• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi başın(m)ız ciddi belada...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Demokrasi ağzına geleni yazmak olmasa gerek, yanılıyor muyum ? Hele hakaret varsa ?

Öyle ben kelime sakınmam aklıma geleni yazarım ile bu aklınıza gelen düşüncelerinizi hakarete varan şekilde yazıyorsanız işte o durumda külahlar değişiyor. Aylardır anlatamadım, neyse

Yurt dışındayım döndüğümde yazıyı göreceğim biz yayıncı olarak suçlanmışız, bu tür istismara izin verilen sitelerin bir çoğu kapatıldı bilmem denk geldiniz mi ?
Sizinde zor durumda olmanıza cok üzüldüm.bazılarımız gerçekten ne söylediğini bilmiyor.inşallah sitenin kapatılması gibi bir durumla karşi karşiya kalmayız.

Kim hortlattı bu konuyu ya merak ettim baştan başladım okuyorum şimdi :KK53::KK14:

cimcime konuyu baştan okumaya başladı :KK57:

Gece bastan 4 sayfa okudum sonra listenin oldugu sayfalari okudum birde en sonu :-)icimde bir merak duygusu aksetti bastan okuyayim die :phe bide uye nin teki sey demis .hepimizi klavye erkekligi yapmisiz , hemen korktuk die bir ifade kullanmis iyice meraklandirdi beni bakayimkimler neler yazmis :KK23:

Bir sebebi olmasi mi gerekiyor , burada cok konu hortlatiliyor . Ki benmkininde gereksiz olduğunu düşünmüyorum . Su anda boyle bir olay yasaniyor . Belki artik elimize dilimize sahip cikarz .

tamam ya kızma cimcime kötü bişey demedim ki hemen savunmaya geçmişsin bir sebebi olmasımı gerekiyor filan diye :D
sebepsiz yere hortlatmamışsın demek ki. Sorma sebebim buydu acaba bişey mi oldu diye haberim yok böyle bir durumdan.

tamam ya kızma cimcime kötü bişey demedim ki hemen savunmaya geçmişsin bir sebebi olmasımı gerekiyor filan diye :KK70:
sebepsiz yere hortlatmamışsın demek ki. Sorma sebebim buydu acaba bişey mi oldu diye haberim yok böyle bir durumdan.

Oyle bir durum var ne yazikki :-( ins sorunsuz bir sekilde cozumlenilir.:KK43:

Kesin dedim o listenin içinde bende varım , neyse bi ara savcılık, polis insan tabi tırsıyor .... Ama olmaz anlamınada gelmiyor .....memlekette her şey mümkün , oturmamış demokrasi ve eksik insan haklarımız var , yurtdışında ifade çok özgür bizdede hep kısıtlı ,

tamam ya kızma cimcime kötü bişey demedim ki hemen savunmaya geçmişsin bir sebebi olmasımı gerekiyor filan diye :KK70:
şöyle canım,bazlarımız şikayet edilmişiz yaptığımız paylaşımlardan dolayı,cimcime de ona istinaden bu konuyu hortlatmış pek nedenini anlamasamda.
ben de bir süredir burada Atatürk'e ve Cumhuriyete yapılan hakaretleri toparladım.eğer bir şekilde karakola çağrılırsam ben de o kişiler hakkında suç duyurusu yapacağım.yani gidersem yalnız gitmeyeceğim.:KK51:

şöyle canım,bazlarımız şikayet edilmişiz yaptığımız paylaşımlardan dolayı,cimcime de ona istinaden bu konuyu hortlatmış pek nedenini anlamasamda.
ben de bir süredir burada Atatürk'e ve Cumhuriyete yapılan hakaretleri toparladım.eğer bir şekilde karakola çağrılırsam ben de o kişiler hakkında suç duyurusu yapacağım.yani gidersem yalnız gitmeyeceğim.:KK51:

Kimmiş o bazıları? bence yok böyle bir şey.
Meraklanma egem bişey olmaz.

bilmiyorum.ben bilgileri topladım.hakkımızda hayırlısı.

Yani böyle birşey olsa en azından kişisel bilgilendirilme yapılır diye düşünüyorum.
KK daki kişisel bireysel olarak mı şikayet etmişler anlamadım. hayırlısı canım sana birşey olmaz ama bence.

Back
X