• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti fiyat ve sonuçlar ?

Ben bu sorunu sürat kargoyla yaşadım ve emin ol aynı şeyleri yaşamışız. Ben de Dagi'den almıştım birşeyler. Dagi de defalarca özür diledi. Şubedeki adam ise bir kadınla nasıl konuşulacağını bile bilmeyen bir zavallıydı
Haber kağıdı olayını da birkaç kere Yurtiçi ile yaşadım
Zamanla alışveriş yapa yapa bütün kargo şirketlerini tanıyorsun zaten. Şuan benim için en iyisi Aras sonra da şansıma Ups
Neyse gelmiş geçmiş olsun. Sen de zamanla alışırsın:))

Zamanla alisamam valla agzima geleni soylerim ben m.etme 2 senedir kargi sirkeylerinin hepsini denedik cunku bizde bir saticiyiz mecburrr musterilerimize kargo ile ulastiriyoruz urunlerimizi susarsan teoene cikiyorlarr valla agzina geleni soyluceksin bu devirde :)) alistim bende artik onceleri sineye cekiodum ama artik gamsizim bu konuda...

Zamanla alisamam valla agzima geleni soylerim ben m.etme 2 senedir kargi sirkeylerinin hepsini denedik cunku bizde bir saticiyiz mecburrr musterilerimize kargo ile ulastiriyoruz urunlerimizi susarsan teoene cikiyorlarr valla agzina geleni soyluceksin bu devirde :)) alistim bende artik onceleri sineye cekiodum ama artik gamsizim bu konuda...
Ben de öyleyim artık susunca tepene biniyorlar. Bir sorun yaşadığım zaman ben de aynı senin gibi yapıyorum. Bir keresinde yurtiçi genel müdürlüğü ayağa kaldırmıştım;) ama ne olursa olsun sonuç hiiçç değişmiyor

Bende n 11 den aldim kargo harici hic bir sikinti yasamadim keske soyleseydiniz ups ile gondermemelerini...

Kızlar ben de lazer epilasyon merkezi ile görüşüp lazer yaptırmaya tam karar vermişken bu aletin reklamını görünce vazgeçip gitmedim.Henüz bu aleti almadım ve sizin yazılarınızı okudum şimdi almayı düşünüyorum.kullananlar son derece memnun mu yani tereddütsüz alabilir miyim ?Çünkü ben bu konuda çok muzdaribim yani bu tüylerden bıktım heryerimdeler beni bırakmıyorlar ağda yapmaktan bıktım yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar ben de lazer epilasyon merkezi ile görüşüp lazer yaptırmaya tam karar vermişken bu aletin reklamını görünce vazgeçip gitmedim.Henüz bu aleti almadım ve sizin yazılarınızı okudum şimdi almayı düşünüyorum.kullananlar son derece memnun mu yani tereddütsüz alabilir miyim ?Çünkü ben bu konuda çok muzdaribim yani bu tüylerden bıktım heryerimdeler beni bırakmıyorlar ağda yapmaktan bıktım yardımcı olursanız sevinirim
Ben şimdilik memnunum ama ilerde de memnun kalacağımdan eminim. Lazerin çeyrek fiyatıa bence bu aleti al; pişman olmazsın

Benimde şuan bir sıkıntım yok ara ara yerlerde ellerimle koparmaya çalıştığımda elimde kalan tüyler var ve kıllarım siyah erkek gibi yerine siyah ince çıkmaya başladılar kimi yerlerimde de boşluklar var yani çıkmamış bakalım sanırım 3. ve ikeriki seanslarımda file ile yıkadığımda inş yaza kadar daha da güzel sonuç alırım ama çene ve bıyık bölgemde çok memnunum yok denilecek kadar az kaldılar ve o kadarda rahatsız etmiyor beni insanlarla diyalog kurduğumda. Tavsiye ederim bende.

merhaba arkadaşlar bi uyarıda bulunmak istiyorum Silk n Glide ürününü facete ucuza satan bir site var 50000 ışık atımı olan ürün 129 tl. tamamen dolandırıcılar. kapıda ödeme yöntemiyle insanları kandırıyorlar. ben spariş verdim telefonla aradılar ve hiç bir şekilde ürünü teslim almadan açamayacağımı söylediler ne bi telefon numarası ne bi muhatap hiç bişi yok. ürün iadesi mümkün değil. ikna etmek için ellerinden geleni yapılorlar yok bakanlık onaylı yok fatura var bir sürü palavra sakınnnnnnn oyuna gelmeyin arkadaşlar.

kizlar toplamda 4 seans uyguladm oyle sık sık da degil 20 gun arayla falan ve suan uyguladigim bolgede bacakta bile toplasan 20 kıl yok ben bile saskinim ama bu alet vucutta hic kil olmasada kullaniosum sanirim uyumaya devam etsin diye ben simdilik hakikaten memnunum

kizlar toplamda 4 seans uyguladm oyle sık sık da degil 20 gun arayla falan ve suan uyguladigim bolgede bacakta bile toplasan 20 kıl yok ben bile saskinim ama bu alet vucutta hic kil olmasada kullaniosum sanirim uyumaya devam etsin diye ben simdilik hakikaten memnunum
Slm canım nasıl kullanıyorsun sen lazeri jiletle aldıktan hemen sonramı yoksa bi kaç gün bekliyormusun?

Kızla benim de tüylerim azalmaya başladı. Bu hafta etkisini daha da net görebildim. İyi ki almışız. Ne büyük rahatlıkmış

Slm canım nasıl kullanıyorsun sen lazeri jiletle aldıktan hemen sonramı yoksa bi kaç gün bekliyormusun?
jilet veya tuy kisaltma makinasiyla sifirlayip hemen uyguluyorum benim vucudumda en sert tuyler genitalde orayada uyguluyorum 5. seviyede azcik acio ama lazer yaptigim zamanlar sicriyodum resmen onun acisinin 10 da 1 i

kizlar benim cenemde kalin killar var beyaz tenliyim bendede ise ararmi acaba merak ediyorum

bide lazer yuzde leke falan yapar mi kizlar braun facemi aliyim bunu mu aliyim karar veremedim benim icin onemli olan yuz diger yerler halleliyor nasilsa lazer buynumdakileride kalinlastirirsa diye korkuyorum karsr veremiyorum fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim ben ozellikle cenem vefavorilerim icin kullanmak istiyorum

bide lazer yuzde leke falan yapar mi kizlar braun facemi aliyim bunu mu aliyim karar veremedim benim icin onemli olan yuz diger yerler halleliyor nasilsa lazer buynumdakileride kalinlastirirsa diye korkuyorum karsr veremiyorum fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim ben ozellikle cenem vefavorilerim icin kullanmak istiyorum

merhaba çok fazla bilgi sahibi değilim ama sitelerindeki iletişim kısmından arayıp bilgi alabilirsiniz, benim kişisel görüşlerime gelince o bölgeyi tahriş etmez, uygun ayarda çalışır ve madem beyaz tenlisiniz yaz da olsa kış da olsa güneş kremi (spf 30+, yaz için 50+) kullanırsanız olabilecek yan etkileri de azaltırsınız diye düşünüyorum :)

merhaba arkadaşlar ben de bugün alacağım sanırım ve çok hevesliyim artık kurtulmak istiyorum yalnız ben esmer tenliyim, yani çok esmer değilim ama ten rengim açık değil, tüylerim de ince yani alt bacağım üst bacağımdan bi tık kalın mesela kıl-tüy yapısı olarak sonuç alırım değil mi? çünkü zaten lazer yaptıramıyorum ince yani sonuç alamıyorum gittiğim yerler %50-60 ancak sonuç diyolar ki buna da güvenemiyorum o yüzden bu aleti almaya karar verdim. esmer tenli, tüyleri kapkara olmayıp da sonuç alan var mı?? :) bir de firmayla görüştüm bilinmedik yerlerden almayın 200 tl fiyat veren bir yer orjinal ürün satmıyordur dediler haberiniz olsunn:KK16:

merhaba arkadaşlar ben de bugün alacağım sanırım ve çok hevesliyim artık kurtulmak istiyorum yalnız ben esmer tenliyim, yani çok esmer değilim ama ten rengim açık değil, tüylerim de ince yani alt bacağım üst bacağımdan bi tık kalın mesela kıl-tüy yapısı olarak sonuç alırım değil mi? çünkü zaten lazer yaptıramıyorum ince yani sonuç alamıyorum gittiğim yerler %50-60 ancak sonuç diyolar ki buna da güvenemiyorum o yüzden bu aleti almaya karar verdim. esmer tenli, tüyleri kapkara olmayıp da sonuç alan var mı?? :) bir de firmayla görüştüm bilinmedik yerlerden almayın 200 tl fiyat veren bir yer orjinal ürün satmıyordur dediler haberiniz olsunn:KK16:
Benim de tüylerim aynı senin tarif ettiğin gibi ve ben sonuç alıyorum. benim de çok incedir ve aletin sensörü algılıyor. Bir sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. Eğer algılamazsa birkaç kere jiletle alıp görünür hale getirirsin. Çok koyu ten dedikleri sanırım zencilerin tenini kastediyorlar; malum dünya genelinde satılan bir alet. Sen de muhtemelen buğday tenlisin
Ayrıca kollarını da alanlar var ki kimsenin kol tüyleri kalın ve koyu renk değildir genel olarak. Mesela yengem o aletle kollarını da alıyor ki, incedir baya, teni de koyudur ve sonuç aldığını söyledi

Benim de tüylerim aynı senin tarif ettiğin gibi ve ben sonuç alıyorum. benim de çok incedir ve aletin sensörü algılıyor. Bir sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. Eğer algılamazsa birkaç kere jiletle alıp görünür hale getirirsin. Çok koyu ten dedikleri sanırım zencilerin tenini kastediyorlar; malum dünya genelinde satılan bir alet. Sen de muhtemelen buğday tenlisin
Ayrıca kollarını da alanlar var ki kimsenin kol tüyleri kalın ve koyu renk değildir genel olarak. Mesela yengem o aletle kollarını da alıyor ki, incedir baya, teni de koyudur ve sonuç aldığını söyledi

şu an içimi rahatlattın çok teşekkür ederim :)
zaten alayım sonuçları mutlaka paylaşırım, hepimizin derdi aynı umarım hepimiz bir an önce kurtuluruz. ne şekilde uygulama yapıyorsunuz yani biraz uzasın mı yoksa kılların ucu görünse yeterli mi??

şu an içimi rahatlattın çok teşekkür ederim :)
zaten alayım sonuçları mutlaka paylaşırım, hepimizin derdi aynı umarım hepimiz bir an önce kurtuluruz. ne şekilde uygulama yapıyorsunuz yani biraz uzasın mı yoksa kılların ucu görünse yeterli mi??
Okuduğuma göre ikisi de olurmuş. Ben birazcık uzatıyorum. Zaten iki seans sonra uzaması yavaşlıyor; umarım senin de öyle olur. Ben mesela 15 gündür almıyorum o kadar az uzuyor ki

Back