bana karşı bişey kalmamış.ben de o halda bu evde kalmam dedim.
"yalvaracak değilim gidene dur demem.seni daha iyi anlayan birini bulursun hem.ne sen ne de ben uzulmeyiz.çoluk çocuğa karışırsın.benden sana haır yok.olayı bukadar büyüttüğün ve bu noktaya kadar getirdiğin için de tebrik ediyorum" bana yazdığı bu.
kaybetmek istemeyen adam bunu yazmaz.
annemle konuştum.olayı biraz çıtlattım.
hayatta en güvendiğim insanı kaybettim.
artık aşka inanmıyorum.
sabah onu sevdiğimi yazdım cevap vermesiÇok yanılıyorsunuz, kaybetmekten deli gibi korkan insan da yazar bunu.
Ben de çok yazdım oradan biliyorum...
Bu sözler artık karşı tarafın olumlu bir adım atması beklendiği zaman istemsiz dile getirilen sözcüklerdir.
Sizden olumlu bir adım bekliyor eminim buna ayrıca mesaj gerçekten çok masumca,çocukken yapardık böyle, benimki kötü mü hadi git başakasınınki iyidir kesin diye:)
Belli ki eşiniz de çok üzülüyor bu duruma, hem terketmeye çalıştığınız yer sizin de eviniz.
Şuana kadar ortada halledilemeyecek hiçbir şey yok ama eğer giderseniz sonun başlangıcına adım atmış olursunuz.
Bence olaya fazla dramatik yaklaşıyorsunuz..
Sanki eşinizi gözden çıkarmış gibisiniz..
Size onca olumlu yorum yazıldı ama hepsine önyargılı bakıyorsunuz nedense..
sabahta beri ağlıyorum tek bi güzel msj çekmedi günlerdir
sabahta beri ağlıyorum tek bi güzel msj çekmedi günlerdir
bilemiyorum belki olabilir.Birşey söyleyeceğim ama yanlış anlamazsınız umarım..
Acaba eşiniz rahatsızlığından dolayı biraz kompleks duyuyor olabilir mi?
Belki sert ve fazla alıngan tepkileri bundan olabilir..
Bakın gerçekten haklısınız, sizi anlıyorum da ama evinizi terketmek ve yuvanızı sonlandırmak çare mi sizce bu duruma?
Ben ki en ufacık bir şeyde insanlara boşan diyen kişiyim, erkeğin gözünün yaşına bakılmaz derim.
Ben bile böyle bir sebep göremedim burada, siz fazla incinmişsiniz haklı olarak, eşiniz de ailesine fazlaca boyun eymiş.
Sorun bu tam olarak!
Ama nasıl bu hale gelmiş inanın anlayamadım, bu süreçte yaşadığınız sağlık sorunları da belki ilişkinizi yıprattı.
Onun da etkisi olabilir, yorulmuşluk veyahut karşı tarafın kendinde bir mahçupluk hissedip içine kapanmışlığı...
Bir süre ailenizin yanına gidin ama bunu eşinizle konuşarak yapın.
Ya da beraber bir tatil ayarlayın, o ortamdan uzaklaşın, birbirinizi ne kadar sevdiğinizi hatırlatacak zamanlar geçirmeniz lazım.
Hayat maalesef adil değil, iyi insanlar hep mutlu olacak hep hakettiklerini yaşayacak diye bişey yok. Hayatta sürekli başımıza hak etmediğimiz şeyler geliyor. Ya kocan iyi olmuyor yada kocan iyi oluyor ailesiyle sorun yaşanıyor. Bu hayatta arsız olmak lazım biraz. Söyledikleri lafların üzerinde durmayıp geçip gitmek lazım. Birde arasıra bi tatsızlık olduğu zaman büyütmeden hiç birşey olmamış gibi davranmak lazım kocaya.Tai bu söylediklerimi ben uygulayabiliyormuyum? Hayır. Ama böyle olması gerektiğini biliyorum. Bu arada eşinizin azosperm olduğunu yazmışsınız, onunla ilgili şöyle bişey sölim, eski eşimde azospermdi. Şuanda üçüzleri var,2 oğlan 1 kız.Aşılama yaptırmışlar sanırım eşiyle.
Boşanmak istiyor musunuz?
Bana sorarsanız siz bu ilişkiyi kafanızda bitirmişsiniz..
"Ben yapacağımı yaptım, daha fazlasını yapacak gücüm kalmadı" tarzında tüm cevaplarınız..
Üstelik bir iletinizde "annemle konuştum.olayı biraz çıtlattım."demişsiniz..
Ne diyeyim..Hakkınızda hayırlısı olsun..
senin peşin gelip ağlamış üzülmüş.Sizin için çok üzüldüm...bir ara sanki kendi eşimden bahsediyorsunuz gibime geldi....benim esimde çok iyidir...ama ailesi ne yaparsa yapsin olmaz diyemedi...en son birkaç ay önce ailesi yüzünden çok büyük kavgamız oldu ilk defa bukadar şiddetli cokta üstüne gittim...inanirmisin son noktaya kadar geldik...eşimi çok sevdiğim halde karşılıklı ikimizde bitsin dedik oda kararlıydı...burnu iyice surtsun diye erkenden evden çıkıp ne gerekiyorsa yapacam dedim...çok inatciyimdir...konuşmak istedi konuşacak birşey kalmadı konusacagimizi konuştuk ve bitti dedim...arkamdan geldi çocuklar gibi agladi herşey senin dediğin gibi olacak yeminler etti...6 yıllık evliliğim ailesi yüzünden bilebilirdi...yada bir anlık inatla yuva yikilabilirdi....o konu oylece kapandı gitti...eşim kafama koyduğum şeyi yapacagimi bilir sonuç ne olursa olsun...allahtan kendisi yapici...asla ondan vazgeçmem ama ya inadima uysaydim yada o beni vazgeçirmeye calismasaydi....eşimi çok seviyorum ama ailesini sevemiyorum eskiden bana tasattigi kirkinliklar yüzünden yeri geldi babasından hakaret bile işittim yuzdeyuz haklı olduğum halde...eşimin hatırı için sustum....daha 4 günlük gelinken sırf kaynanam odaya gelince ayağa kalkmamisim diye terbiyesizlikle suclandim sen oğluma olmazsin diye kendi ağzıyla söyledi oğlu arayinca hepsini inkar etti....ama ben bunları asla unutmam unitmicamda....ben yurt dışında onlar turkiyede kaynanam bunları daha ben kocamın yanına gelmeden yaptı bizden beklerken...6 yılı geçti evliliğimiz 2 çocukta var...eşimle burbirimizi çok sevuyoruz öyle ufak tefek problemlerimiz oluyor elbet ama kavga başka biri yüzünden olunca sarsıntı oluyor....sana tavsiyem başkaları yüzünden yuvani yıkma...yuvana kocana sahip cik...inatla sinirle ağızdan herşey çıkabiliyor...zaman herşeyin ilacı....şimdi eşimin ailesi asla bana çıt bile demiyorlar geçen sene türkiye gittiğimizde hepsi beni el üstünde tuttu...hiçbir şekilde kirmadilar incitmediler keşke zamanında öyle yapsalardi...ben eskiden her fırsatta arardim şimdi çok mecbur kalmadikca aramam...tada eşim arar der...yada fazla gorusmedikce ilgi gostermezsek daha kiymetli oluyor...ama asla saygimda kusur etmedim etmemde...sana kolay gelsin..daha rafsiyem eşinin üstüne gitme kendi haline bırak...elbet oda senin yuvasının kıymetini olacaktır....
istemiyorum...
seviyorum çünkü.
ama yazdığı msjlardan tek anladığım artık yürümediği
Güzel...
Birinci aşamayı atlatmışsınız.
Şimdi siz nasıl ki boşanmak istemediğiniz halde eşinize gidiyorum dediniz;o da size aynı psikoloji ile iyi gidene dur demem demiş olabilir mi?
Olabilir.
Tekrarlıyorum eşiniz özellikle yaşadığımız toplum itibarı ile büyük bir sınav veriyor rahatsızlığı ile...bu ona sizi anlamama,her türlü anlayış hakkını ailesinden yana kullanma hakkını vermiyor ama;hırçın ve manasız hareketler yapmasınıda seven bir kadın olarak katlanmanız gerektiğin gösteriyor.
senin peşin gelip ağlamış üzülmüş.
pişman olmuş
benim eşim bunu yapmaz tanıyorum onu
keşke bazı şeyler düzelse...
gitme dese mesela..
özür dilese?
ama sanmıyorum yazdığı msjlardan belli.
ve onu tanıyorum geri adım atmayacaktır
Sende zamana bırak...üstüne gitme...olayı sıcağı sicagina tasamayin....önce ne istediginizi bilin....arama msj atma konuşma birkaç gün....iyi bir zamanında karşına al sakin sakin ne istediğini onun beklentilerini konuş elbet bir çıkış yolu vardır...yuva yikmak okadar kolaymiki yikmasida biranda olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?