• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şimdiki aklınız

Daha üniversite sınavına girmediyseniz ve sayısal okuysaydınız şimdi ki aklınız ile ne olurdunuz?

Sayısalcıyım zaten ve ablam yüzbin defa fen bilgisi öğretmenliği yazmamı söyledi durdu ben de burnumun dikine gidip kabul etmiycem ya yazmadım tabiki :27:
Ve sonra gördümki bi bayan için en iyi meslek öğretmenlikmiş fakat biraz iş işten geçmiş oldu tabiki :9:
Kesinlikle öğretmenlik derim..
Mat ve ing. vazgeçilmez revaçta olan bi öğretmenlik dalları..
Tabiki ablamın dediği gibi fen bilgisi öğretmenliğide çok güzel bence :34:

Sayısalcıyım zaten ve ablam yüzbin defa fen bilgisi öğretmenliği yazmamı söyledi durdu ben de burnumun dikine gidip kabul etmiycem ya yazmadım tabiki :27:
Ve sonra gördümki bi bayan için en iyi meslek öğretmenlikmiş fakat biraz iş işten geçmiş oldu tabiki :9:
Kesinlikle öğretmenlik derim..
Mat ve ing. vazgeçilmez revaçta olan bi öğretmenlik dalları..
Tabiki ablamın dediği gibi fen bilgisi öğretmenliğide çok güzel bence :34:

öğretmenlik mi :/ bilmiyorum pek ilgimi çekmiyo :((

ben ıkı yıllık sağlıkları tercıh ederm:) hemen ıse atılmak ıcın.. ama ılla fakulte olucaksa sıralıyorum
DİŞ HEKIMLIGI FAKULTESI
ECZACILIK FAKULTESI
HEMŞİRELİK - EBELİK( AMA BEN EBE OLAMAZDIM.)

Son düzenleme:
İç mimarlık ilgimi çekiyo tasarım yapmak.ama korkuyorum ya yapamazsam boşuna secmişsem,üniversite dersleri gözümü korkutuyor.ve tabi daha sonra nasıl iş bulucam ama ilk korkum tabiki yapamazsam oluyo çünkü çok değişik fikirlere sahip insanlar

İç mimarlık ilgimi çekiyo tasarım yapmak.ama korkuyorum ya yapamazsam boşuna secmişsem,üniversite dersleri gözümü korkutuyor.ve tabi daha sonra nasıl iş bulucam ama ilk korkum tabiki yapamazsam oluyo çünkü çok değişik fikirlere sahip insanlar

Benim idealim değildi iç mimarlık ve sırf boşta kalmamak adına girmiştim iç mimarlığa ve 2 yıl okudum sonra okulla ilgili bi takım pürüzler çıktığından ve okumak istediğim bi bölüm olmadığı için bıraktım..
İlk önce yeteneğin var mı :28: varsa gerisi senin azmine bakıyor zaten..evet yaratıcı omak başta fakat okuldaki hocalarda çok kasıyorlar bi projeyi onlarca ay beğendiremediğimiz zamanları hatırlarım..iş durumuda tabiki önemli genelde özelde iş imkanı var..ve ayrıca bide piyasada mimarlarlada bi rekabet içine giriyosun o da göz ününe alınmalı..mimarlar iç mimarları hiç sevmezler..
Direkt vazgeçirdim seni galiba bu konuştuklarımlada hevesinide kaçırmış olabilirim :9: fakat okuyan biri olaratan durum bundan ibaret diyebilirm..Seviyorsan yeteneğin varsa hırslıysan niye olmasın :34:

bir öğretmen olarak ingilizce kısmında özellikle katılmıyorum bayan için ideal iş kısmı hikaye herşey değişti iş yükü arttı öğrenci profili azdı kudurdu resmen.

ben bu durumda olsaydım kadın doğum , diş, diyetisyen, psikolog, çocuk doktoru vs gibi tıp ile ilgilenirdim. özellikle bitmek tükenmeyen meslek diş ve diyetisyenlik diye düşünüyorum

diyetisyen parlak bir meslek mi

diyetisyen fikride güzel o meslekte bak rahattır gerek özel gerek devlet iş durumu revaçtadır..
fakat doktorluk ve hemşirelik hiç tavsiye etmem..
okul veya dershanede rehberlik öğretmenlerin sana dah iyi daha mantıklı bi yol gösterir bana kalırsa ve seni daha iyi tanıdıklarından daha çok faydalı olabilirler..

Back