• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Şimdi de Sinay'ın yemek odasını seçelim???

Sinay

Evimizde İnci bereketi:)
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
5.212
3
156
Libya
Arkadaşlar yine ben, evlenene kadar size daha çok ihtiyacım olacak bıkmak yok heeekaydirigubbakcemile3 şimdi biz mobilyalarımızı seçtik koltuk takımım,oturma odası ve yatak odası takımım kesin ama yemek odası takımında kararsızım sizlerden istediğim koltuk takımıma uyacak en iyi yemek odası takımını seçmek koltuk takımım bu renk olacak ama teklilerin kenarlarını yemek odası takımıma göre değiştircekler koltuğun bi teklisini görmeniz için kendim siyah yaptım çok düzgün olmadı ama en azından siyah oldu idare edin 2 tane kahverengi 2 tane de siyah yemek odası beğendim sizce hangisi olsun bu arada koltuk takımım çok spor değil çokta klasik değil arada bişey fikirlerinizi bekliyorum ???:uhm:
koltuktakimi.jpg

yemekodasi.jpg

syah.jpg

yemekodasi1.jpg

kareliym.jpg

ben alt iki resimdeki yemek odalarını beğendim.siyahta güzel olmuş koltuğun kolları ama yemek takımları güzel değil.koltuklarına bayıldım.ama koyu kahve kolda iyi durur o koltuklarda.

Sinaycım bende 3 ve 4'ü beğendim.
Ama 3. biraz daha tercihim çünkü çekmeleri fazla. çekmeceler çok işe yarıyor canım.

bende son iki yemek takımını beğendim çok daha hoşlar
koltuk kenarlarına gelince o yemek takımı rengi iyi olur kanımca

kolay gelsin şeker

koltuk takımını klasik, yemek takımlarını ise modern seçmişsin, bence en uygunu 1. takım. masanın ve gümüşlüğün bacaklarının şekli de oturma grubuna daha uygun görünüyor.

Sinaycım, koltuk takımlarına kesinlikle siyah çok yakışır bence. Birde metalik ve siyah objelerle de süslersin çok güzel olur. Ama burdaki siyah yemek takımlarını pek beğenemedim. 2.sıradaki güzel gibi ama konsolda bi kahwerengi kısımda siyah olsaymış keşke.

mesela aşağıdaki gibi bi yemek odasının sandalyelerini de koltuğunun kumaşından giydirme yaparsın süpper olur.

i63588_patrasyimekodasmkemmel..jpg

ben alt iki resimdeki yemek odalarını beğendim.siyahta güzel olmuş koltuğun kolları ama yemek takımları güzel değil.koltuklarına bayıldım.ama koyu kahve kolda iyi durur o koltuklarda.
canım ben hep siyah ağırlıklı düşündüm griyle daha uyumlu olur diye ama kahve yemek odası takımları daha hoş duruyor yorumun için teşekkür ederima.s.

Sinaycım bende 3 ve 4'ü beğendim.
Ama 3. biraz daha tercihim çünkü çekmeleri fazla. çekmeceler çok işe yarıyor canım.
Esracım çekmeceleri herkes kullanışlı oluyor diyor ama ben modeline takılıyorum hep mobilya seçerken yorumun için teşekkürler tatlıma.s.

sinay koltukların klasik, yemek odaların modern kalmış. ama bence siyah tercih et, griye siyah yaşıkır canım

koltuk takımını klasik, yemek takımlarını ise modern seçmişsin, bence en uygunu 1. takım. masanın ve gümüşlüğün bacaklarının şekli de oturma grubuna daha uygun görünüyor.
Palm canım bende mağazasında bizzat gördüm o takımı çok kaliteliydi ve altlarını viledayla temizlerim kolay olur die düşünmüştüm ve görümcem senin dediğin gibi klasik olsun biraz demişti ama ben hala karar veremedim :çok üzgünüm:yorumun için teşekkürlera.s.

Sinaycım, koltuk takımlarına kesinlikle siyah çok yakışır bence. Birde metalik ve siyah objelerle de süslersin çok güzel olur. Ama burdaki siyah yemek takımlarını pek beğenemedim. 2.sıradaki güzel gibi ama konsolda bi kahwerengi kısımda siyah olsaymış keşke.
mesela aşağıdaki gibi bi yemek odasının sandalyelerini de koltuğunun kumaşından giydirme yaparsın süpper olur.
haklısın canım ama burdaki yemek odası takımlarından başka bir mağazadan seçme şansım yok kayınpederin akrabasıymış mecbur burdan alcam:1no2: o yüzden zaten çok kararsız kaldım benim aksesuarlarımda metalik zaten arada kaldım valla :çok üzgünüm:yorumun için teşekkürler mandilinim :1hug:

haklısın canım ama burdaki yemek odası takımlarından başka bir mağazadan seçme şansım yok kayınpederin akrabasıymış mecbur burdan alcam:1no2: o yüzden zaten çok kararsız kaldım benim aksesuarlarımda metalik zaten arada kaldım valla :çok üzgünüm:yorumun için teşekkürler mandilinim :1hug:
hmmmm..
canım ben yinede ısrarla yemek odasını siyah al derim. Çünkü koltuk takımının rengine gerçekten çok yakışır.
Belki bu son kahwerengi takımı siyah yapabiliyorlardır? Olmadı 2 numarayı seç sandalyelerinide giydirme yaptır derim a.s.

bende son iki yemek takımını beğendim çok daha hoşlar
koltuk kenarlarına gelince o yemek takımı rengi iyi olur kanımca
kolay gelsin şeker
Arsimacım evet canım kahverengi alırsam zaten kollar kahverengi olacak ama çok mu spor durur kahve takımlar die düşünüyorum yorumun için teşekkürler a.s.

sinay koltukların klasik, yemek odaların modern kalmış. ama bence siyah tercih et, griye siyah yaşıkır canım
Hayatım evet canım aksesuarlarımda metalik zaten ama çok kararsızım hem uysun istiom hemde beğendiğim model olsun istiyorum :sm_confused:yorumun için teşekkürler a.s.

hmmmm..
canım ben yinede ısrarla yemek odasını siyah al derim. Çünkü koltuk takımının rengine gerçekten çok yakışır.
Belki bu son kahwerengi takımı siyah yapabiliyorlardır? Olmadı 2 numarayı seç sandalyelerinide giydirme yaptır derim a.s.
sandalyeleri giydirme yapacaklar zaten ısrarla siyah diyorsun yani aklımın bi kenarında dursun o zaman a.s.

sinaycım bence koltuk kenarları kahverengı olsun ve yemek odası takımı da 3.olsun.bence çok hoşş olur. a.s

bence siyah gri ile mükemmel durur ve aldığın gri aksesuarlarıda düşünürsek.... yalnız koltuklardaki kahve yastıklarda siyah olacak değilmi ???? 2.ve 4. yemek odası siyah olursa ve 2 kahve yastıkta siyah olursa muhteşem olur canım

3 ve 4 cok sık ya
yorumun içi tşk ederim gülşahcıma.s.
sinaycım bence koltuk kenarları kahverengı olsun ve yemek odası takımı da 3.olsun.bence çok hoşş olur. a.s
teşekkür ederim canım yorumun için fikrini değerlendircem a.s.

bence siyah gri ile mükemmel durur ve aldığın gri aksesuarlarıda düşünürsek.... yalnız koltuklardaki kahve yastıklarda siyah olacak değilmi ???? 2.ve 4. yemek odası siyah olursa ve 2 kahve yastıkta siyah olursa muhteşem olur canım
evet canım gri aksesuarlarımıda gri koltuklarıma göre almıştım yemek odasınıda tahminen siyah alırım demiştim yastıklar tabiki değişecek teşekkür ederim yorumun için a.s.

Bence 3 numara gayet hoş bir takım, ama senin koltuklarına uygun değil. Eklediklerin içinde 1 numara olan model itibariyle seninki gibi klasik bir takıma daha uygun bence

canım ben mandiline katılıyorum.koltuk takımın açık renk tam siyah daha güzel olur. eklediklerin her ne kadar tam siyah olmasa da ve mecburen bunlardan birisini alacağına göre bence 2. daha bi hoş gibi.en azından diğerlerinden daha koyu.hem istersen mağaza ile bi görüş bakarsın tam siyahını yaparlar..

Bence 3 numara gayet hoş bir takım, ama senin koltuklarına uygun değil. Eklediklerin içinde 1 numara olan model itibariyle seninki gibi klasik bir takıma daha uygun bence
görümcemle aynı fikirdesin sulfatcım bende kararsız kaldım aksesuarlarımı da metalik aldım ne yapcam bilmiyorum:uhm:

canım ben mandiline katılıyorum.koltuk takımın açık renk tam siyah daha güzel olur. eklediklerin her ne kadar tam siyah olmasa da ve mecburen bunlardan birisini alacağına göre bence 2. daha bi hoş gibi.en azından diğerlerinden daha koyu.hem istersen mağaza ile bi görüş bakarsın tam siyahını yaparlar..
evet canım bu ayın sonunda tekrar mağazayla iletişime geçicez zaten en iyisi ben tam siyah yaptırıyım toz alırken baya bi problem olacak ama idare edicez artık:çok üzgünüm:

evet toz almada sıkıntı olacaktır senin için :( acaba kapaklarını siyah yaptırıp üst kısımlarını koltuk kumaşının renginde mi yaptırsan.böylelikle toz sorunun olmaz.

Back
X