- Konu Sahibi february123
Daha üniversite sınavına girmediyseniz ve sayısal okuysaydınız şimdi ki aklınız ile ne olurdunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha üniversite sınavına girmediyseniz ve sayısal okuysaydınız şimdi ki aklınız ile ne olurdunuz?
Sayısalcıyım zaten ve ablam yüzbin defa fen bilgisi öğretmenliği yazmamı söyledi durdu ben de burnumun dikine gidip kabul etmiycem ya yazmadım tabiki
Ve sonra gördümki bi bayan için en iyi meslek öğretmenlikmiş fakat biraz iş işten geçmiş oldu tabiki
Kesinlikle öğretmenlik derim..
Mat ve ing. vazgeçilmez revaçta olan bi öğretmenlik dalları..
Tabiki ablamın dediği gibi fen bilgisi öğretmenliğide çok güzel bence
saglıkçıııııııııııııııııııııı
öğretmenlik mi :/ bilmiyorum pek ilgimi çekmiyo (
İç mimarlık ilgimi çekiyo tasarım yapmak.ama korkuyorum ya yapamazsam boşuna secmişsem,üniversite dersleri gözümü korkutuyor.ve tabi daha sonra nasıl iş bulucam ama ilk korkum tabiki yapamazsam oluyo çünkü çok değişik fikirlere sahip insanlar
Bir bilsem yeteneğim var mı (
Bunun için kurslar var zaten iç mimarlık için yetenek sınavına giriyosun ya onun için kurstan yardım alman gerkiyor..
Böylelikle yeteneğin varmı yok mu görmüş olursun
ama tercih kağıdına yazdıktan sonra böyle bişey yapmak tehlikeli değil mi
diyetisyen parlak bir meslek mi
Çalıştığın hastane veya kuruma göre değişir ama ortalama maaş durumu varya diyetisyenliği o kadar bilmiyordum maaşları nasıl