aysun kayacı senmi bu adammı . şu adamın tırnağı olabilsen.
vee keşke şunu izlesen.
[video=youtube;LW3BY5qzhlg]http://www.youtube.com/watch?v=LW3BY5qzhlg[/video]
Yıllar önce izah etmek istediğim fakat herkes tarafından büyük tepki aldığım olayı şimdi anladınız mı? Sorun ne çobanda ne de oyda, saygılar
Ne vereyim ablama ?
Aysun Kayacı seni anlamakta sorun yaşamıyoruz zaten sana hak vermekte sorun yaşıyoruz .
Sen diyorsun ki , senin gibi düşünenlerin sözcüsü olarak ... Ben ve benim gibi verdiği oyu bilinçli veren kişilerle ; eğitimi , yaşantısı , sosyo-kültürel gerçeği bizimle denk olmayan kişinin oyu bir olamaz .
Bak nasıl da güzel toparladım senin adına senin gafını
Ama o iş öyle değil ablacım , oy verme kriteri ne olursa olsun her birey bir oy hakkına sahip , sistem basit , denklem kolay . Hem belki bana göre de sizin ''eğitimli'' oy kriterleriniz mantığa dayanmıyor , oy vermenizi dayandırdığınız kriterler bana göre lider seçme de yeterli değil . Ne yapacağız şimdi ? Çeyrek mi sayalım oyunu , eve paket mi yapalım ?
Bırakın insanları kategorize etmeyi artık , her kategori bir diğer için düşük kalabilir , her bir üst kategori için de siz ''hiç'' sayılabilirsiniz . O sebeple herkesin eşit sayıldığı sistem en iyisidir , ayarlarla oynamayın boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?