- 17 Şubat 2012
- 1.609
- 56
- 163
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
bende sinaekili kürü yapıyorum ilkin 13.10.2012 yaptım en sonda 28.10.2012 de buarada ki uzaman 1.30 cm..yanii cidden yarıyor bu kür..
hep beraber inş. daha gzl vede uzun şaçlaraaa...
tabiiki canım benim dün 5.kürümdü..Eki Görüntüle 541173 daha kısasdı şaçlarım..yeni yeni uzamaya başladı
ayrıca yağ karışımıda yapıyorum birde bunları hafiften ısıtıp saçıma bolca yediriyorum..
birde sarmısaklı şampuan kullanıyorum..
Ben de haftaya başlıyorum sinamekiye :) Ne zamandır alıyım diyodum ama fırsat olmadı bi türlü araya da bayram filan girince kaldı. Haftaya bemiksmi sinamekimi alıp aldığım gibi yapıcam:)
Benim de şampuanda çam terebentin yağı jojoba yağı tatlı badem yağı ve B12 ampül var şu an :)
Arkadaşımın aklına uydum kestirdim belmdeki saçlarımı çene hizasında. Sonradan çok pişman oldum şimdi uzatıyorum tekrar :)
aaa gitti canım saçlarumarım eski haline en kısa zamanda uzar.
bende badem yağı alıp tekrardan başlıcam :)
Valla gitti canım ya. Sonra modelini sevmedim sinir olmaya başladım uzamıştı biraz tekrar kestirdim sevdiğim modele:) Ağustosun sonunda kestirdim en son. Bıraktım artık uzasınlar:) Bi de artık aklına uyduğum arkadaşla da aramızda sorunlar olduğu için görüşmüyoruz konuşmuyoruz bile. Çok fazla keşke dedim kestirdikten sonra ama olan oldu işte malesef.. Bu kürü sonuna kadar uygulamayı düşünüyorum kararlıyım :):)
Paylaşırız burda sonuçları hep birlikte:) Destek de oluruz gaz da veririz birbirimize :)
merhaba
bende aldım malzemelerimi ilk kürü çarşamba günü uygulucam hayırlısıyla
tabi canım doğru diyorsun. zaten bi arkadaşın saçlarını kestir diyorsa kıskançlığından demiştir. bende genelde derim saçlarım uzun bakımsız duruyor kestir falanpaylaşırız burada canım benim saçlarım 1 karış daha uzasa belime gelicek şuan sırtımda devam edelim :)
Çok fenasın yaa Aslında diyen arkadaşımın saçları kalçasına geliyodu nesini kıskansın ki benim saçlarımın canım :) Yaptık bi hata işte kestirerek :)
Ederiz canım tabi :) Diğer topiklere de baktım da baya gaza geldim ben :) Foto paylaşanlar olmuş baya uzatmış yani bu kür :)
Bi de bu benim daha kolayıma geldi turplu su küründe yumurta var ya dayanamıyorum o çiğ yumurta kokusuna hiç tahammülüm yok valla.
Uzayacak saçlarımız başka yolu yok :) :)
turpu bende denedim bi ara yumurta kokusu çıkmıyordu saçımdan sürekli saçımı kokluyordum çıkmış mı diye ama yokkkaynen canım uzayacak başka yolu yok :)
Ayy çok kötü yaa. Bizimkiler her sabah yumurta kırar kardeşime yesin diye hani tabağa kırıp çırparlar. O tabağı yıkamadan gittilerse mutfağa burnumu tıkayıp girerim. Psikolojik benimki abartı biraz :)Saçımda tutamam :) Geçen seneki biyolojicimiz de yapmış bu turpu snra kafasında yumurtayla kaynar suyun altına girmiş Pişirdim kafamda o yumurtaları saatlerce saçımdan yumurta ayıkladım resmen banyoda dedi
hahahkafasında yumurta ayıklamıs hocanız ne güldüm
Onu da duyduktan sonra saçlarıma yumurta filan hiiiiiç sürmem O kadar güldüm zaten anlatırken sürsem kesin bana da aynı şey olur
hafta içi tekrar yapacam kürümüüü bakalım yeni yıla kadar ne kadar uzar..çok merak ediyorum...
sağlıklı gzl şaçlaraaaaa kavuşuruz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?