evet bebeklerin beslenmesi için iki bebiş olunca kan akışı iki kat oluyor bu da çarpıntıya yol açıyor ,daralma yapıyor ve panik atağı tetikliyor
olsun çok güzel bişey :)
oooo anneciğin mutluluktan uçar bi an önce torunum doğsun seveyim diye senin bile pabucun dama atılır.malesef benim ki sürpriz olmadı.bizim tayin çıktı izmirdeydik annemlerde.benim bi karnım ağrıdı bi karnım ağrısı eyvah enfeksiyon yada iltihap kaptım dedim acile götürdü eşim beni.hamilesin kadın doğumcuya git dedi dr. tabi ben hastaneden eve gelmeden anneciğim ve evdeki misafirler öğrenmiş oldu.görümcemin boşboğazlığı.
elinin karnına gitmesi çok normal bende elimi karnıma koyduğumda ufacık ağrımda olsa geçiyor sanki yavrularım beni hissediyor ve ağrılarım diniyor gibi :)
anneyi anlamak aaah ahh anneciğim eminim annemizde bizim gibi yaşadı bizi korumak için hep tetikteydi.ben yatarken bile karnım acıdığında aman bişey mi oldu diyip hemen pozisyon değiştiriyorum.normalde sol tarafıma yatıyorum.
aklında olsun sol tarafına yatmak bebeğin beslenmesinde önemli.birde senin nefes alman için.sen rahat nefes alırsan bebişte iyi olur.dr demişti bana.
soluma yatıyorum sola yatınca sol yanım çürümüş gibi acıyor sağa dönüyorum.acı olunca bişey mi oldu diye tekrar sola dönüyorum kendi acımı önemsemiyorum aman onlar iyi olsun diye.
işte diyorum annelik böyle bişeymiş dediğin gibi korumacılık ,üstüne düşme , bizim doğru sandığımızın aslında yanlış olması.
hani anneler derler ya anne olunca beni daha iyi anlarsın diye hakikaten de öyle yaa
şimdi yeni hayatlar olucak biz yaşlancaz