sınav nasıl geçti ??

didnil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
96
0
86
İzmir
sınav nasıldı kızlar haydi burada paylaşalım :) benim fena değildi:))zemuszemus

benim kuzenim girdi.şu an yanımda.kolay olduğunu söylüyor.hayırlısı herkes için....

maliye 3.sınıf öğrencisiyim,fena değildi güzel geçti sınav:teytey::teytey::teytey:

Ben 4 dersten girdim.3 tanesi güzeldi ama 1 tanesinden 40 falan anca alıyorum.Uff yaa yılsonu sınavında veririm inşaallah büte kalmak istemiyorum. yaa.

bende 4 dersten girdim. Çalışamadım hiç birine hatta çalıştığım tek ders vardı o da kötü geçti. Ama diğer üçü iyi geçti hemde eşim kapıda bekliyor işe gecikecek diye 1 saatte çıktım guclubacismile

arkadaşlar hepimiz için hayırlısı olur inş seduş üzülme finalde yaparsın olmadı bütte :)

benimde fena değildi tabi mat. hariç çalışmadığım halde baya yaptım çalışan içn bence sınav çok kolaydı çalışmayıp hata etmişim kanımcabilmiyorumkismile neyse artık finale:) inşlh herkes iyi notlar alırzemuszemus

Benim güzel geçti,matematik hariç.. Sanırım bu kez baya yüksek notlar alıcam :kedi:zemuszemus

işletme 1. sınıfdan girdim fena değildi.ne zaman sonuçlar açıklanır bilen varmı arkadaşlar malum dahaçok acemiyim

bende işletme 1, sınıfa girdim aynen fena değildi sınav sonuçları 2 hafta sonra belli oluyor diyolar ama ne derece doğru bilmiyorum

benımde genel olarak ıyı gectı ama merak etııgım mat gecemssem 3 olamıyorum o sebepten

ben de kamu yönetimi ikinci sınıftayım alttan muhasebe var, ikinci sınıftan da 4 ders hepsinden geçiyorum ama benim için önemlisi yıl sonuinş onu da geçerim

1. sınıf tekrarını yaptım 4 dersim var inşallah hepiniz geçersiniz :Saruboceq:bende sizinle birlikte geçerim inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah:Saruboceq:

sonuclar 26 sında acıklanır deniliyor arkdslar..
sınav iktisat dısında güzeldi.

arkadaşlar 2 yıllıktan 4 yıllığa geçiş için sınava girmemiz mi gerekiyor yoksa alttan ders olmayınca geçiş yapıp ek dersler için sınava girmemiz mi gerekiyor...

arkadaşlar 2 yıllıktan 4 yıllığa geçiş için sınava girmemiz mi gerekiyor yoksa alttan ders olmayınca geçiş yapıp ek dersler için sınava girmemiz mi gerekiyor...

eğer açıköğretimden 3 ve 4ü tamamlamak istiyorsan alttan hiç ders kalmamak koşuluyla direk 3.sınıftan devam edebiliyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…