• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şimdi na yapmalıyım

masal5758

beni kategorize etme!
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
2.538
25
68
İstanbul
kızlar valla kafam günlerdir kazan gibi artık sağlıklı düşünemiyorum
günlerdir eşimle aramızda bi kırgınlık daha doğrusu bi soğukluk var.
eşim beni çok sever ben de onu çok seviyorum.aramızda hiç bir problem olmadı şimdiye kadar yani birebir.
ama eşimin ailesine bir türlü alışamıyorum.evleneli 4 sene oldu hala yok.
söyledikleri canımı okadar acıtıyor ki anlatamam.
eşim dünyanın en iyi insanıdır ama konu ailesi olunca s.çıp sıvıyor açıkçası.
geçenlerde bi mevzu oldu haklı olduğum halde babası bana kızdı
ben de eve geldim ağladım neden bana bunu söyledi diye
orda kendisi de vardı dönüp bi kelime etmedi.
o gün bugündür evde yabancı gibiyiz.ona sıcak davranamıyorum.ama çok seviyorum ve bu duruma çok üzülüyorum.
dün uzatmayayım dedim ve bi not yazdım cebine koydum bugün alması için.
sabah msj çektim.
gayet soğuk msjlar attı bana.
benim annem babam ayrı ve ben annemi kardeşlerimi bırakıp başka bi şehre geldim.
eşimde azosperm var çocuk sahibi olmamız imkansız gibi bişey ama olsun dedim onu sevdim hem de çok sevdim.
yazarken bile ağlıyorum.
ama evlendiğimizden beri hep üzüldüm ailesinin davranışlarına.
eşim iyi dedim ve sabrettim.
ama şimdi eşim de bana karşı böyle davranıyor.
ne yapmam lazım bilmiyorum.

okurken bı an teyzemın gelını mı yazıo bunları acaba dedım sonralara dogru olmadıgını farkettım :)
kuzenımle hanımıda nerdeyse aynısorunları yasıyorlar.
abım dunyanın en ıyı ınsanıdır ama bırcok erkek gıbı karısıyla aılesı arasındakı dengeyı kurmaz ve cok mutsuzlar şu ara. aynı apartmanda kalıyorlar, abım hep teyzemlere cıkar eve gelırgelmez orda yenır içilir vs vs... hıc özelleri yok. yenge hanımda artık evınde yemek yapıyor yukarı cıkmıyor. hatta teyzemlerın yanından gecıo selam bılevermıyor. abımde o da ıyıce ınada bındırdıler ki bence yengem gayet haklı. abımle konusuncada ısrarla kendı açısından bakıp hala anam babam dıyor...

yani sen değil kocan ayarlıcak dengeyı tatlım. yoksa olmuyor....
kocanı gerı kazanmak ıstersen bellı ölçülerde aılesıne sıcaklık gösterıceksın ama belli ölçülerde.. kocamı gerı kazanıcam dıye onlarada köle olma.

okurken bı an teyzemın gelını mı yazıo bunları acaba dedım sonralara dogru olmadıgını farkettım :)
kuzenımle hanımıda nerdeyse aynısorunları yasıyorlar.
abım dunyanın en ıyı ınsanıdır ama bırcok erkek gıbı karısıyla aılesı arasındakı dengeyı kurmaz ve cok mutsuzlar şu ara. aynı apartmanda kalıyorlar, abım hep teyzemlere cıkar eve gelırgelmez orda yenır içilir vs vs... hıc özelleri yok. yenge hanımda artık evınde yemek yapıyor yukarı cıkmıyor. hatta teyzemlerın yanından gecıo selam bılevermıyor. abımde o da ıyıce ınada bındırdıler ki bence yengem gayet haklı. abımle konusuncada ısrarla kendı açısından bakıp hala anam babam dıyor...

yani sen değil kocan ayarlıcak dengeyı tatlım. yoksa olmuyor....
kocanı gerı kazanmak ıstersen bellı ölçülerde aılesıne sıcaklık gösterıceksın ama belli ölçülerde.. kocamı gerı kazanıcam dıye onlarada köle olma.

yıllardır böyle yaptım zaten.
biz haftada bir iki gün gidiyoruz ama içimden çıkmıyor inan.
hiç kinci değilimdir unuturum.bi güzel laf söylese,bi hoşluk olsa hepsini silerim ama kötü bi sözle günlerce ağlıyorum.
şimdi boşver takılma diyenler olabilir ama olmuyor.
misal şimdi bayram geliyor diye ödüm kopuyor.
bayramlarda bazı erkekler hemen sarılıyor ya(tabi sarılmak dedimse resmi şekilde)
sanki o...luk yapmışım sanki ben sarılmışım gibi tartışma çıkıyor
bi kez amcaları sarıldı nasıl ağladım yine tatsızlık çıkacak diye
beni gören herkes ne güzelsin ne hoş giyiniyorsun der
ama bayramda bunu mu giydin diye geri döndürürler beni
giydiğim de kumaş pantalon gömlek falandır usturupludur hiç bi yanı yoktur yani
daha geçen gün iş yerinde öğretmenlerden biri senin eşin nekadar şanslı keşke benim de senin gibi gelinim olsa dedi.
ve herkes bunu söyler.kendimi övmek için yazmıyorum.
fakat ben tek kelime saygısızca bişey söylemedim kimseye.
sustum yutkundum geçtim
eşime söyledim sonuçta ben el kızıyım ben desem kötü olurum o derse evladı.
neyse işte çok uzattım.
benim de hatalarım kusurlarım elbette vardır ama söyleme tarzı çok önemli.
ben sesin yükselmesinde bile tirtrerim tir tir.
benim bu huyumu biliyorlar.
ne biliyim toparlayamadım yazacaklarımı.
ben ne yazcaktım yaaaaaaa:26:

canım eşler arasnda küslük olmaz ama eşin sürdürmek istemiş bırak yapsın böyle de kıymetini anlasın.. ortamı yumuşatması gereken arada dengeyi kurması gereken o iken bu sorumluluğunu yerine getirmemiş. erkek sevdiğini eşini herkesten korumalı gerekirse ailesinden bile.. ben olsam izin verirdim bırak biraz burnu sürtsün senden uzak kalsın sonra alıp karşıma sakin ve cddi bir şekilde anlatırdım böyle böyle böyle. senden bunu beklerdm fln gibisinden..üzülme her evlilikte yaşanıyor eminim kocanda seni seviyordur ama malesef yetiştirme tarzımızdan kaynaklı olsa gerek bu tür sorunlar hep çıkıyor sıkma canını

Çok üzüldüm durumuna ya :( Başka bir şehirde ailesi yönünden üzülüyorsun zaten birde eşin böyle yapınca daha da kötü oluyorsundur.Evli olmasamda seni çok iyi anlıyorum.İnsan birinin kendisine sahip çıkmasını istiyor.İnşAllah sorununuzu halledersiniz :26:
Onun sizi aynı evin içinde özlemesini sağlayın bir şekilde ama arayı soğutmadan.

canım eşler arasnda küslük olmaz ama eşin sürdürmek istemiş bırak yapsın böyle de kıymetini anlasın.. ortamı yumuşatması gereken arada dengeyi kurması gereken o iken bu sorumluluğunu yerine getirmemiş. erkek sevdiğini eşini herkesten korumalı gerekirse ailesinden bile.. ben olsam izin verirdim bırak biraz burnu sürtsün senden uzak kalsın sonra alıp karşıma sakin ve cddi bir şekilde anlatırdım böyle böyle böyle. senden bunu beklerdm fln gibisinden..üzülme her evlilikte yaşanıyor eminim kocanda seni seviyordur ama malesef yetiştirme tarzımızdan kaynaklı olsa gerek bu tür sorunlar hep çıkıyor sıkma canını

midnight günlerdir içim parçalanıyor dün de salak gibi ağladım arkadaşlarımın yanında çok şaşırdılar ve üzüldüler.
eşimi çok seviyorum bir kez değil bin kez doğsam yine onla evlenmek isterim ama bu sorunlar yedi bitrdi bizi
bu sebeplerden ilişkimize zarar vermek istemiyorum
ailesini de hoşgörüp yoluma devam etmek istiyorum aslında ama yapamıyorum
o da ailesi kötü olmasını olmamızı istemiyorum
ama nasıl ki ben saygısızlık yapmıyorsam karşımdaki insanlardan da bunu bekliyorum
ve ben bunlara tahammül edebilen geniş biri değilim eşim bunu bilir
ama onun için bunlar küçük şeyler ve ben büyütüyorum
sıkıldığını söylüyor
bazı şeyleri burda yazamıyorum deşifre olmamak adına
ama bazen öyle bişey oluyo ki nevrim dönüyo

yıllardır böyle yaptım zaten.
biz haftada bir iki gün gidiyoruz ama içimden çıkmıyor inan.
hiç kinci değilimdir unuturum.bi güzel laf söylese,bi hoşluk olsa hepsini silerim ama kötü bi sözle günlerce ağlıyorum.
şimdi boşver takılma diyenler olabilir ama olmuyor.
misal şimdi bayram geliyor diye ödüm kopuyor.
bayramlarda bazı erkekler hemen sarılıyor ya(tabi sarılmak dedimse resmi şekilde)
sanki o...luk yapmışım sanki ben sarılmışım gibi tartışma çıkıyor
bi kez amcaları sarıldı nasıl ağladım yine tatsızlık çıkacak diye

beni gören herkes ne güzelsin ne hoş giyiniyorsun der
ama bayramda bunu mu giydin diye geri döndürürler beni
giydiğim de kumaş pantalon gömlek falandır usturupludur hiç bi yanı yoktur yani
daha geçen gün iş yerinde öğretmenlerden biri senin eşin nekadar şanslı keşke benim de senin gibi gelinim olsa dedi.
ve herkes bunu söyler.kendimi övmek için yazmıyorum.
fakat ben tek kelime saygısızca bişey söylemedim kimseye.
sustum yutkundum geçtim
eşime söyledim sonuçta ben el kızıyım ben desem kötü olurum o derse evladı.
neyse işte çok uzattım.
benim de hatalarım kusurlarım elbette vardır ama söyleme tarzı çok önemli.
ben sesin yükselmesinde bile tirtrerim tir tir.
benim bu huyumu biliyorlar.
ne biliyim toparlayamadım yazacaklarımı.
ben ne yazcaktım yaaaaaaa:26:

Kırmızı ile işaretli bölümü anlamadım canım,:53::53:
Tartışmayı çıkartan eşinizmi,kayınvalidenizmi.

Çok üzüldüm durumuna ya :( Başka bir şehirde ailesi yönünden üzülüyorsun zaten birde eşin böyle yapınca daha da kötü oluyorsundur.Evli olmasamda seni çok iyi anlıyorum.İnsan birinin kendisine sahip çıkmasını istiyor.İnşAllah sorununuzu halledersiniz :26:
Onun sizi aynı evin içinde özlemesini sağlayın bir şekilde ama arayı soğutmadan.

günlerdir yabancı gibiyiz.ben soğuğum eşim de soğuk davranıyor bu sefer.
eşim zaten özür dileme özürlüdür.ama biliyorum ki üzülüyor hem de çok.az önce msj çektim akşam konuşalım diye konuşmayalım sen ağlıyorsun ben dayanamıyorum Allah beni kahretsin yazmış çok kötü oldum.
evlendiğimiz ilk günlerden beri hep bu sorunlar yıldım artık nasıl baş edicemi bilmiyorum.
şu an klavyenin tuşlarını bile göremiyorum ağlamaktan inan

Canım ne diye kızdı ki kayınpederin sana yani cok kızıyorum bi adam yasını basını almış biri neden gelinine kızar ne hakla ya. Senin adına cok üzüldüm canım vallaha inşallah kocan sana haksızlık ettigini anlar kıymetini bilir de sımsıkı sarılır sana ve evliliğinize

ben senede 2 kere görüyorum annemleri.eşimse her hafta.buna rağmen kaynanam ağlar hep oğlumu haftada bir görüyorum diye.
ben ne yapayım beni doğuran da anne.
onlar sıkı fıkı olmak istiyor.bizim aile olduğumuzu kabul etmiyorlar sanki.
evimize geliyorlar insan çay bardağına bahane bulur mu ya
bulunuyor işte.
ben de kusur arayan biri asla olmadım ve öyle insanlarla frekanslarımız uyuşmuyor.
ha asla kötü niyetli değiller bunu biliyorum ama neden böyle yapıyorlar onu bilmiyorum

Canım ne diye kızdı ki kayınpederin sana yani cok kızıyorum bi adam yasını basını almış biri neden gelinine kızar ne hakla ya. Senin adına cok üzüldüm canım vallaha inşallah kocan sana haksızlık ettigini anlar kıymetini bilir de sımsıkı sarılır sana ve evliliğinize

eşimde sağlık sorunları var
bazı şeyler yasak.
eşim ısrarla yasakları deliyor.
ben de eşime hayır onu yeme onu giyme canım derim.
o gün de öyle bişey söyledim.
bana bi kızdı sen ne diyorsun ne isterse yapar
burda babası var fln dedi.
sesini yükseltti kalabalıktı da ortam
rencide oldum hani

bişey rica edbilir miyim saygı çerçevesinde yorumlar yaparsak.
zira en küçük bişeyi kaldıracak durumda değilim.

kızlar valla kafam günlerdir kazan gibi artık sağlıklı düşünemiyorum
günlerdir eşimle aramızda bi kırgınlık daha doğrusu bi soğukluk var.
eşim beni çok sever ben de onu çok seviyorum.aramızda hiç bir problem olmadı şimdiye kadar yani birebir.
ama eşimin ailesine bir türlü alışamıyorum.evleneli 4 sene oldu hala yok.
söyledikleri canımı okadar acıtıyor ki anlatamam.
eşim dünyanın en iyi insanıdır ama konu ailesi olunca s.çıp sıvıyor açıkçası.
geçenlerde bi mevzu oldu haklı olduğum halde babası bana kızdı
ben de eve geldim ağladım neden bana bunu söyledi diye
orda kendisi de vardı dönüp bi kelime etmedi.
o gün bugündür evde yabancı gibiyiz.ona sıcak davranamıyorum.ama çok seviyorum ve bu duruma çok üzülüyorum.
dün uzatmayayım dedim ve bi not yazdım cebine koydum bugün alması için.
sabah msj çektim.
gayet soğuk msjlar attı bana.
benim annem babam ayrı ve ben annemi kardeşlerimi bırakıp başka bi şehre geldim.
eşimde azosperm var çocuk sahibi olmamız imkansız gibi bişey ama olsun dedim onu sevdim hem de çok sevdim.
yazarken bile ağlıyorum.
ama evlendiğimizden beri hep üzüldüm ailesinin davranışlarına.
eşim iyi dedim ve sabrettim.
ama şimdi eşim de bana karşı böyle davranıyor.
ne yapmam lazım bilmiyorum.

canım senı en ıyı be anlarım ama esım yıne destek oluyor bana ama aılesı fazla hasare .napalım katlanıyoruz.esınle arandakı buzları sogutmaya ba bence ,eger uzarsa kotu sonuclar dogurabılır

günlerdir yabancı gibiyiz.ben soğuğum eşim de soğuk davranıyor bu sefer.
eşim zaten özür dileme özürlüdür.ama biliyorum ki üzülüyor hem de çok.az önce msj çektim akşam konuşalım diye konuşmayalım sen ağlıyorsun ben dayanamıyorum Allah beni kahretsin yazmış çok kötü oldum.
evlendiğimiz ilk günlerden beri hep bu sorunlar yıldım artık nasıl baş edicemi bilmiyorum.
şu an klavyenin tuşlarını bile göremiyorum ağlamaktan inan

Ağlama canım ya.Halledersiniz sorununuzu bir şekilde eminim.Ağlamicam ama ne olur konuşalım,dayanamıyorum seninle böyle soğuk olmaya daha çok üzülüyorum vs. gibisinden bir mesaj at.Akşamda herşeyi enine boyuna konuşun.Ne güzel eşin seni seviyor belli ama ailesi ve sizin aranızdaki dengeyide korumasını bilmeli.Bunu açıkça söyleyin ona.

eşimde sağlık sorunları var
bazı şeyler yasak.
eşim ısrarla yasakları deliyor.
ben de eşime hayır onu yeme onu giyme canım derim.
o gün de öyle bişey söyledim.
bana bi kızdı sen ne diyorsun ne isterse yapar
burda babası var fln dedi.
sesini yükseltti kalabalıktı da ortam
rencide oldum hani

Ayy canım benim ya :(( inşallah kocan ailesinin haksız ve yanlış olduğunu bi an once anlar bi daha hic üzmez seni. Bence sen al karşına duzgunce anlatmaya çalış. Tamam onlar ailen ama bende karinim sırf seni düşündüğüm icin bana bunu yapmaları seni hic mı üzmedi de ne biliyim anlat derdini niye böyle olduk biz birbirimizi cok seviyoruz de inşallah düzelir araniz

Back