- 7 Aralık 2014
- 208
- 524
- 138
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben alalı bir haftadan fazla bir süre oldu yine n11den almıştım. tlskm arkadaşımızın bugün gelecek inşallah :)minmigo sizinde elinize bugün geçicekti geldimi acaba ürününüz?
haftada bir mi kullanmak gerekiyor, benim aklımda 15 günde bir kullanılacak diye kalmışDedigim gibi uygulamaya devam et canim haftada 1 kere bak etkisini dahada yakim zamanda goreceksin mutlu olacaksin kil koklerini zayiflatiyor zamanladaaa azalacakkk hic cikmayacak diyemem cunku cikmasi lazim Allah bizi boyle yaratmis ter bezlerimizin calismasi icin bu sart canim olmamasida ciddi.bir sorun olarak dusun
Size şöyle önerebilirim bu şekilde aksatmadan yaptığınız takdirede büyük bir azalmayı hissedeceksiniz.haftada bir mi kullanmak gerekiyor, benim aklımda 15 günde bir kullanılacak diye kalmış
aynı markanın farklı modeli değil miydi? yoksa tamamen farklı bir marka mıydı?Size şöyle önerebilirim bu şekilde aksatmadan yaptığınız takdirede büyük bir azalmayı hissedeceksiniz.
1.Cihazı bir ay boyunca haftada 1 kere kullanın bunu bir ay sürdürün sonra 15 günde bir olarak kullanın ve devamında ayda bir olarak kullanın hiç bir şekilde yan etkisini veya zararını görmeyeceksiniz dediğim şekilde uygularsanız eğer dahada memnun kalırsınız ben öyle kullanmıştım farklı bir marka idi ama bu akşma kargom elime geçtiğinde inş bu ürünü aynı şekilde tüm vucuduma uygulamayı planlıyorum...
Önemli değil nasipse bu akşam inş kargom elime geçicek kargomu ürünümü beklemedeyim ) ama ben açıkcası araştırıyordum şu şekidle teknosaya gittiğimde 50.000 atışlı olan 600 TL di bu hafta sonu gidip alıcaktım ama nette bir araştırayım dedim böyle benim açtığım gibi bir konu başlığını inceliyordum ve bana kızların biraz daha araştırıp vede 150.00 liği daha uyguna bulabileceğimi söylediler ve bende araştırdım gerçekten 600 TL ye 50.000 yerine 150.000 atışlısını buldum dediğim gibi kesinlikle araştır vede p.tesi ye kadar kalırsa kampanyada kaçırma derimm...:) aa pardon isimler karıştı hadi hayırlısı
aynı markanın farklı modeli değil miydi? yoksa tamamen farklı bir marka mıydı?
1.000 atım kaç seansa kadar kullanılıyor?Aynı markanın farklı modeliydi ...Ama kartuşluydu 1000 atımlıktı vede baya maliyetliye geliyordu heryerini yapma konusunda sıkıntılı olacaktı sadece bu yuzden yuz bölgeme uygulamıştım vede gayet memnun kaldım çok şukur sıkıntı yok artık ...
ooo iyiymiş ozaman ya :)Valla ben geçen sene eylül ayında almıştım hala bitmedi ama sadece yüz bölgemde kullandım hala bitmedi kartuş duruyor kenarda.
Kesinlikle elinin altında olduğunda en azından baktın gözüne baktı hemen tak fişe ve 2 atım yap bak işine dediğin gibi yüz bölgesi önemli ben hiç ağda veya cımbız kullanmadım yüz bölgemde lazer kendim yaptım ve 1 sene içinde bitti denilebilecek kadar az yani tüye dönüştü ve artık beni o kadar rahatsız etmiyor çok şükür ama diğer bölgeme hiç kullanamadım lazer vede bana çok pahalı geliyordu kışı var yazı var onlar seni arayacaklarda sende gideceksin ve dediğingibi insan bazen utanıyorda her bölgesini göstermekten evde kendi kendine istediğin şekide yapıyorsun ama benim dediğim gibi uygula yüz bölgene ben öyle bitirdimtşk kızlar, dediğim gibi kısmet artık çok uzun zamandır araştırıyorum beklememin sebebi birazda silk n stesinde kendi verdikleri satış mağazaları dışında başka yer önermemeleriyde ama o kadar insan farklı siteden alıpta hiç birimi mağdur olmaz bende bunun altında birşey ararım(herzaman ki huyum ) ve ayrıca tlskm bende senin dediğinde gibi aldığımda her hafta özellikle çenem için kullanmak istiyorum benim tek kalan bölgem zaten çene, üst bacak ve kollar diğer bölgelerimi daha önceden lazerle neredeyse bitirmiştim tek tüklerim var birde çok sıkıldım lazere gidipt saatlerce bekleyip birde üstten iş yapmalarını "en güzeli elinin altında olması" :)
cnm mrb, nasıl jiletlemeden yapıyorsun? Ben geçen pazar günü seneler sonra ilk kez diz altını jiletledim diğer bölgeleri sonraya bıraktım onlarda ağda boyu. Böyle uzun uzunken mi silk'n glideyi kullanayım??Sakin ama sakin traslama heleki cildine asla jilet vurma ben zaten anlamamisimdir guzellik merkezlerindeki jilet uygulamasini misal benim cildim jilet vuruldugunda kotu bir sonuc alacagimi bildigim icin asla ama asla uygulatmamistim bundan 2 sen omce 5 kere gitmistim ama verdigim paraya yazik ki ne yazik yani bir etki gormemistim ...ilgi yok birse yok ama evde lazer ile 1 senedir ne cenemde nefe biyiklarimda kalmadi diyebilirim ....hic bir sekilde alma uzerine uugula isinlamayi yanik hibi tavuk tuysuler gibi koku oluyor ama olacak malum kokleri yakiyorsun birdahaki cikisini geciktirmesi icin bacaklarinda ve uygulamak istedigin hoc bir yere sakin jilet vurma arindiramazsin kendini cunku...
Merhaba ben hic bir sekilde bir vucuda bayanlarda jilet uygulanmasina karsiyim cunku jilet kil koklerini guclendirip cogaltiyor ve kimse bunun aksini iddiaa edemez. Ben biyik ve cene bolgemde uzun olan tuylerimi makas yardimi ile kesip uygulamistim ki suanda buna gerek bile duymuyorum uzerine uyguluyorum oyle uzamiyor zaten kil ve tuyler uzun oldugu icin yanik kokusu oluyor sadce egerki ayaklarda uygulanacagi zaman agda yaptiktan sonra killar nasil cikmaya basliyor iste oyle siyah gorunduginde uygulanmasi taraftariyim jiletinde amaci su killarin siyah cikmaya yakin gorundugu hali almasinda ben asla jileti vucuda vurmasindan yana degilim agda yapin ve ardindan da biraz sabir ile cikmaya tam basladiginda uygulayin zaten uzamayack birdaha killariniz vede almayacaksiniz...Bu benim uygulama tarzim ve dusuncem bunu belirtnek istedim )cnm mrb, nasıl jiletlemeden yapıyorsun? Ben geçen pazar günü seneler sonra ilk kez diz altını jiletledim diğer bölgeleri sonraya bıraktım onlarda ağda boyu. Böyle uzun uzunken mi silk'n glideyi kullanayım??
O zaman nasıl tüy kökleri yanıcak? Sen nerden buldun bu yöntemi? Ay ne çok sordum
Sakin ama sakin traslama heleki cildine asla jilet vurma ben zaten anlamamisimdir guzellik merkezlerindeki jilet uygulamasini misal benim cildim jilet vuruldugunda kotu bir sonuc alacagimi bildigim icin asla ama asla uygulatmamistim bundan 2 sen omce 5 kere gitmistim ama verdigim paraya yazik ki ne yazik yani bir etki gormemistim ...ilgi yok birse yok ama evde lazer ile 1 senedir ne cenemde nefe biyiklarimda kalmadi diyebilirim ....hic bir sekilde alma uzerine uugula isinlamayi yanik hibi tavuk tuysuler gibi koku oluyor ama olacak malum kokleri yakiyorsun birdahaki cikisini geciktirmesi icin bacaklarinda ve uygulamak istedigin hoc bir yere sakin jilet vurma arindiramazsin kendini cunku...
Kafama gore is yapmiyorum hanim efendi 2 senedir bu sekilde kullaniyorum vede nasil olduysa yuz bolgemde hic bir sekilde kil kalmadi oradada belirttim benim tercihim bu yonde kim nasil isterse o sekilde uygulayabilir kendi dusunce ve fikirimi paylasiyorum uygulama kisiye kalmis...Dışardan takip ediordum siteyi ta ki şu mesajınızı görene kadar.
Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin, hele ki sağlıkla ilgili konularda bunu asla yapmayın.
Ben de Philips - Lumea aldım ve kullanma talimatlarında kesinlikle ve kesinlikle traş edilmesi gerektiği, aksi takdirde ciltte yanıklar oluşabileceği söyleniyor.
Siz siz olun her şeyi kurallarına uygun olarak kullanın. : )
Kafama gore is yapmiyorum hanim efendi 2 senedir bu sekilde kullaniyorum vede nasil olduysa yuz bolgemde hic bir sekilde kil kalmadi oradada belirttim benim tercihim bu yonde kim nasil isterse o sekilde uygulayabilir kendi dusunce ve fikirimi paylasiyorum uygulama kisiye kalmis...