• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİMAY mı? AYSİMA mı ?

SİMAY mı AYSİMA mı?

• SİMAY

OY: 55 64,7%
  • AYSİMA

OY: 30 35,3%

• Ankete Katılan
    85
Aysima 😍 canım bence sağlıcakla doğsun inşallah 🙏

ekimde doğacak kızım için iki isim arasında kaldım hangisi ??
Soyadini bilmiyorum ama AYSİMA adini çok çok guzel. Ozel insanlar bu koda sahip oluyorlar. Konuyi bilmediğiniz icin nasil anlatabilirim bilemiyorum ama bu isim değerindeki insanlara indigo cocuklar deniyor. Dunyaya iz birakmis büyük insanlar bu kodlu isimlerle yasamislar. Mesela Atatürkümüzün adi da ayni sayi kodunda. Soyadindaki harfleri de öğrenirsem yanina bir isim daha koyup koymamaniz gerektiğini soyleyebilirim

Her harfin bir değeri, denk geldiği çakra, ve insana kattigi ozellikler var. Hepimiz adimizla yasiyoruz. Hayatimizdako buyuk olumsizluklar da yeteneklerimiz olumli seyler de hep ismimizden geliyor
İndigoları biliyorum canım siz bilgilisiniz bu konuda sanirim bende sorabilirmiyim

ei 😀 ne demek ilgileniyorsunuz teşekkür ederim
Off of of harikaa❤ aysima demir olursa eger tam olarak Atatürkün isim degerinde oluyor. Ancak bu degerden faydalanabilmesi icin baska harflerden olusan bir isim daha eklemeniz gerekiyor. O harfler bulunmazsa, bu varliga bir borç olarak kaliyor. Ve Atatürkün ismiyle sahip oldugu meziyetlere ulasamiyor. Ben notlarim olan defterimi kaybettim ama aklimda kalanlarla yardim edecegim size.

Back