- 7 Ocak 2020
- 455
- 518
- 33
- Konu Sahibi siluet1989
ekimde doğacak kızım için iki isim arasında kaldım hangisi ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim cnm inşallahAysimacanım bence sağlıcakla doğsun inşallah
![]()
çok teşekkür ederim ama iki isim istemiyorum tek isimde hangisini seçerdiniz ??bence Aysima Simay koyun söylemesi çok hoş geldi.![]()
ben Simayı tercih ederdim s ile başlayan isimlerin farklı bir enerjisi oluyorçok teşekkür ederim ama iki isim istemiyorum tek isimde hangisini seçerdiniz ??
çok teşekkür ederim ankete katıldınız mı ?ben Simayı tercih ederdim s ile başlayan isimlerin farklı bir enerjisi oluyor![]()
Soyadındaki sessiz harfleri söylerseniz bir analiz yapip fikir verebilirim.ekimde doğacak kızım için iki isim arasında kaldım hangisi ??
DMRSoyadındaki sessiz harfleri söylerseniz bir analiz yapip fikir verebilirim.
Soyadini bilmiyorum ama AYSİMA adini çok çok guzel. Ozel insanlar bu koda sahip oluyorlar. Konuyi bilmediğiniz icin nasil anlatabilirim bilemiyorum ama bu isim değerindeki insanlara indigo cocuklar deniyor. Dunyaya iz birakmis büyük insanlar bu kodlu isimlerle yasamislar. Mesela Atatürkümüzün adi da ayni sayi kodunda. Soyadindaki harfleri de öğrenirsem yanina bir isim daha koyup koymamaniz gerektiğini soyleyebilirimekimde doğacak kızım için iki isim arasında kaldım hangisi ??
O nasıl oluyor merak ettimSoyadındaki sessiz harfleri söylerseniz bir analiz yapip fikir verebilirim.
Ay sessiz yazmis telefon cok ozur dilerim sesli olacak
eiAy sessiz yazmis telefon cok ozur dilerim sesli olacak![]()
Her harfin bir değeri, denk geldiği çakra, ve insana kattigi ozellikler var. Hepimiz adimizla yasiyoruz. Hayatimizdako buyuk olumsizluklar da yeteneklerimiz olumli seyler de hep ismimizden geliyorO nasıl oluyor merak ettim☺
İndigoları biliyorum canım siz bilgilisiniz bu konuda sanirim bende sorabilirmiyimHer harfin bir değeri, denk geldiği çakra, ve insana kattigi ozellikler var. Hepimiz adimizla yasiyoruz. Hayatimizdako buyuk olumsizluklar da yeteneklerimiz olumli seyler de hep ismimizden geliyor
Off of of harikaa❤ aysima demir olursa eger tam olarak Atatürkün isim degerinde oluyor. Ancak bu degerden faydalanabilmesi icin baska harflerden olusan bir isim daha eklemeniz gerekiyor. O harfler bulunmazsa, bu varliga bir borç olarak kaliyor. Ve Atatürkün ismiyle sahip oldugu meziyetlere ulasamiyor. Ben notlarim olan defterimi kaybettim ama aklimda kalanlarla yardim edecegim size.eine demek ilgileniyorsunuz teşekkür ederim
evetçok teşekkür ederim ankete katıldınız mı ?![]()
Tabii ki. Egitim almadim ama araştırıyorum.İndigoları biliyorum canım siz bilgilisiniz bu konuda sanirim bende sorabilirmiyim