- 15 Mayıs 2016
- 2.470
- 4.778
- Konu Sahibi gulayse6378
Dedigim gibi anlama sorununuz var, o cümleler çelişkili. Benim süper zeka olmama gerek yok ki cümlelerin çelişkili olduğunu anlamam için, sizin normal zeka seviyesinde olmanız kafi çeliskili olduğunu anlamanız için. Ben ve benim gibilere genelde reelde muhtaç olduğunuz için bu cümlelerin binde birini kuramazsınız, bırakın bu üslubu kullanmayı. Kağıt meselesini gayet net anladım, verecek cevabınız olmadığından, siz anlamadınıza getiriyorsunuz. Dr bağırmakta haksız diye de başta yazdım, onun için tabiki özür diler, onun dışında haksız bir tarafı da yok. Özür dilemek erdemdir; lakin bu erdemi anlayacak kişi yokmuş karşısında, sanki adamla bir mücadeleye girmiş de kazanmış gibi saçma saçma tavırlar.Celismiyor celistirmeye calisiyosun neyi yapistirdin. Süper zekasin masallah burdaki onlarca kisi anlamadi da sen anladin bravooo... sen ve senin gibilere boyledir benim uslubum. Kagit meselesini de anlamimisin anlamana da gerek yok zaten . Hastaneden degilde asayisten heralde celiskili ifadememe başvurdun acik mi ariyon napiyon Haksiz olan ben olsaydim özür dileyen ben olurdum doktor suratima karsi özür diledi anladin mi beni kirdigini soyledi anladin mi haksiz oldugunu kabul etti bunu da anladin mi. Ee herşeyi gectim niye benim derdimle meşgul oluyosun kardeşş hadiiiiiiiii