• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sim'in cicişleri :) (güncel)

Simselam

EslemLina'nın annesi
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
180
33
73
bunların altı mavi üstü kahverengi kırmızılı olanından 3 tane aldım hem dekoratif olur hemde sık kullandığım baharatları koyarım diye düşündüm :)

Uploaded with ImageShack.us

eeee cupcake cicişlerim var onlara bakıp bakıp canım ister diye set aldım :)

melekler vazgeçilmezim görünce direk aldım heryerde değerlendirilebilir

mumluk ve saksılarım izlemesi bile bi keyif :))

fenerim :)

battaniyem:) aynı desen nevresim takımım da var

çerçevem tam olarak bu değil ama çok benziyor

masa saatim yatak odası için düşündüm en öndeki benimmm :))

bu da english home tablom indirimden almıştım

bu çerçeveden 2 tane aldım yatak başlarına :)

bornoz takımım pasta takımım nevresim takımlarım havlularım bunlar resimlerini bulamadıklarım yakında fotolarını kendim çekip ekliycem şimdilik bu kadar kızlar sizce nasıl :)

bunlarda geceliğim,sabahlığım ve iç çamaşırlarım çamaşırlarım siyah gecelikle sabahlığın olduğu gibi :)

tencere takımım, günlük çatal bıçak takımım ve saklama kaplarım

nevresim takımlarımın bi kısmı :)

annemin indirimden kaptığı ütüm :) yine indirimden kaptığım blendır mikser ve doğrayıcı setim aynı indirimden aldığım çaycım

havlularımın bi kısmı:)

cupceke desenli çay ,kahve ,şeker kavanozlarım <3

Son düzenleme:
güle güle ve aşkla kullan canım çok romantik herşeyin :16: :16:

canım harıka benım gıbı ıvır zıvırdan baslamıssın :1: mukemmel tek kelımeyle

hayırlısı olsun hoşgeldin hep aksesuarla başlamışsın çeyizine daha evliliğe çok var galiba tavsiyem aksesuarlarını daha sonralara bırakman çeyizin baba parçalarını almadıysan almanı öneririm:34:

canım hepsi çok güzel ama ben melekli aksesuarını merak ettim özellikle melekli objenin yanındaki manken şeklinde olan aksesuarı nerden temin edebileceğimi merak ediyorum :31:

canım hepsi çok güzel ama ben melekli aksesuarını merak ettim özellikle melekli objenin yanındaki manken şeklinde olan aksesuarı nerden temin edebileceğimi merak ediyorum :31:

çok saol canım ben melekli aynayı aldım sadece madame cocodan yanındakide yüksek ihtimal ordadır ona benzer takılıklar english homeda da var bi bak derim :)

kızlar hepinize çok teşekkür ederim :) ıvır zıvırlarımı koydum genelde onların fotolarını bulabildim diğer büyük demirbaşlarımın fotoları çekip sırayla koyucam inşallah aslında bir arkadaşım doğru demiş aksesuarlar genelde sonradan alınır ama ben dayanamadım napıyımm :))

güle güe kullan canım her ne kadar aksesuar alışverişin erken olmuş olsada ben çok beğendim ama en çok yatak başı için aldığın çerçeveleri beğendim aşkla kullan:16:

çok saol canım ben melekli aynayı aldım sadece madame cocodan yanındakide yüksek ihtimal ordadır ona benzer takılıklar english homeda da var bi bak derim :)

tamam canım çok sağolasın :)
hepsi çok güzel, mutlulukla kullan cicişlerini :16:

pek güzellermiş, güle güle kullan hepsini canım:) ayrıca sabahlığın çok hoşuma gitti markasını paylaşır mısın bizlerle:)

Back