Kuzum ben Ankaradayım tekrar ameliyat olmak istiyorum mesela. Çünkü sol göğsümde protez sağa sola kayıyor nefret ediyorumbütün söylediklerine katılıyorum.ben de çocuk emzirdim.7 ay kadar.evlendiğim zaman 80 bedendi içi dolgusuz.emzirirken 90 oldu.sonrasında hep 85 dolgusuz idi.yaş ilerledikçe ve tabiki ben kilo verdikçe hep memeden verdim sanki.aynaya bakmıyorum.baktıktan sonra sinirlerim bozulup ağlıyorum çünkü.ramazandan sonra muayenelere başlicam inşallah.ben de 32 yaşındayım.keşke ankarada aynı amacı taşıyan bi arkadaş olsa.beraber giderdik destek olurduk birbirimize.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
şimdiki aklım olsaydı?
- Konu Sahibi zullall
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda isteklerine kavuşursun.neden göğüs altı kesisi yaptırmazdım dedin.birde 4. Maddenin cevabını bana özelden yazarmısın lütfen.çünkü henüz ameliyat olmadım teşekkür ediyorumCan'ım 2.5 ay oldu taktıralı. 400 cc yarı damla kas zarı altı. 30 yaşında evliyim bir çocuğum var. Şimdiki aklım olsaydı;
1) kesinlikle yuvarlak hatta Hıgh profil de ısrar ederdim
2) asla göğüs altı kesisi yaptırmazdım
3) ameliyat için bu kadar beklemezdim
4) kesinlikle kendi doktorumu tercih etmezdim
Can'ım sana özelden yazamıyorum. Kapalı mı?Geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda isteklerine kavuşursun.neden göğüs altı kesisi yaptırmazdım dedin.birde 4. Maddenin cevabını bana özelden yazarmısın lütfen.çünkü henüz ameliyat olmadım teşekkür ediyorum
Aaaaa hayır açık zaten kapatmayı bilememkiCan'ım sana özelden yazamıyorum. Kapalı mı?
Şimdi oldumuCan'ım sana özelden yazamıyorum. Kapalı mı?
Geçmiş olsun. İşte ben de en çok olumsuz şeylerden korkuyorum. Asla ele gelen belli olan bir ameliyat istemiyorum.maddi olarak da devlet te yaptirabilirim ancak. Istediğim gibi bir doktorla karsilasirim inşallah. Siz kime olmustunuz burdan yazmak istemezseniz özelden yazar misiniz.Kuzum ben Ankaradayım tekrar ameliyat olmak istiyorum mesela. Çünkü sol göğsümde protez sağa sola kayıyor nefret ediyorum
Can'ım kimdi Dr un merak ettim? Özelden yaz istersen !!!! Ben de Ankara'da oldum.Kuzum ben Ankaradayım tekrar ameliyat olmak istiyorum mesela. Çünkü sol göğsümde protez sağa sola kayıyor nefret ediyorum
Can'ım çöl gecmiş olsun çok. Resim koysana.Kuzum ben Ankaradayım tekrar ameliyat olmak istiyorum mesela. Çünkü sol göğsümde protez sağa sola kayıyor nefret ediyorum
Can'ım çöl gecmiş olsun çok. Resim koysana.[/QUOT
Teşekkürler Can'ım özelden yazdım sana.
Doktorunuz kimdi acaba?Can'ım 2.5 ay oldu taktıralı. 400 cc yarı damla kas zarı altı. 30 yaşında evliyim bir çocuğum var. Şimdiki aklım olsaydı;
Yuvarlak high profile 325 cc mentor marka..
Mrb uzun uzun okudum yazilarinizi en cok kafamdaki soru kalacak izlerdir izler nasıl belirgin mi birde bende yuvarlak istiyorum ama cesaretim cok yok 1 hafta once burun estetiği oldum. Su siralar aklim meme estetiginde rica etsem ve sakincasi yoksa bende görebilir miyim
Benide izlemeye alirmisinDolu dolu B, bazen de C cup oluyor. Beğenmene sevindim. Vücuduna uygun büyüklük istersen asla yapay durmaz, kaldı ki benim memem yoktu, dümdüzdü. Bende yapay durmuyorsa meme dokusu olanda zaten hiçten yapay durmuyor.
Beni izlemeye alırmı sin bende 400 cc düşünüyorum ama bunun karşılığı ne yani doktor d cup mu falan diye biseyler dediCan'ım 2.5 ay oldu taktıralı. 400 cc yarı damla kas zarı altı. 30 yaşında evliyim bir çocuğum var. Şimdiki aklım olsaydı;
Eyvah.sigara kullanıyom usun?Çünkü iz çok kötü oldu. Siyahlaştı ve kabardı. Bu şans işi. Şimdi o iz için ayrıca lazere gidiyorum maalesef
Yok Can'ım sigara kullanmıyorumEyvah.sigara kullanıyom usun?
Valla Can'ım ben doktoruma bıraktım en iyisini doktor bilir dediler damla taktı 400 cc. C cup takıyorum. Bence doktoruna bırakma. Ben hiç memnun değilim kendi adıma. Ne istediğini iyice konuş galiba dumurlaşıyorlar yada işlerine gelmiyo. Ben üst lob dolgun olsun büyük olsun dedim alt lobum dolgun ve büyüklüğünden memnun değilim. Push up sütyen kullanıyorum. Sutyensiz sarkık gibi görünüyorBeni izlemeye alırmı sin bende 400 cc düşünüyorum ama bunun karşılığı ne yani doktor d cup mu falan diye biseyler dedi
Arkadaşlar yeni uye oldum suan zor merak yazıyorum amelyat olalı 3gun oldu kendi başınA hiç bise yapamıyorum kardesim annem temel yedirip tuvalete goturuyo goguslerim aşırı gergin sanki patlıcan çok korkuyorum bide kadar alamıyorum kas altı oldum 350cc takıldım ama ilk görüntü dumduzdu diyebilirim acaba oyuzdenmi çok agrim var bide bise dicem suan memelerim tas gibi sanki iki tane kaya bağlamışlar çok aciyo ya nezAman gecicek lütfen yazin bana
Yaşadiginiz sikintilar cok normal.hepimiz yasadik.agri sizi gerginlik ve ödem durumu genelde 1 hafta 10 gün icinde hafifliyor.cok hareketsiz kalmayin.mumkun oldukca hareket edin.evin icinde yürümeniz bile yeterli olur.bol bol su icin.sivi tüketin.agrilarinizi agri kesicilerle kontrol altina alabilirsinizArkadaşlar yeni uye oldum suan zor merak yazıyorum amelyat olalı 3gun oldu kendi başınA hiç bise yapamıyorum kardesim annem temel yedirip tuvalete goturuyo goguslerim aşırı gergin sanki patlıcan çok korkuyorum bide kadar alamıyorum kas altı oldum 350cc takıldım ama ilk görüntü dumduzdu diyebilirim acaba oyuzdenmi çok agrim var bide bise dicem suan memelerim tas gibi sanki iki tane kaya bağlamışlar çok aciyo ya nezAman gecicek lütfen yazin bana