arkadaşlar taşınacağım yeni evimin duvarlarını sim boya ile boyatmak istiyorum ama herkes farklı şeyler söylüyor,kimi boyadan sonra yapılır kimi boya sürdükten hemen sonra diyor ve bu simi nerden bulabilirim maliyeti hakkında bilginiz varmı şimdiden teşekkür ederim.
Bi arkadaşım yapmıştı ordan biliyorum tuhafiyelerde ve boncuk satan dükkanlarda satılıyor gümüş ve altın rengi sim 5 milyonluk alman yeterli boyanın içine döküp karıştırıyorsun okadar .sonuç pırıl pırıl bi ev :))
Bi arkadaşım yapmıştı ordan biliyorum tuhafiyelerde ve boncuk satan dükkanlarda satılıyor gümüş ve altın rengi sim 5 milyonluk alman yeterli boyanın içine döküp karıştırıyorsun okadar .sonuç pırıl pırıl bi ev :))
Neler varmış ya cahil kalmışım hepden -tatlicadiarzu-
Valla evet biri resmini koyarsa ayrıcada kullanan varsa kullanışlımı değilmi paylaşırsa çok iyi olur. Bende çok merak ettim şimdi, zaten pırıltıya karşı hep özel bir ilgi duyarım. Şimdi kafamda canlandırıyorum, yatak odasında çok hoş durur gibime geliyor. yerimseniben
Demin konular arasında dolaşırken yukarda linkini attığım konuyu farkettim. Simli boyayla ilgili merak ettiklerimizin daha fazlası hatta resimleriyle orada var. Göz atın derim a.s.