- 23 Ocak 2016
- 32.652
- 49.006
- Konu Sahibi Love_lover
Laptobu kullanacaksanız flaşa atın siz görmeyin çocuk olmasa direkt silin derdim ama çocuk var ve bir gecmis söz konusu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuklu biri ile evlenmek geçmişle sürekli bağı olan biri ile olmayi kabul etmektir onlari silmeye hakkiniz yok çünkü çocuğu icin sakliyor olabilirBenim ilk eşimin ikinci evliliği. İlk evliliğinden bir çocuğu var. Bugün eşimin eski laptopunu açtım uzun süredir açmıyordu bi baktım eski eşiyle resimleri duruyor. Çok kötü hissettim görünce. Bizim görüşmemizden iki yıl öncesinin en yakın tarih. Boşandıktan sonra da bi süre görüşmüşler çocuk bir yaşına gelmeden ayrılmışlar ve eşimin söylediği çocukla beraber vakit geçirebilmek için üç yaşına kadar tatile beraber gitmişler Ama ben şimdi kötü oldu sebebi eşim bizim balayında dahi doğru düzgün fotoğraf çekinmezken eski eşiyle yanak yanağa bi sürü fotosu videosu var o üzdü. Şimdi bunları sileyim mi arayıp sorayım mı? Ne yapayım?
Takılmanız gereken konu neden eski eşiyle fotoğraf çektirdiği değil; sizinle neden çektirmediği olmalı hele de eski eşiyle çektirmeyi kendisi istemişken.Benim ilk eşimin ikinci evliliği. İlk evliliğinden bir çocuğu var. Bugün eşimin eski laptopunu açtım uzun süredir açmıyordu bi baktım eski eşiyle resimleri duruyor. Çok kötü hissettim görünce. Bizim görüşmemizden iki yıl öncesinin en yakın tarih. Boşandıktan sonra da bi süre görüşmüşler çocuk bir yaşına gelmeden ayrılmışlar ve eşimin söylediği çocukla beraber vakit geçirebilmek için üç yaşına kadar tatile beraber gitmişler Ama ben şimdi kötü oldu sebebi eşim bizim balayında dahi doğru düzgün fotoğraf çekinmezken eski eşiyle yanak yanağa bi sürü fotosu videosu var o üzdü. Şimdi bunları sileyim mi arayıp sorayım mı? Ne yapayım?
Bence kötü olacak bi durum yok, tatile de giderler yanak yanağa da resim çeker dudak dudağa da, çocuğu leylekler getirmedi onu da birlikte yaptılar değil mi? Sonuçta sizden önce ki konu, ve bir çocuğu olduğunu bile bile evlendiniz.içime şüphe düşürecek bir şey olmadı ama ilk görünce kötü oldum.
Ama sizinle daha tanışmadan 2 yıl önceymiş.Tabi özel günlerde beraber olacaklar ama benim üzüldüğüm benimle hiç foto çekinmeyip hoşlanmadığını söyleyip eskiden aslında gayette yapabilen biriymiş. En çok üzen yanlışlıkla foto çekerken video çekmiş ve eski eşini yanıma gel diye foto çekinmeye çağırıyor. Bu üzdü ve düşündürdü
Ben olsam silerim, zaten neden kendisi silmemiş diye de kızarım. O kadar önemliyse çocuğun annesi saklasın fotoğrafları, ne işi var evimde yani sarmaş dolaş fotograf.
Sadece eşim ve eski eşinin beraber olduğu fotoğrafları silmekten bahsettim siz neden endişelendiniz tabii ki çocukları ile olanları silmem asla
Seni o kadar iyi anlıyorum ki..kiyas yapmak çok kötü. Bunu yaşamak çok kötü. Ama şöyle düşün sende eski iliskilerinde belki simdi yapmayi sevmedigin seyi o zaman yapiyordun.. kiyaslama o çok üzüyor insanı.Tabi özel günlerde beraber olacaklar ama benim üzüldüğüm benimle hiç foto çekinmeyip hoşlanmadığını söyleyip eskiden aslında gayette yapabilen biriymiş. En çok üzen yanlışlıkla foto çekerken video çekmiş ve eski eşini yanıma gel diye foto çekinmeye çağırıyor. Bu üzdü ve düşündürdü
Cevabı varmış. Hislerinizi engelleyemezsiniz. Üzülmekte haklısınız . Evlilik iki kişinin adım atmasıyla ilerler. Siz fotoğraf çekilmeyi sevdiğinizi anlatın tatlı bir dille. Sizin için bunu yapmalı ki zor bir şey de değil.Tabi özel günlerde beraber olacaklar ama benim üzüldüğüm benimle hiç foto çekinmeyip hoşlanmadığını söyleyip eskiden aslında gayette yapabilen biriymiş. En çok üzen yanlışlıkla foto çekerken video çekmiş ve eski eşini yanıma gel diye foto çekinmeye çağırıyor. Bu üzdü ve düşündürdü
Silmeye hakkimiz yok ,onun geçmişi yaşanmış hayati.Artik değiştiremez .Benim ilk eşimin ikinci evliliği. İlk evliliğinden bir çocuğu var. Bugün eşimin eski laptopunu açtım uzun süredir açmıyordu bi baktım eski eşiyle resimleri duruyor. Çok kötü hissettim görünce. Bizim görüşmemizden iki yıl öncesinin en yakın tarih. Boşandıktan sonra da bi süre görüşmüşler çocuk bir yaşına gelmeden ayrılmışlar ve eşimin söylediği çocukla beraber vakit geçirebilmek için üç yaşına kadar tatile beraber gitmişler Ama ben şimdi kötü oldu sebebi eşim bizim balayında dahi doğru düzgün fotoğraf çekinmezken eski eşiyle yanak yanağa bi sürü fotosu videosu var o üzdü. Şimdi bunları sileyim mi arayıp sorayım mı? Ne yapayım?
Onu da annesi düşünsün? Buradaki kadının problemi değil ki bu. Bir sürü 2.evliligini yapan arkadaşım var hiçbiri çocuğu için sarmaş dolaş fotoğraflarını saklamıyor, böyle yeni hayata başlanmaz, yeni eşe saygısızlık bence. Ben kabul etmezdim, tercih meselesi.Neden annesi saklasin ki
Annesi 2.kez evlense, annesinin yeni esi de fotograflari gorup silmesini istese o zaman nolcak
Her şeyi anneler düşünsün tabi. Babalar boşanınca çocuktan da boşanıp iskele babası oluyorlar.Onu da annesi düşünsün? Buradaki kadının problemi değil ki bu. Bir sürü 2.evliligini yapan arkadaşım var hiçbiri çocuğu için sarmaş dolaş fotoğraflarını saklamıyor, böyle yeni hayata başlanmaz, yeni eşe saygısızlık bence. Ben kabul etmezdim, tercih meselesi.
Yaşanmış bitmiş. O anılar çocuğa miras kaldı, silersen çocuğun hakkını gasp etmiş olursun. Sizin fotoğrafınızın olmaması aranızdaki bir sorun ve o fotoğraflarla alakası yok.Benim ilk eşimin ikinci evliliği. İlk evliliğinden bir çocuğu var. Bugün eşimin eski laptopunu açtım uzun süredir açmıyordu bi baktım eski eşiyle resimleri duruyor. Çok kötü hissettim görünce. Bizim görüşmemizden iki yıl öncesinin en yakın tarih. Boşandıktan sonra da bi süre görüşmüşler çocuk bir yaşına gelmeden ayrılmışlar ve eşimin söylediği çocukla beraber vakit geçirebilmek için üç yaşına kadar tatile beraber gitmişler Ama ben şimdi kötü oldu sebebi eşim bizim balayında dahi doğru düzgün fotoğraf çekinmezken eski eşiyle yanak yanağa bi sürü fotosu videosu var o üzdü. Şimdi bunları sileyim mi arayıp sorayım mı? Ne yapayım?