Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzelll güle güle kullan :) Mutluluklar Dilerim
teşekkur ederım cnm modellerı tam okunmuyor ama nasıllar sence foyatı falan bı fıkrın var mı pahalı mı aldık yoksa??valla ıçımdekı kurtları oldurcem bı gun benı bole rahatsız etmesınler dıye
Bence Mükemmel zefkli bi tercih ve iyi bi marka.. herşeyin iyisi pahalı canım olsun değer bence..
senin içine sindiyse önemi yok..
hamama giren terler damat terlesin biraz.
inş herşey gönlünce olur.. :)
teşekkur ederım cnm ole dedıgın gıbı ıyısı olsun ısteyınce işler degişio...yalnız ben ona kıyamam bız ole ayrım yapmıyoruz cnm mesela ben işe başlayınca ona taksıtlerde yardımcı olacagım yoksa gonlum elvermez oda bugun ıkı tane nevresım takımı aldı hıc sen ben demeden...
Sana diyorum ama bende aşkıma kıyamıyorum ama madem el ele verip yuva kurcaz herşeyin en iyisi olsun istiyo insan...
nasılsa öyle yada böyle ödenicek..ödüycez..
çok düşüncelide olsam anlayışlıda olsam .. insan oğlu işte herşeyin iyisini istiyo..
hiç bişey 4-4lük olmaz herşey zamanla ama bazen elimden gelmeden çok gereksiz kırıyorum nişanlımı bu eşya meselesinde ..
kızlar biz bir buçuk yıllık evliyiz ama bende çeyiz düzüyorum hala eşimin ailesiyle oturuyoruz Allah izin verirse kendi evimize çıkacağız artık beyaz eşyaları almaya başladık hepsini boschdan aldık ankastre biraz pahalı oldu ama içime sindi abimlerde bosh aldı çok memnunlar ama simensede güzel diyolar ama kullanmadım hiç bi aletini
bence görünümlerini koymaktan ziyade kod numaralarını koysan daha fazla fikir belirtme ve araştırma şansımız olurdu. beyaz eşyada görselliğin çok geri planda olması gerektiğini düşünüyorum. bununla birlikte bosch ve siemens zaten tamamen aynı markalar :) sadece görsellikleri farklı, o sebepten kalite olarak istediğini almışsın. benim de beyaz eşyalarım siemens. bulaşık makinem henüz kurulmadı. çamaşır makinesinden çok memnunum. buzdolabı hala tuhaf geliyor bana, low frost almıştım. umarım sen de memnun kalırsın :) ayrıca set üstü ocak aldın mı sormak isterim? ben döküm ızgaralı, üstü cam kapaklılara göz dikmiştim ki -siemensin ürünlerinden bahsediyorum- satıcı dökümün temizliği zor dedi. halbuki çelik de bir zaman sonra beyazlıyor gibi oluyor. bilgin var mıdır?
güzel günlerde kullanman dileğiyle.
oncelıkle teşekkur ederım inşallah ıkımızde ve herkes ıyı gunlerde kullanır. aslında haklısın modellerı şunlar
BUZDOLABIM KG57NP01NE
ÇAMAŞIR MAKINEM WM10E464TR
BULAŞIK MAKİNEM SN26M282TR
daha evımız bellı olmadan ocak işine gırmıım dıyorum ama set ustu alıcam gıbıme gelıo.bende çeliklerın renk attını duymuştum ama ıyı bır markaysa atmaz dıye düşünüyorum simens alacaksan kı ole gozukuo bence gozun kapalı alabılırsın benım kullanan arkadaslarım sımensın herseyınden cok memnunlar. bırde sende modellerını yazabılır mısın?? inox mu beyaz mı?? çamaşır makınen kaç kglık?? mesela ben onu 7 kg tercıh ettım cunku doldurmak sorun oluo her zaman o kadar eşyayı nerden bulcam ben
sanırım ben de siemens set üstü çelik ızgaralı cam kapaklı ocaktan alıcam. benimkiler beyaz, koyu renk sevmiyorum çoğu zaman. bulaşık makinemiz aynı :) Alman montajı bir makine.
çamaşır makinem WM10S461TR yine Alman üretimi ve montajı. 8 kilo.doldurmanın sorun olacağını düşünmedim; çünkü makinenin tam kapasiteyle çalıştığı tek program -yanlış bilmiyorsam- beyazlar/renkliler programı. bunu da nevresim, fazla çamaşır vs yıkamak için kullanıyorum. diğer programların hepsi yüzde 50 veya yüzde 33 kapasiteyle çalıştırılıyor. örneğin mix programı veya 15 dklık program.
buzdolabım KG58EAW30N low frost teknoloji. buzdolabımı hala çözümleyemedim, alışamadım sanırım şu low frosta. ama şikayetçi de değilim.
anladım cnm aldıkların içine sındıyse cok problem yok. buzdolabını da cozumlarsın ısa zamanda merak etme. low frost tercı etmenın sebebı düşük enerjı tuketımı ve fıyatı ıcın mı acaba merak ettım ?? bende nişanlma oyle alalım dedım ama buz temızlemek bıraz ıkımızede zor geldı o yuzden nofrost aldık.
kızlar bende buzdolabımı değiştireceğim.
ama bir türlü marka ve model konusunda karar veremedim.şu low frost olayı bana cazip geldi.kullanan arkadaşlar acaba nasıl olduğunu yazarmısınız.