- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
- Konu Sahibi LezzetliCipetpet
-
Çok teşekkür ederim Nevreste ablacığımEllerine emeğine sağlık canımçok severim nefis olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Teşekkürler canımElime emegine sağlık nefis gözüküyor yarışmada bol sans diliyorum
Afiyet olsunÇok teşekkür ederim Nevreste ablacığımeşimin de en sevdiği yemeklerden biridir. Brn de paylaşmak istedim. Çok pratik, kurtarıcı oluyor benim için
TeşekkürlerAfiyet olsun
Teşekkürler canım. Malzemelerden tahmin edersin yediysen sosyete mantısını andıran bir lezzeti var. Ama bu kuru olmuyor, çok lezzetli oluyorEllerine sağlık canım ben hiç yemedimGüzel görünüyor
Teşekkürler canımcok guzel gorunuyor elinize saglik :)
Zaten aklıma ilk mantı geldi bunu görünceTeşekkürler canım. Malzemelerden tahmin edersin yediysen sosyete mantısını andıran bir lezzeti var. Ama bu kuru olmuyor, çok lezzetli oluyor
Zaten aklıma ilk mantı geldi bunu görünceTeşekkürler canım. Malzemelerden tahmin edersin yediysen sosyete mantısını andıran bir lezzeti var. Ama bu kuru olmuyor, çok lezzetli oluyor
Evet öyle de harika oluyordur eminim canım, teşekkür ederimSinor, siron, silor yoresine gore ismi degisen ama enfes tadı degismeyen lezzet. Biz et haşlar minik minik ayırır öylede yaparızellerine sağlık canım yarışmada başarılar dilerim
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım. Yarışmada başarılar dilerim
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canımYarışmada bol şanslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?