• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şimdi ne yapmam gerekiyor

F.A27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2009
11
0
86
37
Konya
mrb arkadaşlar 1 senelik evliyim.korunmadığımz halde çocuğumuz olmadı fakat işlerim yüzünden çokta önemsememiştim.son adetim 8 gün geç geldi ve bu sık yaşadığım bir durum olmadığı için doktora gittim .doktor muayene sırasında içimde bir alet gezdirerek ultrasyondan baktı rahmim ve yumurtalıklarımın temiz olduğunu söyledi hormon testi yaptırdı oda normal çıktı.fakat BHCG testine bakarak bir biyokimyasal gebelik geçirmiş olabileceğimi söyledi.kist , polikistik over veya başka problemler olsa ultrasyonda çıkarmı.yada bu biyokimyasal gebeliğin nedeni nedir .düzenleyinci cyclo progynova isimli bir ilaç verdi 1 ay sonra gidip bebek tedavisine başlamamız gerektiğini söyledi.Şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve ciddi bir problem olmasından çok korkuyorum lütfen yardım edin!!

kist falan olmadığını söyledi ama ben yinede endişeliym.Tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

öncelikle hormon testleirni yaptrıı ulatrasyonla baktırr gebelik testi yaptırsaydınız en başta...

ve kist olmadına eminmi doktorunzzCADIARZU

evet yapılan hormon testinde sorun yok.ulturasyonda baktığında da yumurtalıklarımın ve rahmimin temiz olduğunu söyledi

Back