- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 23
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence en güzeli beyaz yada gri renkleri. ve çok kalın sürülürse aşırı abartlı duuryor o yüzden dikkat etmek gerek göz kapagının iç kısmına ;altına ve üstüne sürmek yeterli bence
ben altın sarısı kullanmıştım avonundu renk olarak tavsiye ederim çok güzel öyle abartılıda durmuyor ama bildiğiniz daha iyi marka varsa onlardan alın
bana teyzem nişanımda hediye getirmişti..gümüş simli pastel marka...
çok güzel duruyo bayılıyom valla
tavsiye ederim:lepi:
bende flormarın grisi var bence en iyisi gri altına istediğin renkte kalem çek üstüne ondan sür her renkte kullanabilirsin bence daha kullanışlı gündüzleri kullanıyorum bende hem altına hem üstüne incecik sürüyorum ve sonuç süper ışıltılı gözler:dance:
pastelin almıştım. kuruduktan sonra göz kapağında gerginlik hissi yapıyor. elle soyulabiliyor. görüntüsü güzel ama kullanımı rahat gelmedi bana.
diğer markalarda da böyle mi bilmiyorum.:sm_confused:
tavsiye etmem pasteli.
bende simli eyeliner kullanıyorum bazen.. benimki turkuaz ve siyah.. ikiside simli.. arkadaşlarım bayılıyorlar.. çok hoşlarını gidiyor.. özellikle turkuaz olanı çok güzel duruyor:)))..