• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınav nasıl geçti ??

arkadaşlar cuma günü 23 nisan resmi tatilden dolayı sınavı açıklamam gibi bir durum olabilirmi ki bukadar zamandır bekliyorum cuma günün gelmesi ama hayal kırıklığı olmasın sonu...

ben aof yi aradım kızlar 23 nisanda açıklanırmı diye açıklanabilir dediler ama kesin değilmiş bilmiyorlarmış nasıl bilmezlerse.

slm sekerler bende işletme 3ten devam ediyom iki yıl urfada okudum işletme valla bende pek calışamadım o yüzden 3 dersim ii 3 dersim kötüden iyi gecti bakalım nolucak bu arada calışmaya basladınız mı ?_siz nasıl calışıyosunuz?simdiden tesekkürler...

kızlar aöf nin sitesine girdim birde baktım ki açıklanmış sonuçlar çok şükür 63 ün altında notum yok

eveeett ben de sonuçlarıma baktım.beklediğimden de iyi gelmiş..
7 dersin 5 inden geçmişim..yaşadığım sorun sonrası girdiğim derslerin ikisinden de 40 almışım ne hikmetse ;) geçemediklerim sadece bunlar.. aynı performansla çalışırsam 2.sınavda da böyle notlar alırım veeeee okul da biterrr inşallahhh..

tekrar konu açmak yerine burdan yazayım bugünkü bütünleme sınavında iktisattan sınava girdim pek de iyi değildi.biraz zordu yani.bakalım hayırlısı

inşallah hepimiz geçeriz ya.aöf okumak ne zor hoca yok okul yok ders yok hiç bir şey yok ya kendi kendimize bitirmeye çalışıyoruz

mrb kızlar a.s.
bende maliye 4düm ama siizz bana soruunnn yaa hocasız calısmak çoook zoorr..
bütünleme idare ederdi..
bu sene uzatacak giyibim :(
yerel yonetımlerde grafikli soru vardı hem Xli Yli ne işi varyaa sözeeel derste sayısalın...enteresandıı salladım bende napayım..

Back