- Konu Sahibi zzeynepp23
-
bence şansını dene ne kaybedersinki ileride en azından denedim ama olmadı dersin keşke mesaj atsaydım demek yerine
evet en önemlisi bu çok üzüleceğini düşünüyosan hiç bulaşma derimkatiliyorum ama kendini gelecek olan cevaba/ tavira hazirlaman lazim
üzülmemek icin
. Biz okul dolayisiyla tanistik simdi okul bitiyor memleketlerimiz ayri yerlerde yani büyükoolasilikla daha gormicemBence mesaj atma. Olumsuz tepki verirse ayni ortamda kalmak, yolda karsilasmak bile zulüm gibi gelir. .
peki bir bayan olarak mesaj atmak pek alisilmis bir şey değil. İlişki konusunda çok bi tecrubem yok. Gözünde küçük düşmeme sebep olur mu kibence şansını dene ne kaybedersinki ileride en azından denedim ama olmadı dersin keşke mesaj atsaydım demek yerine
sanmıyorum sadece şansını deniceksin bu kadar efendi bulduğun beğendiğin birine belki bidaha denk gelmiceksin onun cevaplarına göre belli olur zaten gidişat, baktın ilgisiz duruyo sende susarsın o zamanpeki bir bayan olarak mesaj atmak pek alisilmis bir şey değil. İlişki konusunda çok bi tecrubem yok. Gözünde küçük düşmeme sebep olur mu ki
bende bunu düşündüm ama hic sohbetin olmayan bir insana nasil bir mesaj atilabilir ki merhaba deim mesela sonra nasilsin gibisinden mi yoksa bi bahane mi bulmak lazim. Fazla soru soruyorum ama tecrubesizim biraz ne yapilir hic bilmiyorum :)sanmıyorum sadece şansını deniceksin bu kadar efendi bulduğun beğendiğin birine belki bidaha denk gelmiceksin onun cevaplarına göre belli olur zaten gidişat, baktın ilgisiz duruyo sende susarsın o zaman
tam olarak kim oluyo sosyal ağdamı eklisiniz numarası falan varmı önce bunları bilmek gerekbende bunu düşündüm ama hic sohbetin olmayan bir insana nasil bir mesaj atilabilir ki merhaba deim mesela sonra nasilsin gibisinden mi yoksa bi bahane mi bulmak lazim. Fazla soru soruyorum ama tecrubesizim biraz ne yapilir hic bilmiyorum :)
ortak arkadaslarimiz var ama hic ayni ortamda bulunmak nasip olmadi. En yakin Arkadasimin sevgilisi onun yakin arkadasi. Sosyal medyada takiplesiyoruz fotoğraf falan da begeniyo. Ayni ortamda bulununca iyi aksamlar kolay gelsin gibi şeyler geçiyordu aramizda. İstesem numarsini hemen alabilirimtam olarak kim oluyo sosyal ağdamı eklisiniz numarası falan varmı önce bunları bilmek gerek
ortak arkadaş biliyor ama ondan duysun istemiyorum duyacaksa benden duymali böyle bir şeyi. Nasil biri diye sorudgumda çok çekingendir ddemişti dediğim gibitam olarak kim oluyo sosyal ağdamı eklisiniz numarası falan varmı önce bunları bilmek gerek
o zaman ilk iş olarak sende onun resimlerini beğensen nasıl olurortak arkadaslarimiz var ama hic ayni ortamda bulunmak nasip olmadi. En yakin Arkadasimin sevgilisi onun yakin arkadasi. Sosyal medyada takiplesiyoruz fotoğraf falan da begeniyo. Ayni ortamda bulununca iyi aksamlar kolay gelsin gibi şeyler geçiyordu aramizda. İstesem numarsini hemen alabilirim
onu yapiyorum zaten yaptigi herşeye tepki verdim baktiysa bende baktim bi yerden o takip etti ikinci bi yerden ben takip ettim. Fotoğraflar ini da begeniyorum hepo zaman ilk iş olarak sende onun resimlerini beğensen nasıl olur
o zaman mesaj atma zamanı gelmiş :) merhaba diyerek bi giriş yapabilirsin ama olumsuz olursa üzülmemek kaydıylaonu yapiyorum zaten yaptigi herşeye tepki verdim baktiysa bende baktim bi yerden o takip etti ikinci bi yerden ben takip ettim. Fotoğraflar ini da begeniyorum hep
çok tesekkur ederim. :) En azimdan içimde kalmamis olur zaten okul bittio zaman mesaj atma zamanı gelmiş :) merhaba diyerek bi giriş yapabilirsin ama olumsuz olursa üzülmemek kaydıyla
rica ederim canım inşallah hayırlısı olur senin için iyi haberlerini bekliyorum :)çok tesekkur ederim. :) En azimdan içimde kalmamis olur zaten okul bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?