- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 630
-
- Konu Sahibi limonbanyosu
Saka mi?Bildigimiz ciddi ciddi bagirdi cildirdi yani annem saka yapmazKadın şaka yapmış ya hu.
Yaş kaç acaba ? Buna tepki veriyorsunuz ama yarın bir gün evlenince nelerle karşılaşıp , ailenizi çok özleyeceksiniz.
BilmiyorumCok guldum! Anne babaniz biraz cocuk ruhlu galiba. Pikeyi niye isirdi acaba?
Babam bilir huyumu,huyumu bildigi halde yapmasiÜslubunuz çirkin. Babanız kalkınca gidin değiştirin ama ne var bunda
Kucuk cocuklara yaparlar ya yalandan isirmis gibi babamda onu yapiyordu ustumde pike olmasa hic bir sey demem ama yattigim ortunun pislenmesini istemem yaniBaban pikeyi isirdi annen de suna bak tipsiz mi dedi?
Durduk yere niye pike isirdi baban?
Burdaki mesele hijyen mi sadece?
Annenin tipsize baglamasini da hic anlamadim.
ne kuduzu ya ne alaka kucuk cocuklara yapilan saka olur ya isirmis gibi ondan yaptiPikeyi niye ısırdı kuduz falan mı ciddi soruyorum dalga değil
Ağzı değince pisleniyor muymuş yani? Ilerde kocan bırak ağzı, kıllı totosunu sürer sende koklayarak uyursun.Kucuk cocuklara yaparlar ya yalandan isirmis gibi babamda onu yapiyordu ustumde pike olmasa hic bir sey demem ama yattigim ortunun pislenmesini istemem yani
Ee şaka olduğunu biliyorsunuz fazla abartmissiniz değiştireyim falanne kuduzu ya ne alaka kucuk cocuklara yapilan saka olur ya isirmis gibi ondan yapti
Anlatamadim ustumde pike olmasa bir sey demem yapiyor zaten benim kizdigim annemin bu gereksiz siniri sabahta patladi zatenEe şaka olduğunu biliyorsunuz fazla abartmissiniz değiştireyim falan
Ağzı değince pisleniyor muymuş yani? Ilerde kocan bırak ağzı, kıllı totosunu sürer sende koklayarak uyursun.
Bu nazlariniz anca anne babaya geçer.
[/QUOT] ben anlatamadim kizdigim babam degil normalde pikesiz yapar ben de cok gulerim ama sonucta yattigim orty kizdigim annemin siniri
Annem hep boyle sabahta ayrandan patladiÖnemli bir şey olmamış yarın Barışırsınız üzme kendini boş yere
Pike pislendi diye rahatsız oluyorsunuz? Pike olmasa birsey demem diyorsunuz? Bacağınız pislense rahatsız olmayacaksınız ? Pislenmek bambaşka birşeydir. Obsesif rahatsızlıgınız olabilir. Babanızın ağzı sonuçta ve saka yaptıgını biliyorsunuzAnlatamadim ustumde pike olmasa bir sey demem yapiyor zaten benim kizdigim annemin bu gereksiz siniri sabahta patladi zaten