Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sinameki ile Kabızlığa Son
- Konu Sahibi Gulpare
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?sinameki kabızlığa geçici bir çare sağlıyor. ancak bağımlılık yapıyor. daha kötü duruma geliniyor.bir de ibrahim saraçoğlunun kürünü deneyin.
Şiddetli ve kronik kabızlık şikayeti olanlar için, mükemmel bir destekleyici kür. 9-10 adet taze portakal yaprağı bir su bardağı suda 6 dakika hafif ateşte kaynatılır. 6 cı dakikadan sonra ocaktan indirilir ve ılımaya bırakılır. Sabah kahvaltısından 1 saat sonra tamamı içilir. Bir hafta boyunca bir gün arayla her defasında taze hazırlayarak içilir ve kür sonlandırılır. Kabızlık şikayetinin durumuna göre haftada 2-3 defa tekrar edilebilir.
Not: Kurutulmuş portakal yaprağının bu anlamda etkisi yoktur ve kullanılmamalıdır.
Şiddetli ve kronik kabızlık şikayeti olanlar için, mükemmel bir destekleyici kür. 9-10 adet taze portakal yaprağı bir su bardağı suda 6 dakika hafif ateşte kaynatılır. 6 cı dakikadan sonra ocaktan indirilir ve ılımaya bırakılır. Sabah kahvaltısından 1 saat sonra tamamı içilir. Bir hafta boyunca bir gün arayla her defasında taze hazırlayarak içilir ve kür sonlandırılır. Kabızlık şikayetinin durumuna göre haftada 2-3 defa tekrar edilebilir.
Not: Kurutulmuş portakal yaprağının bu anlamda etkisi yoktur ve kullanılmamalıdır.
Aman arkadaşlar kullanmayın sakın
Bu sinameki otu yüzünden gencecik kadın öldü 1 sene önce
Sağlık ocağında tanıştığım bi bayan anlattı kendi kızını 26-27 yaşlarında
Bu sinameki otu yüzünden kaybetmiş ((
Bağırsaklarda koruyucu tüyler var bu tüyleri yok ediyor ve savunmasız kalıyor
Ve resmen korunmasız kalan organlar kansere yenik düşüyor
Aynı zamanda mide de de koruyucu tabakayı da yok ediyor
Kim bu ot dan bahsetse tüylerim ürperiyor
Arkadaşlar aman dikkat kullanmayın derim
merhaba benim eşimin dedesinin arkadaşı 20 gündür sinameki içiyomuş günde 3 bardak içerek zayıflamış ve bağırsakları tembelleşmemiş hergün afedersiniz tuvalete çıkıomuş 4 kez falan aynen bende o şekil ve kilo verdim haftada 2 kilo ne istediysemde yedim çok memnunum yiyerek te kilo da veriorum hem kabızlıktan kurtuldum deneyin hergün 3 bardak bence:dance:
Yazılan o kadar uyarıyı okuyunca endişelendim senin için :sm_confused: Günde üç bardak hem de walla çok dikkat et kendine kötü birşey yapıyorsun gibi geldi bana :1shok:
arkadaşlar sinemaki içeceğinize doğadan form çayı kullanın.ben bu paket çayların daha sağlıklı olduğuna inanıyorum.şimdi yenisi çıkmış.doğadan form kayısılı.çok hoş tadı var.kayısı kokuyor mis gibi, sinemaki gibi mide bulandırmıyor.benim gibi senelerdir kabız birine bile yaradı. ben 2 günde 1 ;1 fincan içiyorum.
ben uyarıcı bı seyler yazıcaktımm ama . arakadasın yazdıkları gayet acıklayıcı olmus. lutfen bu yazılanları dıkkate alınn . devamlı kullnıldıgında bır suru yan etkısı varr aman dıkkat kızlar kılo verıcem derken saglıgımızdan olmayalımŞeniz
Benimde bir arkadasim var, oda eskiden iciyordu kilo verme bahanesi ile..! O zamanlar tabi cok memnundu ama simdi bagirsagin kendi dogal görevi bozulmus durumda..! Arkadas genelde kabizlik cekiyor ve hic düzenli göremiyor ihtiyacini..!
Aklim olsaydi´da icmeseydim diyor artik...kafamçokkarıştı
Böyle bi anlik islemler ile zaten kesinlikle basariya ulasamazsiniz..!!
Herkese gecmis olsun..!!!
Aklim olsaydi´da icmeseydim diyor artik...kafamçokkarıştı
Böyle bi anlik islemler ile zaten kesinlikle basariya ulasamazsiniz..!!
Herkese gecmis olsun..!!!
E
EU1
Ziyaretçi
ANGEL84 kullanıcısından alıntı
KESİNLİKLE HAKLI
KESİNLİKLE HAKLI
selam arkadaşlar..gerçekten çook etkili bir bitki fakat gerçekten zararlarıda var.bazı form çaylarında da var.ve hepiniz yaşamışsınızdır,gaz sancısı ve kraplar yapar.bağarsak tembelliği yapar.bağarsağın içindeki yararlı tabakayıda sıyırıp attığı için sizlerinde bildiği gibi bi süre sonra tembellik yapar.sinameki yerine:mate çayını içiniz....matenin içine bide rezene ya da melisa ilave ederseniz gaz sancılarınızda gider.gün kurusu(kurutulmuş bir çeşit kayısı türü)yemenizi tavsiye ederim.kayısı gaz yapar rahatsız ederse sizi gece yatarken 2 tane yemeniz yeterlidir.hem tatlı isteğinizi keser hemde bağırsağınızı rahatlatır.kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar dikkat edilmesi gereken bir bitki sinameki ben açıkçası hiç tavsiye etmiyorum birincisi sürekli kullanımda bagırsak tembelligi ne neden oluyor ve bu hiç iyi bişey degil kronik bir kabızlık yaratıyor ve fayda vermemeyw baslıyor bu yüzden ayda 1 -2 defa kabızlık çeken için 2-3kez içmek fayda saglaya bilir ama uzun kesinkilke kullanmaın bagırsakları yumuşatıcı ve harekete geçirici bitkilr kullanmaya çalısın mesela çiçek unu.keten tohumu
merhaba bugün dr saraçoğlunu dinledim tv de kabızlık için kesinlikle sinamekiden uzak durulması gerektiğini sinamekinin bağırsağın doğal mukozasınıda söktüğü için daha büyük sorunlar olduğunu söledi kabızlığada tavsiye olarak portakal ağacı yaprağını kaynatıp 3 gün içilmesini tavsiye etti denemekte fayda var
Sinemaki ile ilgili başımdan geçen bir olayı anlakmak istiyorum.bir dönem kabızlık sorunu yaşadım yengem bir tatlı kaşığı sinemakiyi kuru kuru su ile birlikte yutmamı önerdi.tabi ben bir tatlı kaşığından ne olurki deyip 2-3 kaşık içtim üstünede bir bardak suyu aman allahım ben böyle etkili birşey görmedim:)))ancak tavsiyem çok içilmemesi abartılınca faydadan çok zararı dokunuyor