Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşimden ayrılıyorum...
bişey kalmadı kırılacak yazdı msj olarak
ben de o halde ben de kalmam dedim.evden ayrılıcam.
yarın okuldan ve kurstan ayrılayım.sonrası Allah kerim.
yıllar verdiğim yuvam yıkılıyor.
hem de bi hiç uğruna.
bahaarrr
bahar ne durumdayım baksana
anlaşılan herkesin hikayesi birbirine benziyor. ben de benzer şeyler yaşadım. eşim ailesine düşkün olmamakla birlikte beni onlara karşı savunmadı. şiddetli tartışmalar yaşadık. uzun yıllardır birbirimiz tanıyorduk. ben fena halde hayal kırıklığına uğramıştım. çünkü o hep benim yanımda olur, destek olur, haksızlığa uğradığımda asla kabul etmez sanırdım ama iş onun ailesine gelince kazın ayağı öyle olmuyormuş. hala evliyiz ama kalbim o kadar kırık sürdürüyorum ki. eşimin ailesiyle görüşmüyorum da bayramlar dışında ama yaşadığım hayal kırıklığı o kadar etkiliyor ki evliliğimi. en ufak bir tartışmada ona olan öfkem, kırgınlıklarım yükseliyor. eşimi sevmiyor değilim ama en çok da ailesini sevindirmemek için ayrılmak istemedim doğrusu. bu ne kadar sağlıklı tartışılır ama işin özü bu. çok hırslandım onlar benim evliliğimi bitiremez diye. bence git barış adamakıllı konuşun. aile terapistine gidin. ailesiyle de fazla içli dışlı olma yeri geldiğinde sen de inceden lafını çarp onlar bir şey derse. ezdirme kendini. sonra gidişata göre kendin karar ver bitip bitmeyeceğine. kimsenin ekmeğine yağ sürmeyin. zaten bunun dışında ciddi bir probleminiz yokmuş söylediğine göre.
bitanem işim vardı çıktım bi girdim şok oldum ne yaptınız böyle...
inan ki çok üzüldüm pire için yorgan yakıyorsunuz resmen...
evet eşinin ailesi sana haksızlık yapıyor eşinde buna göz yumuyor seni anlamıyor...
5 senedir bu durumu çekiyorsun sende dolmuşsun haklısın...
eşinin seni anlamasını istiyorsun ama oda hala kendi açısından bakıp senin hissettiklerini anlamıyor sana hak vermiyor seni korumuyor...
sizin sorununuz bu...
onun dışında ikinizde birbirinizi çok seviyorsunuz...
evinizde bi huzursuzluğunuz mutsuzluğunuz yok ailesi dışında...
azosperm gibi bi dert varken başınızda siz senelerdir birbirinize tutunup bu dertle savaşmışken birbirinizin elini bırakmamışken şimdi bi anlık sinirle yazılmış mesajlar yüzünden yuvanızı yıkmak kendinize yapacağınız en büyük haksızlık değil mi ??
yapma bitanem anlıyorum seni sonuna kadar haklısın...
tek istediğin eşinden bi destek görmek...
oda hala aksini yaptığı için yaralanıyorsun...
ama ne olursa olsun bunlar ayrılmanıza sebep olamaz siz birbirinizi seviyorsunuz...
kendin defalarca öcede söyledin eşinin herhangi bi tartışmada özür dilemediğini...
huyunu biliyorsun işte içinden öyle davranmak istemesede demekki aşamıyor kendini...
akşamı bekleyip yüzyüze konuşmak varken neden telde işi bu boyutlara getirdiniz ??
daha m.tese olalı 3 ay falan olmuştur sperm bulunamamasının ezikliğini hala yaşıyor demekki...
sana yazdığı mesajda bile hemen bunu belirtiyor...
canım topikten biliyorsun kaç arkadaşımız ameliyattan sonra eşlerine boşanmak istediğini söyledi...
sperm bulunamadığı için hırsını eşinden çıkardı...
belki eşinin şuanda sana son yazdığı mesajlarda bile bunun etkisi var...
sen gidicem dediğin için yazmış okadar şeyi üstünede eklemiş olayı bu noktaya getirdiğin için teşekkür ederim diye...
demekki istemiyordu buraya gelmesini ama sende yazınca sinirle devamını getirdi...
yapmayın bitanem bi anlık sinirle kırmayın birbirinizi...
insan bazen karşısındakine istemediği şeyler yazabilir bence sizin durumunuzda da bu söz konusu...
eve gelince al karşına konuş çözün meseleyi...
gurur yapma canım sen onun azosperm nedeniyle yaşadığı buhrana ver son yaptıklarını...
el birliğyle aşacaksınız inş bu zor günleri...
sana gitme demesini bekliyorsun demezse ne olacak biterse ikiniz daha mı mutlu olacaksınız...
biraz sakinleş canım haklısın hepimiz biliyoruz ama seiyorsun oda seni seviyor...
bi hata yüzünden uzamasın bu konu...
zaten şu an yapacak bir şeyiniz yok beklemekten başka. eninde sonunda eve gelmeyecek mi? oturur konuşursunuz. ben çok üzülüyorum sen üzülmüyor musun seni seviyorum bu evliliğin bitmesini istemiyorum sen ne düşünüyorsun diye sorun.erkekler bizim gibi car car her istediğini söyleyemiyorlar malesef. siz konuşturun onu. ayrıca benim eşim de özür dileme özürlüdür hatta etrafımda gördüğüm çoğu erkek böyle. arkadaşın dediği gibi pire için yorgan yakıp sevindirmeyin kimseyi.
sabah kaç tane güzel msj çektim tek bi cevap vermedi
buz gibi bana karşı günlerdir
ben bunu haketmedim bahar
canım okadar acıyor ki
eve gelince de konuşmak istemeyecek biliyorum
daha önce de yaşadık buna benzer tartışmalar
ama ben hiç birinde bukadar kırılmadım
annemi de aramadım daha önce
bugün aradım anlattım olanı biteni
ben de bitmesin istiyorum ama benim çabamla değil
o uğraşsın bir kez de
seviyorum gitme desin ne bileyim
kızlar valla kafam günlerdir kazan gibi artık sağlıklı düşünemiyorum
günlerdir eşimle aramızda bi kırgınlık daha doğrusu bi soğukluk var.
eşim beni çok sever ben de onu çok seviyorum.aramızda hiç bir problem olmadı şimdiye kadar yani birebir.
ama eşimin ailesine bir türlü alışamıyorum.evleneli 4 sene oldu hala yok.
söyledikleri canımı okadar acıtıyor ki anlatamam.
eşim dünyanın en iyi insanıdır ama konu ailesi olunca s.çıp sıvıyor açıkçası.
geçenlerde bi mevzu oldu haklı olduğum halde babası bana kızdı
ben de eve geldim ağladım neden bana bunu söyledi diye
orda kendisi de vardı dönüp bi kelime etmedi.
o gün bugündür evde yabancı gibiyiz.ona sıcak davranamıyorum.ama çok seviyorum ve bu duruma çok üzülüyorum.
dün uzatmayayım dedim ve bi not yazdım cebine koydum bugün alması için.
sabah msj çektim.
gayet soğuk msjlar attı bana.
benim annem babam ayrı ve ben annemi kardeşlerimi bırakıp başka bi şehre geldim.
eşimde azosperm var çocuk sahibi olmamız imkansız gibi bişey ama olsun dedim onu sevdim hem de çok sevdim.
yazarken bile ağlıyorum.
ama evlendiğimizden beri hep üzüldüm ailesinin davranışlarına.
eşim iyi dedim ve sabrettim.
ama şimdi eşim de bana karşı böyle davranıyor.
ne yapmam lazım bilmiyorum.