Şimdi benim suçum ne?

Bacagima yapmiyo zaten ben parmagimi uzatiyorum o da isirmis gibi yapiyor cok guluyoruz bu sefer bacagima yapti ve pike pislenmis gibi hissettim
bacağınıza yapsa nolur babanız o sizin, o yorumu yazan arkadaş resmen sapık demiş babanıza, millet iyice sıyırdı artık.

Zaten ömrün ilk yarısı anne babayı beğenmeyip sevmemekle, geri kalan kısmı da özleyip keşke yanımda olsaydınız demekle geçer.
Çok haklısın. Ben evlenene kadar annemi babamı beğenmedim. Ne zaman ki el oğlunu gördüm şimdi annem babam diye ölüp bitiyorum. Annem babam melekmis de ben bilememişim. Şimdi ikisini de el üzerine tutuyorum ❤

Bsn cok kotu bir evladim dimi Evlenince napicam acaba bu huysuzluk alinganlikla

Aslında çok şanslısın. Ne mutlu sana ki onlar hayattayken kıymetlerini anlamışsın

Bence sizin iyi bir terapiye ihtiyacınız var. Bu sadece takıntılarınızla ilgili değil, geçmişle ilgili ailenize olan kırgınlıklarınız, kızgınlıklarınızla nasıl mücadele edeceğinizi bilmiyorsunuz bence. Konuşmak, içinizi dökmek ve profesyonel yardım almak size iyi gelecektir. Bugünle alakalı da anneniz biraz sert tepki bermiş olsa da ben ailenizi haklı gördüm. Yakın zamanda uygun bir dille özür dileyip takıntılarınız yüzünden bazen elinizde olmadan kırıcı olduğunuzu açıklayabilirsiniz.

Kardeşimle aynı yaştasınız. Zaman zaman onunda bu tarz alınganlıkları oluyor. Küsmeleri gereksiz tripleri. Ergenlik sonları benliğini kazanma çabası demişti tanıdık bir psk. Gereksiz öfke vs saçma sapan bir ton hareketler. Bu yaşlarda normal miş. Fazla takma kafana canım

sanirim oyle yarin annemden ve babamdan ozur dileyecegim canim babacagim

Seviyorlar seni işte ne güzel .insan sevdiğine takılır ,sevdiğini güldürmek ister.Bırak pislensin yıkanır ..
Tadını çıkar .Ne güzel nazını çeken ,yüzünü güldürmeye çabalayan anne ve babaya sahipsin.Kadıncağaz kırmadan dökmeden kenara çekilmiş daha Ne olsun :) Şanslısın tadını çıkart

Aslında çok şanslısın. Ne mutlu sana ki onlar hayattayken kıymetlerini anlamışsın❤
Çok şükür ❤ onlar da cahilliğime veriyor. Gerçekten ergenlikte insan çevredeki hayatları bir şey zannediyor. Ama başka şansımız yok. Başka anne babamız da yok. Sarılıp öpüp koklayacaksın. Bazen duymayacaksın bazen alttan alacaksın. Karşılığında kucak dolusu sevgi bulacaksın ❤

Peki şimdi bizim suçumuz ne Daraldık artık ota çöpe konu açmandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…