- 7 Ağustos 2019
- 1.430
- 2.067
- 48
- Konu Sahibi mutsuzbirkizim
Uzak bir yere git.yılda 1-2 kez görsen yeter böyle aileyi.bulduklarıyla asla görüşme onlardan ne hayır gördün de bulduklarından ne hayır gelecek ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım töre ile ilgili sıkıntınız yoktur, yoksa ayaklarının üstünde duran bir kızsın tayin iste git başka yere görüşme bir daaha bence.6 yıllık öğretmenim. 28 yaşındayım. Ailemin bulunduğu ilde yaşıyorum geçen yaz tayin istedim onlar köydeler. Erkek kardeşim yanımda. Polislik mülakatına girdi onu bekliyor. Sonrasında annem yanıma gelecek tek kalmıyım diye( basıma bir şey gelir diye korkuyorlarmış). Neyse biraz uzun olacak öncelikle bunun için kusura bakmayın. Düzgün bir aile hayatım olmadı. Doğuda yaşıyoruz ve 8 kardeşiz biz. Babam yaklaşık 25 yıl önce almanyaya gitti çalışmak icin. O zamanlar inşaat sektöründe iyi para kazanılıyordu. İlk bir kac sene çalıştı iyi de kazandı. Fakat babamın karı kız düşkünlüğü bitmediği icin. Orda başkasıyla evlendi bizi unuttu. Aramadı sormadı. Köy yerinde yaşıyorduk. Yicek ekmek bulamadığımız zamanlar oldu. Babam gününü gün ederken. Annem okula Bİle göndermek istemedi cünkü para yok. Daha 5. Snftayken aylarca annemden uzak ben ablam abim geçinmek için çalıştık Farklı bir ilde. Sonraki yıllar da öyle. Başarılı bir öğrenciydim. Annem sonradan ikna oldu okutmaya. Yeri geldi abim harçlıksız gitti okula . Biz de harçlıksız giderdik ama o erkek olduğu icin içim acırdı ona. Okul tam gündü ve sabah kahvaltı yok öğlen yemek yok eve gelirdik öyle. Allah’a bin sükür. Ben rabbimin bana bir mucizesi olduğunu düşünüyorum. Bana bu mesleği nasip etti. Neyse baba dediğim adamın işleri bozuldu geldi eve ne kadar karşı çıksam da ne kadar kavga etsem de annem kabul etti. Ve ben sırf annem icin suan onlara yardımda bulunuyorum. O ayrı konu. Üstüne simdi de benim evlilik durumuma takmıs durumdalar. Görücü usulü birilerini buluyorlar. Buldukları biri ile görüştüm fakat doğuda olanlar bilir. 1 haftada karar ver demeye başladılar tanımadan etmeden. Nisanlıyken tanırmışım. Bugun de aynısını yaptılar bana. Ben de istemiyorum dedim. Baba dediğim adam sevdiği varsa, BASINA BİR OLAY GELDİYSE söylesin demis. Ben tabi kriz geçirdim. Basıma bir şey geldiği icin istemediğimi düşünmüş. Benim kaderim mi bu. Burdan tayin isticem bir daha da beni aramayın dedim. İçim acıyor. Evlenmeyi istiyorum eevt ama bir yerlerde oturup onla görüşüp tanışmama izin vermez onlar. Ve beni neyle suçladılar. Artık öyle yoruldum ki. Benim yanlız olmamı istemiyorlarmış ablam öyle diyor. Dedim yıllarca bizi yalnız bırakırken yalnız değil miydik simdi mi yalnız kalmış olduk. Her seyden soğuttular beni. Ölmeyi istiyorum artık. Düşündükçe gözyaşlarımı tutamıyorum. Bıktım bu aileden .. uzun oldu kusura bakmayın.
Düşündüklerinizi yüzlerine söyleyin bence.6 yıllık öğretmenim. 28 yaşındayım. Ailemin bulunduğu ilde yaşıyorum geçen yaz tayin istedim onlar köydeler. Erkek kardeşim yanımda. Polislik mülakatına girdi onu bekliyor. Sonrasında annem yanıma gelecek tek kalmıyım diye( basıma bir şey gelir diye korkuyorlarmış). Neyse biraz uzun olacak öncelikle bunun için kusura bakmayın. Düzgün bir aile hayatım olmadı. Doğuda yaşıyoruz ve 8 kardeşiz biz. Babam yaklaşık 25 yıl önce almanyaya gitti çalışmak icin. O zamanlar inşaat sektöründe iyi para kazanılıyordu. İlk bir kac sene çalıştı iyi de kazandı. Fakat babamın karı kız düşkünlüğü bitmediği icin. Orda başkasıyla evlendi bizi unuttu. Aramadı sormadı. Köy yerinde yaşıyorduk. Yicek ekmek bulamadığımız zamanlar oldu. Babam gününü gün ederken. Annem okula Bİle göndermek istemedi cünkü para yok. Daha 5. Snftayken aylarca annemden uzak ben ablam abim geçinmek için çalıştık Farklı bir ilde. Sonraki yıllar da öyle. Başarılı bir öğrenciydim. Annem sonradan ikna oldu okutmaya. Yeri geldi abim harçlıksız gitti okula . Biz de harçlıksız giderdik ama o erkek olduğu icin içim acırdı ona. Okul tam gündü ve sabah kahvaltı yok öğlen yemek yok eve gelirdik öyle. Allah’a bin sükür. Ben rabbimin bana bir mucizesi olduğunu düşünüyorum. Bana bu mesleği nasip etti. Neyse baba dediğim adamın işleri bozuldu geldi eve ne kadar karşı çıksam da ne kadar kavga etsem de annem kabul etti. Ve ben sırf annem icin suan onlara yardımda bulunuyorum. O ayrı konu. Üstüne simdi de benim evlilik durumuma takmıs durumdalar. Görücü usulü birilerini buluyorlar. Buldukları biri ile görüştüm fakat doğuda olanlar bilir. 1 haftada karar ver demeye başladılar tanımadan etmeden. Nisanlıyken tanırmışım. Bugun de aynısını yaptılar bana. Ben de istemiyorum dedim. Baba dediğim adam sevdiği varsa, BASINA BİR OLAY GELDİYSE söylesin demis. Ben tabi kriz geçirdim. Basıma bir şey geldiği icin istemediğimi düşünmüş. Benim kaderim mi bu. Burdan tayin isticem bir daha da beni aramayın dedim. İçim acıyor. Evlenmeyi istiyorum eevt ama bir yerlerde oturup onla görüşüp tanışmama izin vermez onlar. Ve beni neyle suçladılar. Artık öyle yoruldum ki. Benim yanlız olmamı istemiyorlarmış ablam öyle diyor. Dedim yıllarca bizi yalnız bırakırken yalnız değil miydik simdi mi yalnız kalmış olduk. Her seyden soğuttular beni. Ölmeyi istiyorum artık. Düşündükçe gözyaşlarımı tutamıyorum. Bıktım bu aileden .. uzun oldu kusura bakmayın.
O anki üzüntüyle yazım yanlışlarını düşünemedim hanımefendi. Ağlayarak yazdığımı belirtmek isterim. Bu gibi insanı üzen yorumlar yapmaktan zevk almıyorsunuzdur siz de umarım.Bu yazım yanlışlarıyla umarım öğretmen değilsinizdir
Erkek olduğu için ona daha çok üzülüyordum yazmışsınız bir öğretmen olarak bu kafayla eğitim vermenizi doğru bulmuyorum
Yok hayır inanın aceleyle yazılmış gibi değildi ‘yanlız’ı görünce şok oldum yoksa hiç dikkat etmemO anki üzüntüyle yazım yanlışlarını düşünemedim hanımefendi. Ağlayarak yazdığımı belirtmek isterim. Bu gibi insanı üzen yorumlar yapmaktan zevk almıyorsunuzdur siz de umarım.