• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şimdiki aklım olsaydı?

Çok tesekkurler doktor 3lite icmemi söyledi çok içiyorum ama insalah bu ağrılar geçer ve bisey daha bnm goguslerim dumduzdu suan 350cc takıldı yuvarlak ama suan cok aydın ve fuze gibi umarım zamanla birleşir suanki durumu güzel durmuyo

Seni izlemeye alıyorum, bir fikrin olsun en azından.. Fotoğrafların başlıklarında ve açıklamalarda kaçıncı ayda olduğu yazıyor. Kesinlikle silikon deyince insanların aklında canlanan o görüntü olmuyor gerçekte.. Gayet de yumuşak oluyor.
Benide izlermisniz bir ay sonra bende yaptırıcm inş ...

Arkadaşlar yeni uye oldum suan zor merak yazıyorum amelyat olalı 3gun oldu kendi başınA hiç bise yapamıyorum kardesim annem temel yedirip tuvalete goturuyo goguslerim aşırı gergin sanki patlıcan çok korkuyorum bide kadar alamıyorum kas altı oldum 350cc takıldım ama ilk görüntü dumduzdu diyebilirim acaba oyuzdenmi çok agrim var bide bise dicem suan memelerim tas gibi sanki iki tane kaya bağlamışlar çok aciyo ya nezAman gecicek lütfen yazin bana
Geçmiş olsun 1. Haftadan itibaren cok hizli bir sekilde iyilesme surecine giriyorsunuz.
Benim 1. Ay doldu ama bilmiyorum kacinci gunumdeyim. Artik saymiyorum.
Ama gerginligim yok, agrim yok, dokundugumda normal meme gibi yumusacik.
Agrinizin buyuk cogunlugu zaten ilk bir kac gundur sonrasinda 1. Haftayi atlatin, agrilarinizin %80ini gider
1 ayin sonundaysa ameliyat oldugunuzu bile unutacaksiniz.

Çok tesekkurler doktor 3lite icmemi söyledi çok içiyorum ama insalah bu ağrılar geçer ve bisey daha bnm goguslerim dumduzdu suan 350cc takıldı yuvarlak ama suan cok aydın ve fuze gibi umarım zamanla birleşir suanki durumu güzel durmuyo

boyunuz ve kilonuz nedir öğrenebilir miyim acaba?Geçmiş olsu bu arada darısı bizim başımıza :KK23:

Geçmiş olsun 1. Haftadan itibaren cok hizli bir sekilde iyilesme surecine giriyorsunuz.
Benim 1. Ay doldu ama bilmiyorum kacinci gunumdeyim. Artik saymiyorum.
Ama gerginligim yok, agrim yok, dokundugumda normal meme gibi yumusacik.
Agrinizin buyuk cogunlugu zaten ilk bir kac gundur sonrasinda 1. Haftayi atlatin, agrilarinizin %80ini gider
1 ayin sonundaysa ameliyat oldugunuzu bile unutacaksiniz.
Ayyyy insalahhhh çünkü çok agrim var belimdee agriyo yatamıyorum resmen ama sonuç harika suan bile iyi duruyo

Ayyyy insalahhhh çünkü çok agrim var belimdee agriyo yatamıyorum resmen ama sonuç harika suan bile iyi duruyo
Odemler gecince cok daha dogal ve guzel olucaklar bende ilk 3 gun siddetli agrim oldu. Ama her gecen gun agriniz hafifliyor,
Size tavsiyem ilk haftalar kendinizi yormayin zorlamayin doktorunuzun dediklerini yapin.
Ve Gececek korkmayin, cikan sonucta cektiginiz agrilara deyicek.

Peki göğüs altı çevreniz kaç cmdi acaba? İyi dilekleriiz için çok sağolun inşallah ben de bir gün yazacağım ameliyat oldum diye :)
Peki göğüs altı çevreniz kaç cmdi acaba? İyi dilekleriiz için çok sağolun inşallah ben de bir gün yazacağım ameliyat oldum diye :)
Insalahhhh canim gogus çapim 12cm komple çevre 75cm ve dumduzdu suan ise 89cm cevresi kap c

Insalahhhh canim gogus çapim 12cm komple çevre 75cm ve dumduzdu suan ise 89cm cevresi kap c

benim 77 cm göğüs altı ama ben 46 kiloyum demek ki sizden daha geniş göğüs kafesim var.. 161 cm boyum var boylar yakın ama kilolar değişik :)

Kilo okadar onmli değil boy çok onmli bide gögus genişliği onmli seninki iyi zaten

Kilo aslında önemli çünkü daha kilolu olsam göğüs altı genişliğim daha fazla olurdu mesela hamileyken ve yeni doğum yaptığımda 90b takıyordum ama şimdiki halimden 30 kilo fazlam vardı o yüzden sordum.Daha drla görüşme yapmadım kışa doğru gitmeyi planlıyorum herhangi bir sorun çıkmazsa da ameliyatımı olacağım inşallah.Bazen de okullar açılmadan yada sonbahar ortası gibi filan olayım diyorum kafam çok karışık ama dediğim gibi doktora gittiğimin takribi ameliyat olmak isterim.Böyle beklemek de çok yorucu ve heyecanlı :))

Back
X