- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
-
- Konu Sahibi limonbanyosu
bacağınıza yapsa nolur babanız o sizin, o yorumu yazan arkadaş resmen sapık demiş babanıza, millet iyice sıyırdı artık.Bacagima yapmiyo zaten ben parmagimi uzatiyorum o da isirmis gibi yapiyor cok guluyoruz bu sefer bacagima yapti ve pike pislenmis gibi hissettim
Çok haklısın. Ben evlenene kadar annemi babamı beğenmedim. Ne zaman ki el oğlunu gördüm şimdi annem babam diye ölüp bitiyorum. Annem babam melekmis de ben bilememişim. Şimdi ikisini de el üzerine tutuyorum ❤Zaten ömrün ilk yarısı anne babayı beğenmeyip sevmemekle, geri kalan kısmı da özleyip keşke yanımda olsaydınız demekle geçer.
Bsn cok kotu bir evladim dimiÇok haklısın. Ben evlenene kadar annemi babamı beğenmedim. Ne zaman ki el oğlunu gördüm şimdi annem babam diye ölüp bitiyorum. Annem babam melekmis de ben bilememişim. Şimdi ikisini de el üzerine tutuyorum ❤
Hahahahahahah yarıldımAğzı değince pisleniyor muymuş yani? Ilerde kocan bırak ağzı, kıllı totosunu sürer sende koklayarak uyursun.
Bu nazlariniz anca anne babaya geçer.
Aslında çok şanslısın. Ne mutlu sana ki onlar hayattayken kıymetlerini anlamışsınÇok haklısın. Ben evlenene kadar annemi babamı beğenmedim. Ne zaman ki el oğlunu gördüm şimdi annem babam diye ölüp bitiyorum. Annem babam melekmis de ben bilememişim. Şimdi ikisini de el üzerine tutuyorum ❤
Yaşınız kaç acaba?Bsn cok kotu bir evladim dimiEvlenince napicam acaba bu huysuzluk alinganlikla
18Yaşınız kaç acaba?
Kardeşimle aynı yaştasınız. Zaman zaman onunda bu tarz alınganlıkları oluyor. Küsmeleri gereksiz tripleri. Ergenlik sonları benliğini kazanma çabası demişti tanıdık bir psk. Gereksiz öfke vs saçma sapan bir ton hareketler. Bu yaşlarda normal miş. Fazla takma kafana canım
sanirim oyle yarin annemden ve babamdan ozur dileyecegim canim babacagimKardeşimle aynı yaştasınız. Zaman zaman onunda bu tarz alınganlıkları oluyor. Küsmeleri gereksiz tripleri. Ergenlik sonları benliğini kazanma çabası demişti tanıdık bir psk. Gereksiz öfke vs saçma sapan bir ton hareketler. Bu yaşlarda normal miş. Fazla takma kafana canım
Elin oğlu böyle susup gitmiyor. Ağzının olayını veriyor bakakalıyorsun. Sonra zaten annem babam diye aklını başına alıyorsun. Olan geçen yıllara oluyorBsn cok kotu bir evladim dimiEvlenince napicam acaba bu huysuzluk alinganlikla
Bence de haklisin elin oglu cekmez beniElin oğlu böyle susup gitmiyor. Ağzının olayını veriyor bakakalıyorsun. Sonra zaten annem babam diye aklını başına alıyorsun. Olan geçen yıllara oluyor
Çok şükür ❤ onlar da cahilliğime veriyor. Gerçekten ergenlikte insan çevredeki hayatları bir şey zannediyor. Ama başka şansımız yok. Başka anne babamız da yok. Sarılıp öpüp koklayacaksın. Bazen duymayacaksın bazen alttan alacaksın. Karşılığında kucak dolusu sevgi bulacaksın ❤Aslında çok şanslısın. Ne mutlu sana ki onlar hayattayken kıymetlerini anlamışsın❤
Peki şimdi bizim suçumuz neKizlar cok kotuyumbugun feci bir bas agrim vardi sirtim kulunc oldu o da basima vurdu annem de yoktu evde annem geldi sonra ovdu baya sonra babam geldi dizime yatti ustumde pike vardi babam da pikeyi isirmis gibi yapti (yanlis anlasilmis kucuk bebeklere yapilan saka) ben de sevmem hijyene onem veririm baba yapma dedim bu pikeyi degistiriyim dedim annem birden biz de seni istemiyoruz yuru kocacim gidelim bizi begenmiyorlar sunlara bak tipsiz sey dedi gitti sok gecirdim benim sucum neydi annemi sevmedigim icin suclu hissetmeyecegim kendimi
Al yine ota cope konuymus seni konumda zorla tutan yok?Peki şimdi bizim suçumuz neDaraldık artık ota çöpe konu açmandan