış dışarıdan mutfak tamamen görünüyo bende kahve eşliğinde müzik dinliyorum bi ara kendimi çok kaptırdım sanırım zıplamakla dans etmek arası bir hareket yaptımDışarıda annemin en yakın arkadşı beni izliyo kadın aynen bu şekilde
ben bu şekilde :78::111:
kızlar bana resmen garip şeyler oluyohiç bir şey hissetmiyorum eksik konum var ama böyle sanki sıradan bir şeymiş bulmaca çözmeye gidecek gibi hissediyorum kendiimi ve bu olay garip birşekilde bugün başladı sonum hiç hayırlı değil
ayrıca bendede yogun dıkkat kaybı, fecı can sıkıntısı,ve ınanılmaz bosvermıslık var ruh halım bundan ıbaret:26:
Lys kasma,canını sıkma ya
Ygs ile yerleşmeyecek misin zaten
Kafan rahat olsun,boşver
Bende sözelciyim ve sözelciler bilir mantık en belalı dersim sembolik mantıktan çok eksiklerim var yapamıyorum zor soruları matematik gibi resmen... Bir de coğrafya korkulu rüyam...Diğerlerinden korkmuyorum açıkçası
Sizin sınavınızda cumartesi mi ?
Başarılar şimdiden,benimde eksiklerim var
Hangi bölümü istiyosun ?
Hayır pazar:)
Ve iletişim fakültesi istiyorum, kocaeli üniversitesi veya marmara. sen ne istiyosun ?tmsin sanırım :)
Merhaba kızlarrr :) Bende Yabancı diL öğrencisiyim öğretmenlik istiyorum ama o kadar değişiklik yaptılar ki hedeflerim şaştı
Sayısalım keşke tm olaydım
Bende kocaeli istiyodum ama olmayacak sanırım
Uçak istiyodum olmayacağı için makine istiyorum artık
İletişim fakültesi derken sinema televizyon falan mı halkla ilişkiler,reklamcılık mı ?
Marmara çok güzel ya umarım olur
Ne gibi değişiklikler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?