• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

simdi ben ne yapmaliyim

st: 41279462 .!.:
Selamm canim bn esimle ayni is yerinde bwnim tek duygularim var diye dusunuyordum bakisiyorduk ama baska ileriye gidemeyiz diye dusunuyordum birgun is yerlerimiz degisti ve ben ortak arkadastan numarasini alip ne yaptin nasilsin gibisine mesaj attim ama sonrasi esimden geldi senin dedigin gibi Cok cekingwn akilli uslu bir adam bnm esimde 3yil gorustuk sonra bu isi resmiye doktuk 10aylik da evliyiz allhim hakkinda hayirlsiini versin hic kararindan vazgecme bence merhaba de isden bahset isle ilgili bir konu bul bakyin olmuyor kacan kovalanir canimm:KK66: :) :)
Boyle ornekleri gorunce daha bi mutlu oluyorum :)) insallab bizimkide oyle olur hayirliysa tabiki Allah mutlu etsin Masallah :))

Off biliyor musun ben de ayni durumda kaldım. Biz ayni siniftayiz ama şöyle bir fark var biz merhabalasiyoruz, ama arada beni sinir ediyor ters tepki veriyorum :KK4: e çocuk haliyle nasıl bana yaklassin. O da saf ve çekingen seninki gibi :D eğer senin isin muradina erersee, ben de seneye bir sinyal vericem seneye mezun oluyoz biz de :D konuyu heyecanla takip edicem.

dort sene evvel ankarada bi kursa gidiyodum esim treni kacirip bes yildir hic gormedigi arkadasina rastalamis oda gel bugun benimle takil deyince kursa geldi gordum carpildim boyle acaip bir elektriklenme oldu aramizda bana kacamak kacamak bakiyo falan ama ben tutustum olecegim heyecandan ve iki hafta sosyal medyadan takip ettim sonra karar verdim ve yazdim bir mesaj icimden gecen ne varsa sonunada bunu soylemek bi bayan icin zor ama seni cok seviyorum dedim o gun bugunden beraberiz bide kizimiz var sukurler olsun iyiki o adimi atmisim cunku esimde o adimi atacak cesaret yok oda takip edip durmus beni ama tik yoktu adamda

Adım at bence. Şansını dene. Okullarda bitiyormuş. Görmezsin ki bir daha olumsuz bir durum olursa. Sadece kendini en kötüsüne hazırla da iyisi olursa ne ala. Yapmadıklarımız yaptıklarımızdan daha çok pişman eder unutma. :KK54:

OTE="muzikdelisi, post: 41288798, member: 458932"]Adım at bence. Şansını dene. Okullarda bitiyormuş. Görmezsin ki bir daha olumsuz bir durum olursa. Sadece kendini en kötüsüne hazırla da iyisi olursa ne ala. Yapmadıklarımız yaptıklarımızdan daha çok pişman eder unutma. :KK54:[/QUOTE]
Cok Tesekkur ederim beni cesaretlendiriyorsunuz :)

dort sene evvel ankarada bi kursa gidiyodum esim treni kacirip bes yildir hic gormedigi arkadasina rastalamis oda gel bugun benimle takil deyince kursa geldi gordum carpildim boyle acaip bir elektriklenme oldu aramizda bana kacamak kacamak bakiyo falan ama ben tutustum olecegim heyecandan ve iki hafta sosyal medyadan takip ettim sonra karar verdim ve yazdim bir mesaj icimden gecen ne varsa sonunada bunu soylemek bi bayan icin zor ama seni cok seviyorum dedim o gun bugunden beraberiz bide kizimiz var sukurler olsun iyiki o adimi atmisim cunku esimde o adimi atacak cesaret yok oda takip edip durmus beni ama tik yoktu adamda
ve mutlu son :))) maşallah ya Allah mutlu mesut etsin hayirliysa bizede nasip etsin inşallah :) içimdekalacagina bende adim atacagim karar vverdim bu ay içinde cesaretimi topladigim bi gün insallah hislerini direk soylecek kadar cesaretli degilim maşallah size soyleyebilmissiniz ben naber nasilsindan girmeyi düşünüyorum :))

Off biliyor musun ben de ayni durumda kaldım. Biz ayni siniftayiz ama şöyle bir fark var biz merhabalasiyoruz, ama arada beni sinir ediyor ters tepki veriyorum :KK4: e çocuk haliyle nasıl bana yaklassin. O da saf ve çekingen seninki gibi :KK70: eğer senin isin muradina erersee, ben de seneye bir sinyal vericem seneye mezun oluyoz biz de :KK70: konuyu heyecanla takip edicem.
Ters tepki verince iyice gider cesareti iyi davransana cocuga kiz :KK48: is basa dusuyo yaoacak biseu yok bunlara kalsa bakisip durcaz :KK48:

ilanı aşk mesajı atıcak halin yok fotolarını like et,dm'den yaz selam nasılsın filan diye normal muhabbet kur yani.Konuşa görüşe iş zaten o noktaya varır.Terslenicek ya da red edilicek bi durum zaten söz konusu olamaz böyle bi durumda.

gzddmrt: 41297261 .!.:
ilanı aşk mesajı atıcak halin yok fotolarını like et,dm'den yaz selam nasılsın filan diye normal muhabbet kur yani.Konuşa görüşe iş zaten o noktaya varır.Terslenicek ya da red edilicek bi durum zaten söz konusu olamaz böyle bi durumda.
Evet bende bu sekilde dusundum soğuk konuşursa zaten kendimi geri çekerim

sonunda mesaj attıııımm :) ilk once ck soguk konustu bır ıkı saat sonra cocuk dondu bı anda tahmın ettigimden daha guzel konusuyor :) biraz nıyetımı anladı gıbı alttan alttan bellı edıyor ama utandırmıyor ck ıyı bır secim yapmısım ıyıkı attım dyorum atacak arkadaslara şiddetle tavsıye edıyorum en azından ıkı arkadas olunuyor :) bizimki bıraz hızlı gelısıyor darısı mesaj atamayanların basına dessteklerınız ıcın tesekkurleeeeeer :KK68::KK68::KK68::KK9::KK9::KK73::KK73::KK71::KK71:

Back
X