Şimdi ne yapmalı

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Tüp bebek ile hamile kaldım.4 ay önce dogum yaptım makat çatlağı iyileşmedi neyapsam.bepanten ile idare ediyorum ameliyat olmayacağım.suan bebeğimi sallıyorum bacagimda canım yanıyor.dogurana kadar troid hapı ve kan sulandirici kullandım pihtilasma yok ama koyu kanim.hasimato varmış.ama bendeki ne çeşitse.bi t4 dusuk gösteriyor.digerleri dogal sinir içinde.hamileyken biraz umursamasam tsh 3.5 olurdu.bugün tsh t3 t4 baktirdim.yav şu ilçe hastanelerinde neden anti tpo ve anti tg ye bakilmaz..ilk tüp bebek dr um antikorlardan sende hasimato var demişti.sabahda gidemiyorum tahlil vermeye yarım çalışıyorum.makat catlaginin gecmemesini troid sıkıntısı ile bagdastirsam mi bilemedim

Bepanten yerine furacin denesen? Yanık merhemi ya çok güzel iyileştiriyor. Ben oğlum pişik olduğunda onu kullanıyorum, özellikle iltihaplı pişikte.

Ek: geçmiş olsun bu arada

Bunun için özel kremler var neden onları kullanmıyorsunuz

Hastanelerde eksik çok canım
Genetik test yapılmıyor
Geçmiş olsun
Ameliyat dedi mı doktor
Olanlar tekrar çıktı diyor

Bunun için özel kremler var neden onları kullanmıyorsunuz
onlardan bir fayda bulamadim

Hastanelerde eksik çok canım
Genetik test yapılmıyor
Geçmiş olsun
Ameliyat dedi mı doktor
Olanlar tekrar çıktı diyor
teşekkürler evet acısı cok fena bu yüzden buskopan plus iciyorum..çocuğa da etki ettigi oluyor.hasimatoyu özel merkezde sadece. Antikor lara bakaral buldular.yoksa iş tsh t3 t4 e kalırsa yoktu bisey.özel hastaneye danışacağım.

Endokrin bölümü bakıyor tiroide
Burda o bölüm bile yok
Benimde az çalışıyor
5 yıldır ilaç içiyorum
levitron 100

Endokrin bölümü bakıyor tiroide
Burda o bölüm bile yok
Benimde az çalışıyor
5 yıldır ilaç içiyorum
levitron 100
benim hamileligim troid hapi ile geçince daha bi tedirginim.devletin endokrininde iş yok özel bi dr olmali.yine emzirirkende vitaminler ve troid ölçülmeli.belki yedikleri miz ancak bizimkini karşılıyor süt e gitmiyor.yada yetmiyor.ben hamilelikte kullandigimdan emzirirken vitamin kullanmak istemedim bıktım çünkü.ilac içmekten.troid tsh t3 t4 e baktirdim.t4 düşük özelde antikorlara baktiricam.

Burda endokrin bölümü yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…