Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer açıköğretimden 3 ve 4ü tamamlamak istiyorsan alttan hiç ders kalmamak koşuluyla direk 3.sınıftan devam edebiliyorsun canım
arkadaşlar soru sayısını 100 bölüp daha sonra yaptığınız doğru sayısıyla çarpıyorsunuz sonuç çıkıyor... opuyorumnanaktan
yaa evet o puanlama nasıl yapılıyor spk 36 soruydu diğerleri 30 soru ama nasıl hesaplıyorlar acaba?
Canım SPK da 30 soruydu bu sene.3,33 ile çarpıyorum, küsüratı da yuvarlıyorum. Aşağı yukarı not belli oluyor :1rolleyes:
30 soru olduğunu varsayalım 100'e bölüp 20 ile çarpınca ( 20 doğru yaptığımızı varsayalım ) sonuç 6 oluyor
Eee bu 6 ne demek peki şimdi alacağımız puan olması imkansız
Dış Ticaret 2. sınıftayım. Cumartesi öğleden sonraki oturuma yarım saatlik yol olmasına rağmen 1.5 saat öncesinden çıktım ancak ıstanbuL Emirgan'daki LaLe Festivali sebebiyle sınava geç kaldım!..Böyle bir tarihe böyle bir organizasyonun yapılmasına içimden birbir saydırırken bir yandan da koşa koşa okula gittim.Ek sürenin üzerinden 15 sn geçmiş ki çok şükür yetkililer içeriye aldılar, gözetmen ve sınav sorumlusu bayan hayır süre geçti alamam demesiyle benim sinirlerimin boşalması bir oldu, hayatım boyunca ilkkez bir sınava geç kalmıştım ve bu benimle ilgili bir durum değildi.Nefes Nefese ve titreyerek o soruları nasıl çözdüm ben de bilmiyorum.umarım diğerlerinden iyi sonuç gelir de diğer sınavlarda bu derslere daha fazla ağırlık veririm..umarım kimsenin başına gelmez yaşadığım sorun.