Yöresel Tarif Silor -Artvin Yöresinden - Harras Yoğurt Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
bunu esim cok methediyordu. bir kez yedim son oldu. damak tadi farkliligi galiba. ben de karalahana cok severim sivasli bir arkadasim yemis cok igrencti diyor. emeginize saglik. gorunce dayanamadim yazdim :)

bunu esim cok methediyordu. bir kez yedim son oldu. damak tadi farkliligi galiba. ben de karalahana cok severim sivasli bir arkadasim yemis cok igrencti diyor. emeginize saglik. gorunce dayanamadim yazdim :)
Ben de karalahananın çobasını da sarmasını da yiyemem ☺️ damak tadı tabi

Ben de karalahananın çobasını da sarmasını da yiyemem ☺ damak tadı tabi

evet esim kv falan biz onu ineklere yediriyorduk dediler hatta 😬 ama annem asiri guzel yapar sarmasini. kv falan bayila bayila yemisti ineklere yedirdikleri lahanayi 😁

yoresel yemeklerde damak tadi cok etkiliyor. konya yoresinde de ugrasmislar etmisler damat tarfi baya bir hazirlik yapip yemek vermislerdi bize. ama orda da hic hitap etmedi bize etli ekmek haric. corbalar falan cok farkli gelmisti.

Bizde ailece bu ara kara lahana yi merak ediyoruz hatta eşim bahçeye eksek mi diyor bir yotutube kanalinda çok lezertli olduğunu söylemişlerdi ama yemek nasip olmadı hala
evet esim kv falan biz onu ineklere yediriyorduk dediler hatta 😬 ama annem asiri guzel yapar sarmasini. kv falan bayila bayila yemisti ineklere yedirdikleri lahanayi 😁

yoresel yemeklerde damak tadi cok etkiliyor. konya yoresinde de ugrasmislar etmisler damat tarfi baya bir hazirlik yapip yemek vermislerdi bize. ama orda da hic hitap etmedi bize etli ekmek haric. corbalar falan cok farkli gelmisti.

Benim annem de güzel yapar (bana göre olmasa da) herkes bayılır ama o kokusu yok mu pişerken, bana yetiyor, iştahım kalmıyor.

Özellikle rahmetli babam çok severdi karalahana çorbasını ama işte ben bi sevemedim ☺️

Bizde ailece bu ara kara lahana yi merak ediyoruz hatta eşim bahçeye eksek mi diyor bir yotutube kanalinda çok lezertli olduğunu söylemişlerdi ama yemek nasip olmadı hala
Bilmeyen, alışkın olmayan kolay kolay yiyemez bence, hatta pişiremez diyeyim, pişerken fena kokar 😅

ben her haline bayılırım. yemegini kavurmasini tursusunu ekstra severim. hele tursusunun kavurma hali cok guzeldir. corbasi da cok sevilir ama benim icin sonlarda.

once yapan birilerinden yiyin bence. bamya severim daha doğrusu ilk yedigim yerde cok güzel yapmışlardı. sonra kendim aldim yaptim yiyemedim cok kotu oldu. bazı sebzeler riskli. kara lahana da iyi yapilmazsa tadi igrenc gelebilir size.

once mutlaka haslayip suyunu suzmek lazım mesela. yoksa aci bir tadi oluyor.

Hadi ya 🙄 eğer bulursam bir gün denemek istiyordum bende

Esi Trabzon lu olan bir arkadaş var oda öyle söylüyor nasıl yiyorlar anlamıyorum diyor her taraf kokuyor ama merak ettim iyice :D
Biz kendimiz Karadenizliyiz, bana bile kokuyor. Arkadaşını anlıyorum :)

Bir Karadeniz lokantası yok mu oralarda? Mutlaka olur çorbası. İlk denemede kendin pişirme, yiyemezsin... Benden söylemesi

Biz kendimiz Karadenizliyiz, bana bile kokuyor. Arkadaşını anlıyorum :)

Bir Karadeniz lokantası yok mu oralarda? Mutlaka olur çorbası. İlk denemede kendin pişirme, yiyemezsin... Benden söylemesi
Yok canım ama çevremde ordu Zonguldak Bartın ve trabzom dolaylarında çok insan var da böyle uzaktan tanıdığım bir gün tarif alırım birinden artık 🤭

Back
X