Şimdi benim suçum ne?

Anlatamadim ustumde pike olmasa bir sey demem yapiyor zaten benim kizdigim annemin bu gereksiz siniri sabahta patladi zaten
Annen muhtemelen babanı korumak istemiştir orda, yani baban bozulduysa falan diye kalk gidelim demiştir. Neticede adam şaka yapıyor ve karşısında da bana göre saçma bir hareket var.

Bacagima yapmiyo zaten ben parmagimi uzatiyorum o da isirmis gibi yapiyor cok guluyoruz bu sefer bacagima yapti ve pike pislenmis gibi hissettim

Ama anneniz haklı. Benim kızım da böyle yapsa ben kızımı azarlardım. Pikenin kısmı kıyafetine değse ne olur yani. Gidince pipeti yıkarsın kıyafeti de değiştirirsin. Babandan önemli miydi?

Babana bir şey olursa başını taşlara çok vurursun ama toprak aldığını geri vermiyor

Isırsın pikeyi ne var kalkana kadar idare edemedin mi ben öyle yapsam bana da deseler pikeyi değiştiriyim die bende alınırım pismiyim ki ben die düşünür insan annende büyük ihtimalle o şekilde yorumladı

Biliyorum obsesif bozuklugum var elimde degil babacigimin sinirini hic sevmiyorum onun haricinde iyi bir adam ve cok seviyorum

Konunun baş ağrınla ne ilgisi var?
Sevmediğin annen ağrın geçsin diye uğraşmış yine yaranamamış.
Baban pikeyi ısırmış gibi yaptı diye neden kirlensin.
Anneni sevmiyorsun ama babanın şakalaşmasına da gelmiyorsun.

Biliyorum obsesif bozuklugum var elimde degil babacigimin sinirini hic sevmiyorum onun haricinde iyi bir adam ve cok seviyorum

O zaman tedavi olacaksınız. Sadece sizin için degil karşınızdaki insanlar için de zor. Ben alıngan biriyim. Benim başıma gelse çok trip atardım çok

Kendinizi babanızın yerine koyun ve düşünün.
Kızınız sizin ağzınızın değdiği şeyden tiksindi ve değiştirmek istedi. Babanızın üzülmüş olması yuksek bir ihtimal
Sanırım annenizde bu durumu fark etti ve babanız size ters cvp vermesin diye konuyu dağıtıp ortamdan uzaklasmak istedi

Annem hep boyle sabahta ayrandan patladi
Ya hu madem sinirli sabahtan beri o zaman huyuna gideceksin.Kadın seni sevmese başını ovar mı ağrıyor diye? Ne analar var bilsen.Sevmeyen ana öyle olmaz.
Haydi bunu geçtim baban pikeye ısırık atsa ne olacak?
Şarbon filan mı geçecek sana?
Ne güzel şakasına takılıyor baban sana.
Dizine uzanmış biraz sırnaşmış sana.
Kızının dizini kıran baba dolu etraf.
Yaşın 18 filan galiba,ondan herhalde bu patlamaların.

bas agrimla ne ilgisi mi var?Konu bas agrisindan basladi cunku annem yanima gelmiyodu yoksa hayatimin hepsini yansitmiyorum annem sinirini hep benden cikaran birisidir

Haklisin tabii ama annem cok garip bir kadin evet beni seviyor ama ben ona kizginim cocukluktan gelen seyle surekli beni hirpaliyor cocuklugumda doverdi hep

O zaman tedavi olacaksınız. Sadece sizin için degil karşınızdaki insanlar için de zor. Ben alıngan biriyim. Benim başıma gelse çok trip atardım çok
ben de cok alinganim aslinda hepsi ondan cikiyor benim olaylarin alingan olmasam annemin suyuna gitsem duzelecek belki aramiz

Zaten ömrün ilk yarısı anne babayı beğenmeyip sevmemekle, geri kalan kısmı da özleyip keşke yanımda olsaydınız demekle geçer.

Haklisin tabii ama annem cok garip bir kadin evet beni seviyor ama ben ona kizginim cocukluktan gelen seyle surekli beni hirpaliyor cocuklugumda doverdi hep
O zaman al anneni bir gün karşına,kahve yap yanına da koy bir lokum.İçinde ona kırgın olduğun ne varsa söyle ama yumuşak şekilde.ara ara eline temas et,sarıl.Bakalım annen ne diyecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…