Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti fiyat ve sonuçlar ?

N11 de haftasonuna özel 25tl indirim varmış mobil cihaz uygulamasından satın alırsanız haberiniz olsun

kizlar lazere giderken adetin uzerinden 1 hafta gecsin oyle lazer taramasi yapilsin denio bu adetliyken yada hemen oncesi yada hemen sonrasi farketmiodur degil mi klavuzda bunla alakali birsey gormedim. birde jilet killari herzaman gurlestirir bu kesin bir sey lazer merkezlerinde kesinlikle jilet vurmayin deniyor ben kendimde tras makinasiyla sifirliyorum yada tuy dokucu krem kullaniyorum artik kullanma tercihi tabiki kisiye kalmis.

Aynen bende epilatörün başlığıyla kısaltıyorum. Bu arada adet döneminde cildiniz hassas olur acıyı daha fazla hissedersiniz ondan yapılmaz diye biliyorum ben. Ama başka sebebi varsa bende bilmek isterim

2 uygulama yaptm daha 2. uygulamada tuylerin yuzde 40 i geri uzamadi buda cihazin ise yarar oldugu fikrine olan inancimi artirdi :)

:)) az sabir ile insAllah zayiflayacak kokleri ve gecikme ardindan bir kisminda cikmayacak zaman zaman bu sure uzayacak vede rahatkikla sonuclanacak yaz aylarinda...

Kızlar benim de tam 1 hafta oldu ve bikini bölgesiyle bacak tüylerim biraz biraz dökülmeye başladı ve benim de inancım arttı. İnşallah güzel sonuçlar alacağız ve belki 6 ay sonra birbirimize oleyyy diyeceğiz
Bu arada jiletle kullanımıyla ilgili birşeyler yazmışsınız. Benim yengem iki sene önce lazere gittiğinde muhakkak jiletle alıyorsunuz demişler ve yengemin şuan lazer yaptırdığı hiçbir bölgesinde tüy yok. Sadece genital bölgede çok az varmış. Orası da nemli bölge olduğu için tam başarı sağlanamıyormuş yani yengeme öyle demişler

benim lazerdede duvara 50 yere asmislardi lutfen seans aralarinda jilet uygulamasi yapmayiniz diye hatta sirf o yuzden tiras basligi alanlar oldu var ya 30 tlye bile satilanlar var ama tiras basligi bazen sifirlamio derseniz tuy dokucu kremde mantikli kullanabilirsiniz bence

Merhaba Kızlar
Ben pazartesi günü öylesine bir deneme yapmıştım elimin üzerine ve bugün tam 1 hafta oldu aklıma geldi bir koparayım bakalım diye ama şuan tüyler elimde kalıyor yani dökülüyor yani 1 haftada güzel bir sonuç aldım elimin üzerinde düzenli olarak yapıldığında yaza kadar göz ile görülür azalmayı göreceğime inanıyorum sadece aksatmamak lazım bugün 2. seansimi yapıcam....

Kızlar seanslarınızdaki sonuçlar ne durum da ?

Ben cuma 2. seansını yapıcam ama elim ile tuttuğumda bir kısım tüyler elimde kalmaya başladı bile inş güzel sonuçlar alırız daha yolun başındayım ben malum sizler ne durumdasınız?

Ben de iki seans yaptım, üçüncü seansımı da yarın yapacağım. Ama ilk seansımı deneme amaçlı 3. Seviyede yapmıştım onun için şimdilik gözlemlediğim şey tüyler geç uzuyor ve bikini bölgesini 10 gün önce 4. Seviyede yapmıştım ; bazı bölgelerde dökülme oldu. Sonuç olarak şuan için memnunum ben de

lütfen her sonucu bize yazın bende almayı düşünüyorum

lütfen her sonucu bize yazın bende almayı düşünüyorum
Bence almak için çok beklemeyin. Memnun kalacağınızdan eminim. Belki uzun vadede sonuç alacağız ama nihayetinde tüyleri ya oldukça azaltacağız ya da yok edeceğiz! Hem de canımız hiç acımadan

Ben ilk seansimida 5. Seviyede yaptim bundan sonrakileride oyle yapicam cunku hic bir sekilde aci hissetmiyorum. Keske 10. Seviyeside olsa diyorum kendi kendime herkesin kil yapisi farkli oldugu icin kimi hemen kimininde zaman alabilir sonucun iyi olmasi konusunda ama ben memnunum suanlik o kadar zamanda almiyor komple heryere uygulamak yarim saate heryerini halledebilirsin yani alacak arkadaslara tavsiye ederim kesinlikle zaman kaybetmemenizi oneririm.

Neden derseniz eger cunku ben bu urunu almal icin cok arastirdim fiyatlari ve bu arada fiyatlar cok yukselmekte bilgniz olsun siteleri arastirin guzel kampanyalar yakalarsiniz insAllah.

Ben kesin alicaktim heleki 50.000 atislikti ve teknosadandi dedim birde betten kadinlar kulubune yazayim burada bana yardimci olan arkadaslar oldu sagolsunlar 50.000 atisi 600 gl ye alicaktim dusunun ama ben suan 150.000 atisi 602 tl ye aldim ve suan piyasada fiuatlar acayip yukselmis arastirip taksitle almanizi tavsiye ederim vedd pismaan olmazsiniz kesinlikle...

Arkadaslar kullanma konusunda da 5. Seviyede kesinlikle kullanmanizi tansiye ederim aci hissi hic yok gibi birsey emin olun agda daha cok aci hissi veriyor. Ve sonucu kisa surede alicaksiniz ) paylasimlarinizi sonuclari bekliyoruz burada )

n11 den alıp cidden memnun olanlar var mı sonuçta silk'n glide n sitesindeki mağazalar da yoktu burası ve fiyatda normale göre ucuz olunca kuşku duydum almak istiyorum aceleye getirmeye korkuyorum ama bi an önce de kurtulmak istiyorum bana bi yardım eli medet

Merhaba bende sizin gibi cok ama cok arastirdim . Vede dedigniz gibi insan bu kadar pahali oluo guven siz konusu her sekilde ama bende 3 ay arastirdim ve buraya uye olarak bana bir cok kisi n11 in guvenilir site oldugunu soyledi vede arastirdim bende bir kamoanya yakaladim ve urunu aldim firma ile hic bir sikinti yasamadim elime saglam sekilde garantili gecti memnunum da 2. Seansmida yaptim.

Benim sadece sorun yasadigim konus kargo firmasiydi 4 gnde anca elime gecti sakin ama sakin ups kargo ile gonderilmesini istemeyiniz. Bilginize ben sikinti yasadim firmada bu konuda bana mahcup kaldi ve beni surekli arayip mail ilgile bilgi aldilar yani bende b kadar ilgi gorecegimi tahmin etmiyordum ... kesnlikle tavsiye ederim.

Aslında ups çok iyi bir kargo şirketidir. NAVİGASYON ile takip sistemi bir tek o firmada var. Ben de sıkıntısız teslim alırım her zaman. Sizin şansınıza diyelim. Keşke internet üzerinden aracın nerede olduğunu takip etseydiniz, arardınız müşteri hizmetlerini
Benim bir paketimi iki sene önce kurye apartman görevlisine teslim etti diye ups birbirine girmişti
Mesela ben de sürat kargoyu sevmem iki üç günde anca getirir ama bir başkası memnundur
Demek istediğim bu kargo şirketleri biraz şans işi ve göreceli

Valla ben boyle bir rezillik gormedim sanirim navigasyon bizim siteyi gostermiyordu...benim kargim persembe gunu ups sirketinin oturdugun yerdeki subeye gelmisti netten takip ediyordum her saat dagitimda surekli neyse ben ogun evde hapis hali ile sonra arafim subeyi aksam saatlerinde gelir dedi neyse saat 8 gibi baktim subede bekletiliyor gorunuyor .
Cuma gunu yine dagitima cikti herbeyse bekliyorum 4 gibi yine gelmedi aradim subeyi yogunluk oldugnu soyledi aksama gelir dedi tekrardan ve kuryeninde. Yani dagiticibi bana numarasinida vermedi bayan ben deli oldum tabikide c.tesi gunu deli gbi ariyorum 1 saat aradm abartisiz sonnda actilar piskin piskin bekleyin diyorlar dedim ne curet ya bugun 1 e kadar evdeyim arayin soyleyin 1 den sonra getireceklerse gelmesnler cunku evde degilim. Her neyse p.tesi oldu aksam 7 de geldi ama benim aramam ve hatirlatmamla diyeyim bem basladim adama soylenmeye neden ciddiye almiyorsunuz belki olmle ilgili belge olabilir onemli bir dosya olabilir bu ne sorumsuzluk diye bagrndim c.tesi geldik hanfendi evde yoktunuz ben aradm insanlik edip subenizi haber veririz dediler neddn geliyorsunuz dedim heee ki geldibiz hani kapida geldignize dair nor dedim k.bakmayin kagidimiz bittigi icin asamadik dalgami geciyorsunuz dedim bende yani kimsenin kimseden haberi yok her firma boyle valla kimse o yada bu iyi demesin . Cunku bir sey tutturuncaya ladar itina ile calisiyorlar sonrada sacmaliyorlar sanirim para bozuyor bu konuda saniri hak verirsiniz subeden subeye fark vardir buna birsey diyememde cevremde herkes mi b konulardan muzdarip olabilir diyecegim sorun bende olsa tamamda yok Allahim insanin sabrni zoruluyorlar.
Ustelik sikayet etmedigim yerde kalmadi heryere yazdi mail attim arti b urunu aldigim firmada sikayette bulundu magdur birakilmak ile ilgili ayiptir yaaa..
Bir cok duyumumda su evine gittik ama evde yoktu geziyorlar geziyorlar urunleri teslim etmiyorlae birde piskinlik ediyorlar..Evine helalinden gotureceksin paraniii cok biliyorum gezip tozan dagitici o urunleri karpuz dizer gibi firlatip firlatip yerlestirmelerini icinde bir suru kirik vurukkk yazik yazikk ya k.bakmayim bu konuda cok acayip sikintilarimiz varrr :))

Ben bu sorunu sürat kargoyla yaşadım ve emin ol aynı şeyleri yaşamışız. Ben de Dagi'den almıştım birşeyler. Dagi de defalarca özür diledi. Şubedeki adam ise bir kadınla nasıl konuşulacağını bile bilmeyen bir zavallıydı
Haber kağıdı olayını da birkaç kere Yurtiçi ile yaşadım
Zamanla alışveriş yapa yapa bütün kargo şirketlerini tanıyorsun zaten. Şuan benim için en iyisi Aras sonra da şansıma Ups
Neyse gelmiş geçmiş olsun. Sen de zamanla alışırsın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…