• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınav nasıl geçti ??

kızlar eöğrenmede sınav ne zaman açıklanır ya çok merak ediyorum...sınavım iyi geçti bu arada.

Bende işletme son sınıfım benimde sınavlarım çok güzel geçti
Çok umutluyum notlarım güzel gelecek diye ama bakalım
4. sınıfta ilk senem, inşallah bu sene hayırlısıyla mezun olurum :Saruboceq:

istatistik dersinde 26 soru varya her soru 3.8 mi çarpıcaz böle olunca 98.8
3.9 olursa 101.4 oluyo

yaa evet o puanlama nasıl yapılıyor spk 36 soruydu diğerleri 30 soru ama nasıl hesaplıyorlar acaba?

arkadaşlar soru sayısını 100 bölüp daha sonra yaptığınız doğru sayısıyla çarpıyorsunuz sonuç çıkıyor... opuyorumnanaktan

arkadaşlar soru sayısını 100 bölüp daha sonra yaptığınız doğru sayısıyla çarpıyorsunuz sonuç çıkıyor... opuyorumnanaktan

30 soru olduğunu varsayalım 100'e bölüp 20 ile çarpınca ( 20 doğru yaptığımızı varsayalım ) sonuç 6 oluyor
Eee bu 6 ne demek peki şimdi alacağımız puan olması imkansız

Canım SPK da 30 soruydu bu sene.3,33 ile çarpıyorum, küsüratı da yuvarlıyorum. Aşağı yukarı not belli oluyor :1rolleyes:

Hmmm anladım bende o şekilde hesapladım ama belki onlar daha farklı hesaplar diye düşünmüştüm a.s.

Dış Ticaret 2. sınıftayım. Cumartesi öğleden sonraki oturuma yarım saatlik yol olmasına rağmen 1.5 saat öncesinden çıktım ancak İstanbuL Emirgan'daki LaLe Festivali sebebiyle sınava geç kaldım!..Böyle bir tarihe böyle bir organizasyonun yapılmasına içimden birbir saydırırken bir yandan da koşa koşa okula gittim.Ek sürenin üzerinden 15 sn geçmiş ki çok şükür yetkililer içeriye aldılar, gözetmen ve sınav sorumlusu bayan hayır süre geçti alamam demesiyle benim sinirlerimin boşalması bir oldu, hayatım boyunca ilkkez bir sınava geç kalmıştım ve bu benimle ilgili bir durum değildi.Nefes Nefese ve titreyerek o soruları nasıl çözdüm ben de bilmiyorum.umarım diğerlerinden iyi sonuç gelir de diğer sınavlarda bu derslere daha fazla ağırlık veririm..umarım kimsenin başına gelmez yaşadığım sorun.

Matemetik ve ıstatistik hariç ehh diğim :)) Kötü demeye dilim varmıyor ya ..

kırmızılı başına gelenlere çok üzüldüm inşallah yüksek not alırsın en azından yaşadıklarını unutmak için teselli olur
ben de kamu yönetimi 4 deyim sınavlarım iyi geçti

ya arkadaşlar ben bu sene hiö çalışmadan girdim bana öneriniz var mı çalışma şekli konusunda. nasıl bütün konuları finale kadar sığdırırım. bu arada ben ikti.2. sınıftayım alttan da 2 dersim var.

Dış Ticaret 2. sınıftayım. Cumartesi öğleden sonraki oturuma yarım saatlik yol olmasına rağmen 1.5 saat öncesinden çıktım ancak ıstanbuL Emirgan'daki LaLe Festivali sebebiyle sınava geç kaldım!..Böyle bir tarihe böyle bir organizasyonun yapılmasına içimden birbir saydırırken bir yandan da koşa koşa okula gittim.Ek sürenin üzerinden 15 sn geçmiş ki çok şükür yetkililer içeriye aldılar, gözetmen ve sınav sorumlusu bayan hayır süre geçti alamam demesiyle benim sinirlerimin boşalması bir oldu, hayatım boyunca ilkkez bir sınava geç kalmıştım ve bu benimle ilgili bir durum değildi.Nefes Nefese ve titreyerek o soruları nasıl çözdüm ben de bilmiyorum.umarım diğerlerinden iyi sonuç gelir de diğer sınavlarda bu derslere daha fazla ağırlık veririm..umarım kimsenin başına gelmez yaşadığım sorun.

çok uzuldum durumuna umarım bır daha olmaz ben hep 2 saat 2,5saaat onceden cıkarım sende oyle yap garantı olsun fınallare calıs verırsın kımbılır belkıde ıyı aldın

Son düzenleme:
Back