• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi sizce ben ne yapmalıyım?

Onu hiç ezmedim ki ya ezici bir davranışta bulunmadım. Kapristen kastım daha fazla vakit ayrılması falandı. Ki öyle biri değil ki ezilecek olayı yok. Aa bu çok kırıcı.
Sizi kırmak için demedim yanlış anlamayın ancak diyorum ya 'bana melek gibi herşeye kabul diyerek tanıttılar benim de ailem etkiledi beni bende kapris yaptım' diyorsanız eğer ben maalesef bunu düşünürüm. Tekrar aynı öneride bulunacağım ilişkilerinizde kendiniz olun ve bu kişiyi unutmaya çalışın kendinizi meşgul edin farklı şeylerle. Unutursunuz yeni sulara yelken açarsınız. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil buna o da siz de dahil.

Sizi kırmak için demedim yanlış anlamayın ancak diyorum ya 'bana melek gibi herşeye kabul diyerek tanıttılar benim de ailem etkiledi beni bende kapris yaptım' diyorsanız eğer ben maalesef bunu düşünürüm. Tekrar aynı öneride bulunacağım ilişkilerinizde kendiniz olun ve bu kişiyi unutmaya çalışın kendinizi meşgul edin farklı şeylerle. Unutursunuz yeni sulara yelken açarsınız. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil buna o da siz de dahil.
Evet haklısıniz ama kimseyi incitmek benim haddime değil. Kimseyi kırmak ezmek istemem

Dedim önceden önemi yokmuş hatta üç aydır böyle sürüyor. Öyle

Bu adamı atıysanız bir daha ulaşmaya çalışmayın. Önünüze bakın. Zaten onunda illk deneyimiyemiş peşinden gittiğinizi görünce kendini bir şey sanmış.

Çok çabaladım üzerine düştüm sonradan ama o o zaman gerekti dedi.

Sal gitsin, numarasini sil. Su yaptiklarini sakin bir daha yapma. Ikinizin de ilk iliski deneyiminizmis. Muhtemelen bir sure sonra gelir. Bu arada karsi taraf kac yasinda? Gorucu usulu olunca yaslar biraz buyuktur diye dusundum.

Merhabalar görücü usulü tarzında biri ile konuş dediler başta çok önyargılı kaprisli davranıp kişiyi soğutacak çok şey yaptım. Oda soğuk davranıp uzaklaştı ben ise ona bağ kurmuşum sonradan geri döndüm ama o sana karşı içimde bir şeyler vardı hayaller kurdum ama hepsini sildin dedi. Bu arada onunda benimde ilişki deneyimimiz yok. Çok çabaladım üzerine düştüm sonradan ama o o zaman gerekti dedi. Artık yazma iletişim kurmayalım dedi numaramı silmiyor ben ona bağlandım o buna bile inanmıyor ne olduda değiştı düşüncelerin diye sizce ne yapmalıyım.
Kendini ağırdan satmak istedin,peşinde koşsun istedin ama yemedi.
Sen de reddedilmenin verdiği gururla ister istemez bağlandın. Hırsa döndü bi nevi.
Ama bi gelecek göremedim ben. Yazma demiş sana. Daha fazla üstelersen mide bulandırır. Hiç istemez seni.

Merhabalar görücü usulü tarzında biri ile konuş dediler başta çok önyargılı kaprisli davranıp kişiyi soğutacak çok şey yaptım. Oda soğuk davranıp uzaklaştı ben ise ona bağ kurmuşum sonradan geri döndüm ama o sana karşı içimde bir şeyler vardı hayaller kurdum ama hepsini sildin dedi. Bu arada onunda benimde ilişki deneyimimiz yok. Çok çabaladım üzerine düştüm sonradan ama o o zaman gerekti dedi. Artık yazma iletişim kurmayalım dedi numaramı silmiyor ben ona bağlandım o buna bile inanmıyor ne olduda değiştı düşüncelerin diye sizce ne yapmalıyım.
e adam hakli. asik bile degil alt tarafi mantik evliligiyle tanismisken senin nazini kaprisini niye ceksin ki?
belki seni terketmese daha devam edecektin kaprislerine.
bence daha da üstüne varma adamin. akrabalarina yay yeni birileriyle tanis. onlarda benzer hatalar yapma

Kendini ağırdan satmak istedin,peşinde koşsun istedin ama yemedi.
Sen de reddedilmenin verdiği gururla ister istemez bağlandın. Hırsa döndü bi nevi.
Ama bi gelecek göremedim ben. Yazma demiş sana. Daha fazla üstelersen mide bulandırır. Hiç istemez seni.
Bu arada olayı bitiren benim

e adam hakli. asik bile degil alt tarafi mantik evliligiyle tanismisken senin nazini kaprisini niye ceksin ki?
belki seni terketmese daha devam edecektin kaprislerine.
bence daha da üstüne varma adamin. akrabalarina yay yeni birileriyle tanis. onlarda benzer hatalar yapma
Ya ben bu görücü işlerini falan saçma bulduğum içinde olay bu hale geldi istemiyorum böyle şeyler aptal insanlara uyup gün sonunda üzülen ben oldum

Görücü usülü sonuçta sen olmasan başa seçenekleri gösterir anası danası.Kim olduğunun önemi yok

Aynı anda önyargılı kaprisli davranıp nasıl bağlandınız ne saçma bir şey bu ya, ciddi tam kezbansınız

Evet ilk erkek. Terslemedim
Kapris yapmak ne demek? Terslemişsiniz işte. Karşınızdaki adam sizin için ölüp biten, çok aşık birisi değil ki sizin kaprisinizi çeksin. Tanıştıranlara bu kız deli çıktı diyip kapamış o defteri. Madem bu kadar harap olacaktınız triplenmeseydiniz. Daha fazla yazıp kendinizi küçük düşürmeyin

siz biraz bu işi hırs yapmışsınız.
Hani bazı çocuklar olur ya önce oyuncağını arkadaşına verir sonra da kaybedince geri ister.
Sizinki de tam bu.
Bence arayıp sormayın ısrar etmeyin daha fazla da kendinizi ona karşı zayıf göstermeyin
İnsanlar emek verdikleri ilişkileri tek kalemde siliyorlar. Siz ne yaşadınız da kopamıyorsunuz ?

Çiçeğim 28 yaşına kadar ilişki tecrübesi olmayıp da görücü usulü tanıştığın insana toksik davranarak mutlu olacağını düşündüren neydi sana ya? Nasıl özgüven o?
Çevreye haber sal başkaları ile tanıştırsınlar olmaz o.

Back
X