Çocuk Hastalıkları şimdide bebeğimin makatında apse :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ncb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ncb

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
791
90
318
36
arkadaşlar belki okuyanlarınız olmuştur önceki konudaki derdimi kızım 17 aylık ve karın duvarındaki bir fıtıktan dolayı ameliyat olmak üzereyken maktındaki bugün bi şişlik oluştu ve dışkılama bile yapamıyor yavrum sıkıyo kendini belliki çok canı yanıyo dr umuzu aradım büyük ihtimalle apse olmuş dedi ve tedavi cerrahi olabilirmiş bu konuda bilgisi olan varmı aranızda bebği veya bir yakınının başına gelmiş olan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum

Cok isterdim size bi yardimim dokunsun ama bu konudabisi bilmiyorum simdi internetde bir az gezindim bilgi elde etdim.apse meyer irinmis.ben cocukken cenemde iki defa cikmisdi galiba yalnis hatirlamiyorsam .annem sogani bir az ocagin ustunde kozertip,yani azacik pisirip ilik sekilde yaramin ustune koyup kapatirdi yarami.sonra o yara patlardi ici bosalirdi gecip giderdi hatirladigim ksdariyla.ben sizin o bur konuyu da okumusdum.rabbim yardimciniz olsun.ben de anneyim sizi anliyorum evlat candan tatlidir cunki. keske bi yardim ede bilseydim.ne olursa olsun allaha tevekkul edin,butun kalbinizle guvenin ona.insallah tez bir zamanda bebeginizin iyilesdigini yazarsiniz kadinlar kulubune.

Canım Allahım tez zamanda yavruna acil şifalar versin.. Bugünlerde geçecek, unutacaksın bunu bil. İnsallah cok sıkıntısı olmaz kuzunun.. Dualarimdasiniz. Hicbir bilgim yok ama iyi dileklerimi paylaşmak istedim. Bende anneyim seni anlıyorum ama unutma beterin beteri vardır Allah korusun

Son düzenleme:
Canim benim pespese sikintilar gelmis hep.Rabbim dermanini da verir elbet.bu surede mutlaka bebisine bagirsak yumusatici yiyecekler ver.hamur isi muz vs sakin verme.kabiz oldumu absenin ustune yandin.ispanak,erik puresi kayisi puresi cok iyi yumusak kaka yaptirir.bilgigin evde pisirdigin ispanagi robottan gecir ver.kuru kayisi ve erigi de ustune cikacak kadar suda hasla onu da robotla ver.
Cerrahi olacaksa kacilnilmaz olacak ama sen operasyon sonrasi cok dikkatli olursan en az sikintiyla atlatirsiniz.sakin ol telaslanma.senin stresin direk bebege gecer.zaten cani aciyor bebenin bi de streslenmesin.
Allah yardimcin olsun.

arkadaşlar teşekkür ederim ne kadar kabız olmaması için uğraşsamda canı yandığından dolayı tutuyor kendini yapmamak için haliyle o tuttukça kabız oluyor kabız oldukça daha çok tutuyor inşallah bugünlerde geçecek dediğiniz gibi geldimi hakkaten üstüste geliyor sanki düne göre biraz küçülmüştü bugün bu apse ama bakalım dr ne dicek

çok saol canım güzel bilgiler verdin ama gel gelelim yemiyoooooo hatta hiçbirşey yemiyo ben artık kafayı yeme noktasına geldim.birde apse hangi durumda ameliyat ediliyo biliyomusun acaba ?

ayyy çok teşekkür ederim çok saolun. anne olan anlar zaten bizim halimizden çokkk zormuş hakkaten anne olmak en zor meslekmiş dünyada şimdi daha iyi anlıyorum bende.keşke diyorum kızımın başına geleceğine bana gelse ama demeklede bişey değişmiyor malesef .beterin beteri var haklısın çok şükür herşeye rağmen halimize...

çok saol canım güzel bilgiler verdin ama gel gelelim yemiyoooooo hatta hiçbirşey yemiyo ben artık kafayı yeme noktasına geldim.birde apse hangi durumda ameliyat ediliyo biliyomusun acaba ?

Illaki bi sekilde yer.cep telefonundan bilgisayardan bebek sarkilari vs ac o oraya saskin saskin bakarken gagala agzina bir kasik hemen.camin arkasindan disari baktir.ya da olmadi disari cikar.yemek yediricem diye disari mi cikilir deme cikilir.su anda siradan gunlerinizde degilsiniz.biraz yorulacaksin,takla atacaksin tabiri caizse.ooof of iki cocuk olunca herseyi bilmek yapmak zorunda oluyorsun.
15 sene olmustur yegenimin popsunda dev bir ciban cikmisti.makatinda degil.kaba etinde.apse yapmisti ama ceviz kadar vardi.off cok kotuydu.2 yasinda var yok.yavrum birkac gun acii aciii diye gezdi.artik dayanilmaz hal alinca aksam acile goturmustuk zeynep kamile.dr patlatmak lazim iltihabi akitmaliyiz dedi.offf ya anlatirken bile kotu oldum dun gibi.
Yavrumu simsiki tuttuk.dr nesterin ucunu degdirdigi an nasil fiskirdi.ahhh kuzum nasil agladi.uyusturdu mu sprey sikti mi hatirlamiyorum.ablam bayilacakti neredeyse.pansumandi vs di cabucak gecti.cocuk ya dokular hemen yeniliyor kendini.uzun oldu galiba.senin bebisinin makatinda mi nasil oldu ki kabizdi da zorladi mi

valla bırak 2 çocuğu ben tek çocukta bunu öğrendim canım .) emin ol bütün öğünlerimiz takla atmakla geçiyo ne şekilde yemek yediğimizi bi görsen ağlancak halimize gülersin sakız çiğneyip balona bakarkenmi tıkmıyom elini suya sokupmu oyalamıyom bi görsen ama bugün hiçbişey işe yaramamıştı tabi kaka yapmadığı için heralde yemekte istemiyodu sonra annemle tw izlerken süt görmüş süt istedi içti derken ağlaya sızlaya kaka yaptı sonra biraz olsun yedi tabi bende rahatladım :) canım benim kızımın makatında nasıl anlatsam hani bi yerin yanarda su toplar ya o tarz bişey küçük ama bizim mercimekten az büyüktür kıyamam elletmiyo bile orasını krem falan sürüyoruz Bizde bakalım yarında dr umuz görcek aslında bazen kabzlık sorunumuz oluyodu ama çok zorlmaya bağlı değil sanırım çünkü kabız değildi o şey çıkıncada tuttu kendini yapmamak için derken kabız oldu neyseki yine yaptı bugün yarın ALLAH KERİM ...

sanada teşekkür ederim canım inşallah iyi haberlerimizi bildirmek kısmet olur tez zamanda.bizim için dualarınızı eksik etmeyinnn :8

Cok gecmis olsun canim benim kizimda dogdugunda asiri gazliydi 4 ay ve surekli kabizdi ta ki doktorumuz hergun gunde 3 kere zeytinyag ver demesine kadr uygulafim ve sonuc aldim bayadir olmuyordu suan yine kabiz ve sanirim makat cevresi catlak aciyo oda sikiyo kremde surdurmuyor cok zor sey bunlar ne yapicagimixifa bilmiyorux Rabbim sifa versin tum yavrulara mutlaka doktor gorsun cocuk genel cerrah anlar daha iyi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardimciniz olsun.isin icine bebek cocuk girdimi dayanamiyorum ben ne biliyorsam tavsiye etmek istiyorum.zor cok zor.O oyle sikintidayken senin canindan can gidiyor.gelismeleri yaz mutlaka

sizede geçmiş olsun canım bende veriyorum zeytinyağı kabız olduğu zaman bide kuruüzüm kayısı falanda verdiğim için iyiydi ama bu şişlik çok canını yakıyoki anlaşılan yapamıyo tuvaletini bugün cerrah görcek bakalım 17:00 da randevumuz var.nasıl muayne etcek dr hiç bilmiyorum tutmak mümkün değil .

allah yardimciniz olsun.isin icine bebek cocuk girdimi dayanamiyorum ben ne biliyorsam tavsiye etmek istiyorum.zor cok zor.o oyle sikintidayken senin canindan can gidiyor.gelismeleri yaz mutlaka

çok teşekkür ederim canım . Zor olmazmı hemde nasıl zor.elinden bişey gelmiyomu ya insan yiyipi bitiriyo kendini umarım iyi gelişmelerleri haber veririm

geçmişolsun gözünüzde büyütmeyin operasyonları olurmu.insan oğlunun en dayanıklı dönemi bebekliktir. acil şifalar

geçmişolsun gözünüzde büyütmeyin operasyonları olurmu.insan oğlunun en dayanıklı dönemi bebekliktir. acil şifalar

çok teşekkür ederim ama büyütüyorum işte elimde değil.evet bebeklerin acı eşiği daha yüksekmiş inş.atlatıcaz bizde bugünleri ALLAHIN İZNİYLE

arkadaşlar şimdi geldik dr dan apse değilmiş o şişlik çatlakmış operasyona gerek yok dedi ilaç verdi kabız olmasın diye bu sıkıntıyı atlatmış sayılırız :) şimdi c.tesi günü fıtıktan ameliyat olcaz bunuda bi atlatırsak hayırlısıyla benden mutlusu olmıyacak.hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.c.tesi ameliyat olcaz dualarınızda bizide unutmayın...

Apse olmadigi icin sevindim ama dikkat et kabiz olmasin benim kizda azonce ciglik cigliga kaka yapti kabizlik catlak olusturdu sanirim dkr ne ilaci verdi acaba insalh ameliyatta guzrl gecer saglikli sihatli olur inslh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ah sorma o çığlıklar bitmiyo kaç gündür dr önce batikon sürmemi söyledi sonrasında furacin krem ile bactroban pomad ı karıştırıp sürmemi söyledi valla kullanıyom ama etkisini sorarsan henüz görmedim bir de magnesie diye toz bi ilaç verdi kabız olmasın de kabız olmasada çatlaktan dolayı çok ağlıyo kaka yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…