• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti fiyat ve sonuçlar ?

:KK33::KK33::KK33:
Okuduğuma göre ikisi de olurmuş. Ben birazcık uzatıyorum. Zaten iki seans sonra uzaması yavaşlıyor; umarım senin de öyle olur. Ben mesela 15 gündür almıyorum o kadar az uzuyor ki

Umarimm zaten ben tamamen bitmesinden falan vazgectim gec ciksin, puruzsuz olsun yeter. Peki tamami dokuluyor mu mesela yaptiktan belli bir sure sonra yoksa her seans yer yer dokulmeler mi oluyor? Cok soru sordum ama merak ettigim seyler var hala

:KK33::KK33::KK33:

Umarimm zaten ben tamamen bitmesinden falan vazgectim gec ciksin, puruzsuz olsun yeter. Peki tamami dokuluyor mu mesela yaptiktan belli bir sure sonra yoksa her seans yer yer dokulmeler mi oluyor? Cok soru sordum ama merak ettigim seyler var hala
Tabiki soracaksın bende her seans yer yer döküldü ve 5. Seviyede dün 5. Atımımı yaptım. Gerçekten de çok çok azaldı yani ben bile inanamıyorum bakıp bakıp duruyorum yeni tüy çıkıyor mu diye ama dökülen var, çıkan yok

Tabiki soracaksın bende her seans yer yer döküldü ve 5. Seviyede dün 5. Atımımı yaptım. Gerçekten de çok çok azaldı yani ben bile inanamıyorum bakıp bakıp duruyorum yeni tüy çıkıyor mu diye ama dökülen var, çıkan yok

Ayy masallah umarim hep boyle gider :)
Darisi hepimizin basina

kizlar benim cenemde kalin killar var beyaz tenliyim bendede ise ararmi acaba merak ediyorum

Merhaba

Konuya bakmayalı uzun zaman oldu..
Sonuçları belirtmek istedim 2 aydır kullanıyorum yanlış hatırlamıyorsam ..
Komple bacakta gözle görülebiliri geçtim maşallah diyeyim çok ama çok seyreldi .Sakın ama sakın jilet uygulamayın ilk baş ya kuaförde yada kendiniz komple adanızı yapın ve sonra çıkma aşamasını bilirsiniz .Siyah kökler görünmeye ve kaşınmaya başlar cildiniz , bu zamanda hemen ilk seansınızı yapın misal p.tesi yaptınız demi hemen bir sonraki hafta tekrar p.tesi yani her hafta belirlediğiniz gün yapın...

Mesela ben şimdi 15 günde 1 e uzattım seanslarımı heleki kollarımda çok ama çok daha etkili sonuç aldım.Bıyık ve cene bölgemde gözüme her battığında atım yapıyorum 3 gün sonrada elimle oynarken bakıyorum elimde kalıyor...

Henüz bir hamilelik geçirmediğim için genital bölgeye uygulama yapmadım ama eminim ki eğerki yapılmasında bir sakınca olmayacağını bilsem ilk oraya yapardım en azından azalırdı.Ama bu nedenle denemedim bile zaten hamilelikte kullanılmasıda yasak ürünün sormak istediğini bir şey olursa buradayım arkadaşlar...

Yaa peki 50.000 atışlık alsak kaç sene gider bu butun vücut için ama

Bu arada ben
Yaa peki 50.000 atışlık alsak kaç sene gider bu butun vücut için ama

Bu üründe kartuş yok ürünün kendisinden kartuşlu diyeyim ben en iyisi size valla 150.000 3 sene gidiyorsa ona göre kullanıma ve şekline göre değişir orasını ne t olarak bilemeyeceğim.... Ama şiddet ile tavsiye ederim indirimleride takip edin.

Benim aslında tuy problemim fazla yok o yüzden 50.000 düşünüyorum .. 1 sene idare etsin bitmesse tuylerim ME ELOS diye bi marka var o daha iyiymiş diye duydum .

Benim aslında tuy problemim fazla yok o yüzden 50.000 düşünüyorum .. 1 sene idare etsin bitmesse tuylerim ME ELOS diye bi marka var o daha iyiymiş diye duydum .

Tercihe bağlı orası araştırın güzelce ona göre karar verirsiniz...Ben aylarca araştırdım ve çok uyguna aldım 150.000 atımı.

En iyisi bende ondan aliyim ya tenim beyaz tuylerim siyah ince niye işe yaramasın ki ?

En iyisi bende ondan aliyim ya tenim beyaz tuylerim siyah ince niye işe yaramasın ki ?

Benimde tenim beyaz kıllarım siyahtı ve çok sertti şimdi maşallah diyeyim acaip bir azalma var ve kollarımdaaa dahada mutlu kaldım...

Yaa canm bişey daha soracam rahatsz ediyorum ama.. Bende sivilce ve izleri var yüzüm yanmaz dimi

Ben öyle bir problem yaşadım ama bünyeden bünyeye fark vardır diyebilirim.Şimdi size desem ki kesinlikle olmaz bu pek sağlıklı olmaz ama araştırın bence ben böyle bir durum ile karşılaşmadım yorumlarda yinede siz bilirsiniz ben çok memnun kaldım vede hep 5. seviyede kullandım .Kökleri ne kadar çok yanarsa ve canın alırsa o kadar cabuk sonuç alıyorsun..Genital bölge haricinde.

Genital bölgeye kullanılmıyor diye biliyorum ama en çok da orası için istiyorum neyse daha denemeden bilemem ... Çok sağol bilgilerin için

Genital bölgeye kullanılmıyor diye biliyorum ama en çok da orası için istiyorum neyse daha denemeden bilemem ... Çok sağol bilgilerin için
genital değil ama bikini bölgesine uyguluyorum, son seferde nasılsa acımıyor diye 5. seviyede atış yaptım birkaç gün sonra ciltte soyulma oldu iyileşmesi 10 günü buldu. bacaklarımda kullanımdan çok memnun kaldım, batık tüy sorunu da tamamen bitti. yaklaşık 15 gün önce jilet yapıp uyguladım hala çıkmadılar ki jiletle bende 2. gün çıkmaya başlardı :) kesinlikle büyük rahatlık. bacakta jilet kullanmaktan çekinmeyin ben bir zararını görmedim.

kullanan arkadaşlar, epey olmuş siz başlayalı son durumlar nedir alayım mı ben de kararsızım biraz yardımcı olursanız çoooookk sevinirim

kullanan arkadaşlar, epey olmuş siz başlayalı son durumlar nedir alayım mı ben de kararsızım biraz yardımcı olursanız çoooookk sevinirim

Merhaba ben kullanıyorum ama çene ve bıyık bölgemde aksatmadan ve gözle görlür ve ben rahatsız etmeyen sonuç alıyorum çok şükür kollarımda da faydasını görmüştüm ama yaz malum tatil felan koşuşturma ayak ve kollarımda uygulayamadım ama azalmaları gözle hissedebiliyorsunuz. Ben tavsiye ederim para bayılmaktansa lazer epilasyona bu elinin altında ve istediğinde kurtulabiliyorsun...

Back