- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
- Konu Sahibi LezzetliCipetpet
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım enfes görünüyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım enfes görünüyor![]()
Teşekkürler canımElinize sağlık yarışmada başarılar dilerim![]()
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım başarılar![]()
Çok sağol canımEllerine sağlık canım![]()
Ben de karalahananın çobasını da sarmasını da yiyemembunu esim cok methediyordu. bir kez yedim son oldu. damak tadi farkliligi galiba. ben de karalahana cok severim sivasli bir arkadasim yemis cok igrencti diyor. emeginize saglik. gorunce dayanamadim yazdim :)
Ben de karalahananın çobasını da sarmasını da yiyemem ☺ damak tadı tabi
evet esim kv falan biz onu ineklere yediriyorduk dediler hattaama annem asiri guzel yapar sarmasini. kv falan bayila bayila yemisti ineklere yedirdikleri lahanayi
yoresel yemeklerde damak tadi cok etkiliyor. konya yoresinde de ugrasmislar etmisler damat tarfi baya bir hazirlik yapip yemek vermislerdi bize. ama orda da hic hitap etmedi bize etli ekmek haric. corbalar falan cok farkli gelmisti.
Benim annem de güzel yapar (bana göre olmasa da) herkes bayılır ama o kokusu yok mu pişerken, bana yetiyor, iştahım kalmıyor.evet esim kv falan biz onu ineklere yediriyorduk dediler hattaama annem asiri guzel yapar sarmasini. kv falan bayila bayila yemisti ineklere yedirdikleri lahanayi
yoresel yemeklerde damak tadi cok etkiliyor. konya yoresinde de ugrasmislar etmisler damat tarfi baya bir hazirlik yapip yemek vermislerdi bize. ama orda da hic hitap etmedi bize etli ekmek haric. corbalar falan cok farkli gelmisti.
Bilmeyen, alışkın olmayan kolay kolay yiyemez bence, hatta pişiremez diyeyim, pişerken fena kokarBizde ailece bu ara kara lahana yi merak ediyoruz hatta eşim bahçeye eksek mi diyor bir yotutube kanalinda çok lezertli olduğunu söylemişlerdi ama yemek nasip olmadı hala
Lahana brokoli gibi bir kokusu mu var ondan mıBilmeyen, alışkın olmayan kolay kolay yiyemez bence, hatta pişiremez diyeyim, pişerken fena kokar![]()
Lahana, brokoli ne ki :)Lahana brokoli gibi bir kokusu mu var ondan mı![]()
Hadi yaLahana, brokoli ne ki :)
ben her haline bayılırım. yemegini kavurmasini tursusunu ekstra severim. hele tursusunun kavurma hali cok guzeldir. corbasi da cok sevilir ama benim icin sonlarda.Bizde ailece bu ara kara lahana yi merak ediyoruz hatta eşim bahçeye eksek mi diyor bir yotutube kanalinda çok lezertli olduğunu söylemişlerdi ama yemek nasip olmadı hala
Biz kendimiz Karadenizliyiz, bana bile kokuyor. Arkadaşını anlıyorum :)Hadi yaeğer bulursam bir gün denemek istiyordum bende
Esi Trabzon lu olan bir arkadaş var oda öyle söylüyor nasıl yiyorlar anlamıyorum diyor her taraf kokuyor ama merak ettim iyice![]()
Yok canım ama çevremde ordu Zonguldak Bartın ve trabzom dolaylarında çok insan var da böyle uzaktan tanıdığım bir gün tarif alırım birinden artıkBiz kendimiz Karadenizliyiz, bana bile kokuyor. Arkadaşını anlıyorum :)
Bir Karadeniz lokantası yok mu oralarda? Mutlaka olur çorbası. İlk denemede kendin pişirme, yiyemezsin... Benden söylemesi