ileri hızı her zaman ıyıydı sıkıntımız spermin az olmasıydı Toplam ileri+hızlı sperm sayısı %70 ile %50 arasında değişiyordu.hayırlı olsun darısı başıma olsun inşallahhh
ileri hızı yazmamışın hiç o nasılsı
ml de 5 milyon morfoloji % 1 ileri hizli hareket % 25 mi 30 muydu oyle biseydi yani dogal yoldan hamile kalmam bu degrlerle pek mumkun degildi ama oldu Rabbim isteyince...toplam sperm mi yoksa ml falan mı canm.bir de morfoloji hız nasıldı.
ne kadar süre denedinizben de 5 milyn spermle hamile kaldim dogru duzgun tedavi bile olmadik Allah isteyince oluyor bol bol dua edin ...
26 aylik evliyim 10 ay korunduk sonra hic korunmadik ama on aydir da esimle ayiriyiz farkli sehirlerdeyiz yalnizca hafta sonlari gorusuyoruz...ne kadar süre denediniz
Aminnnn rabbim seninde saglikla kucagina almayi nasip etsinn insallhMasallah canim.darisi kucagina almaya olsun insallah.ben de 0 morfoloji ve 0 hizla hamile kaldim rahim filmi cektirdigim au.rabbimin merhameti cok buyuk.tam umutlarimiz tukenmisken mucizemi verdi bana
nasıl oluyo o yaa 0 morfoloji ve hızla, bende rahim filmi çektirdim 4 ay oldu morfoloji 7 hız 28 hala bişey yokMasallah canim.darisi kucagina almaya olsun insallah.ben de 0 morfoloji ve 0 hizla hamile kaldim rahim filmi cektirdigim au.rabbimin merhameti cok buyuk.tam umutlarimiz tukenmisken mucizemi verdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?