• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinameki ile Kabızlığa Son

arkadaşlar, bu simameki çok zararlı, tecrübeyle sabittir. kullanan kişinin mide ve bağırsak sistemini bozuyor ve resmen çökertiyor. 3 sene önce kullandığım bir form çayında sinameki otu da vardı. mide ağrısı ve sindirim bozukluğu meydana getirdi. kendimi, iki kutu mide ilacı ve yardımcı diğer ilaçlarla zor toparladım ASLA KULLANMAYIN!:1no2:

benimde eşim kullanmıştı daha ilk kullanmasında acillik olmuştu ordaki bir hemşirede bağırsakların içinde olan kaygan yapıyı bile dışarı atıomuş yani okadar sakıncalı bunun yerine her yemekten önce 4 kayısı yiyin daha kolay hazmedersiniz

kızlar ilk önce doktara gitmek lazım böyle durumda eşimin amcası arkadaş tavsiyesi üzerine içmiş ve kalın bağırsağındaki yarayı kansere çevirdi bende içiyordum ara ara ama bo olayı duyunca hemen bıraktım 2 aya vefat etti adamcağız sakın dr.a danışmadan kullanmayın!!!!!!!!

bu illeti malesef :( ben de 5-6 yıldır aksamları yatmadan önce bir tutm yapraklı sekılde suyla yutuyorum.kabızlık sorunum oldugunda baslamıstım ve surkelı tuvalete cıkarması hosuma gıtmıstı sonra bı baktım kı bagımlısı olmusun nereye gıdersem yanımda goturrur oldum almadıgım zaman karnımdan guruldama seslerı gelıyordu ve artık her aksam bır tutam suyla yutuyorum.malesef bız de kabızlık genetık anneannem babaanem halam da yıllardır kullanır.zararları cok fazla korkuyorum ama bıraktım daha kötu oldu baska ılaclar kullandım gayda etmedı.ben de artık sureklı kullanıyorum.bazen de 70 yasındakı babaanem annannem kulllanıyor cok sukur saglıkları da yerınde dıyorum kendımı tesellı edıyorum.ben de bol bol yogurt yıyorum yogurt suyu turp her gece sarımsak yıyorum en azından baska besınlerle mıdeye bagırsaya olan zararını en aza ındırmeye calısıyorum umarım işe yarar:( ayrıca bı arkdsımız bı topik acmıs annesıne doktor sınamekı vermıs kabızlık ıcın ve annesının sınamekıyı kullandıgından berı sacları uzamı öyle olmus olsa yılladır kullanıorum bnım saclarım uzardı ve ben de burda hızlı sac uzama yontemlerıne bakıyor olmazdıımm:))

Back
X