şimdiki aklınız

Zaman geçmeden araştır bana kalırsa kafan rahatlar ve netleşir..dediğim gibi hocalarından rehberlik öğretmeninden çevrende okuyanlardan bitirmiş meslek sahibi olmuş olanlardan sor ..

merak ettiğin maaşları google'a sorabilirsin 2014 .... maaşı diye :)

devletteysen rahattasın özeldeysen de rahattasın bir kaç müşteri ile başlıyorlar onlara etkin olunca zincir çoğalıyor gibi bence biraz bakın diyetisyenliğe hem burda bizlere de yardımcı olursun :)

inşaat mühendisliği de güzel ooo imkan çok sen notlarından sınav hazırlığından bahset

hahah ya okul sınavlarım güzel okul sınavlarında anladıklarımı yapıyorum ve güzel notlarım ama dersane denemelerine gelince standartları geçemedim çünkü dersane de anlatılanları tekrar edesim gelmiyo ya hocaların anlatış şekli hoşuma gitmiyo kendileri anlatıyo yani hiç tahtaya kaldırıp çözdürmüyolar,bişey soruyorum ona da gelicez diyolar ben orta sınıftayım dersanede yani düşükte değil ama pek ilgi alaka yok he muhabbet derseniz var ama bilmiyorum bi türlü hoşalanamadım dersaneme

ben sana öncelikle nelere ilginin, yeteneğinin olduğunu keşfetmeni tavsiye ederim.Klişe gelebilir ama hiç bir iş parası için çekilmez.Sevmediğin bir bölüm zaten kolay kolay da bitmez.En para kazandıran meslek kesinlikle tıptır ama bir ömür törpüsüdür sevmeyene.Eczacılık desen artık onun da önü kapandı.Çok fazla mezunu var.Tasarıma ilgin var sanırım. İç mimarlık,grafik tasarım,endüstriyel tasarım,moda tasarım bölümlerni araştırmanı tavsiye ederim.Şuan için gözüne herşey puan ve iş garantisi olarak geliyor olabilir ama dediğimi üniversitede anlayacaksın.Puanı yüksekti veya revaçta olan bi bölümdü diye yazdığın şey tüm hayatını karartabilir.Y a da en azından bir seneni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…