Saç Uzatma Yöntemleri Sinamekiye devam :)

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
merhabaa. saçlarımın kırıklarını aldırmaya gitmiştim kadın resmen küt kesti bende uzatmak için hemen aktara gittim. sinamekiyi burada öğrendim. hatta aktarcıyada sordum oda söyledi tarifini vermişti. sinamekinin saçlarıma faydalı olduguna inanıyorum çünkü denedim ve hemen hızlı uzattı. badem yağım bitmişti almaya üşendim öyle 5 ay kullanmadım bende. bunun yanında el kremlerini saçlarımın uçlarına sürüyorum. elseveden saç dökülmemesi için bir sprey var onu kullanıyorum daha çok güzel kokuyor diye kullanıyorum. şimdi mayıs ayına kadar devam edicem. artık düzleştirici falan hiç kullanmıcam. en azından istediğim boya gelene kadar saçlarım bi karış uzasa yeter bana o zaman belime gelir :) benim saçlarım zor uzayan tiplerden saç uzatmak isteyenlere sinamekiyi öneririm. benimle birlikte saç uzatmak isteyenlere açığım :) umarım hepimiz istediğimiz saçlara kavuşuruz.

Son düzenleme:
bende sinaekili kürü yapıyorum ilkin 13.10.2012 yaptım en sonda 28.10.2012 de buarada ki uzaman 1.30 cm..yanii cidden yarıyor bu kür..
hep beraber inş. daha gzl vede uzun şaçlaraaa...

bende sinaekili kürü yapıyorum ilkin 13.10.2012 yaptım en sonda 28.10.2012 de buarada ki uzaman 1.30 cm..yanii cidden yarıyor bu kür..
hep beraber inş. daha gzl vede uzun şaçlaraaa...

o zaman bu kürü yapmaya seninle birlikte devam edelim canım :))

tabiiki canım benim dün 5.kürümdü.. daha kısasdı şaçlarım..yeni yeni uzamaya başladı
ayrıca yağ karışımıda yapıyorum birde bunları hafiften ısıtıp saçıma bolca yediriyorum..
birde sarmısaklı şampuan kullanıyorum..

sarımsaklı şampuan denemedim ama saçta faydalı oldugunu biliyorum. sinemakiyi devam edicem mayısa kadar :) yağların karışımı saçların çabuk uzamasını sağlar. o yağ karışımını bende denicem

Son düzenleme:
Ben de haftaya başlıyorum sinamekiye :) Ne zamandır alıyım diyodum ama fırsat olmadı bi türlü araya da bayram filan girince kaldı. Haftaya bemiksmi sinamekimi alıp aldığım gibi yapıcam:)

Benim de şampuanda çam terebentin yağı jojoba yağı tatlı badem yağı ve B12 ampül var şu an :)

Arkadaşımın aklına uydum kestirdim belmdeki saçlarımı çene hizasında. Sonradan çok pişman oldum şimdi uzatıyorum tekrar :)

aaa gitti canım saçlar umarım eski haline en kısa zamanda uzar.

bende badem yağı alıp tekrardan başlıcam :)

aaa gitti canım saçlar umarım eski haline en kısa zamanda uzar.

bende badem yağı alıp tekrardan başlıcam :)

Valla gitti canım ya. Sonra modelini sevmedim sinir olmaya başladım uzamıştı biraz tekrar kestirdim sevdiğim modele:) Ağustosun sonunda kestirdim en son. Bıraktım artık uzasınlar:) Bi de artık aklına uyduğum arkadaşla da aramızda sorunlar olduğu için görüşmüyoruz konuşmuyoruz bile. Çok fazla keşke dedim kestirdikten sonra ama olan oldu işte malesef.. Bu kürü sonuna kadar uygulamayı düşünüyorum kararlıyım :):)

Paylaşırız burda sonuçları hep birlikte:) Destek de oluruz gaz da veririz birbirimize :)

tabi canım doğru diyorsun. zaten bi arkadaşın saçlarını kestir diyorsa kıskançlığından demiştir. bende genelde derim saçlarım uzun bakımsız duruyor kestir falan paylaşırız burada canım benim saçlarım 1 karış daha uzasa belime gelicek şuan sırtımda devam edelim :)

Son düzenleme:

Çok fenasın yaa Aslında diyen arkadaşımın saçları kalçasına geliyodu nesini kıskansın ki benim saçlarımın canım :) Yaptık bi hata işte kestirerek :)
Ederiz canım tabi :) Diğer topiklere de baktım da baya gaza geldim ben :) Foto paylaşanlar olmuş baya uzatmış yani bu kür :)
Bi de bu benim daha kolayıma geldi turplu su küründe yumurta var ya dayanamıyorum o çiğ yumurta kokusuna hiç tahammülüm yok valla.
Uzayacak saçlarımız başka yolu yok :) :)

turpu bende denedim bi ara yumurta kokusu çıkmıyordu saçımdan sürekli saçımı kokluyordum çıkmış mı diye ama yokkk aynen canım uzayacak başka yolu yok :)

turpu bende denedim bi ara yumurta kokusu çıkmıyordu saçımdan sürekli saçımı kokluyordum çıkmış mı diye ama yokkk aynen canım uzayacak başka yolu yok :)

Ayy çok kötü yaa. Bizimkiler her sabah yumurta kırar kardeşime yesin diye hani tabağa kırıp çırparlar. O tabağı yıkamadan gittilerse mutfağa burnumu tıkayıp girerim. Psikolojik benimki abartı biraz :) Saçımda tutamam :) Geçen seneki biyolojicimiz de yapmış bu turpu snra kafasında yumurtayla kaynar suyun altına girmiş Pişirdim kafamda o yumurtaları saatlerce saçımdan yumurta ayıkladım resmen banyoda dedi

hahah kafasında yumurta ayıklamıs hocanız ne güldüm

hafta içi tekrar yapacam kürümüüü bakalım yeni yıla kadar ne kadar uzar..çok merak ediyorum...
sağlıklı gzl şaçlaraaaaa kavuşuruz inş.

hafta içi tekrar yapacam kürümüüü bakalım yeni yıla kadar ne kadar uzar..çok merak ediyorum...
sağlıklı gzl şaçlaraaaaa kavuşuruz inş.

aminn canım aminnnnnnnnnn :) ben çok güzel sonuçlar alıyordum hep istediğim yere uzayana kadar devam ettircem

az önce ısırgan otununda saç uzattığını okudum ve bendee artık en azından kür gidi değilse bile içmek için faydalı olacagını düşündüm..
ne dersiniz kızlar içelim demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…