Bu arada kendim yapmadan oncede guzellik merkesinde ayni uygulamayi yaptirdim ve kimseye jilet vurdurtmadim egerki boyle vir sorun ile karsilasacagik soz konusu olsaydi guxellik merkezindeki uzman kiside bana olacaklarda bahsederdi....Dışardan takip ediordum siteyi ta ki şu mesajınızı görene kadar. Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin, hele ki sağlıkla ilgili konularda bunu asla yapmayın. Ben de Philips - Lumea aldım ve kullanma talimatlarında kesinlikle ve kesinlikle traş edilmesi gerektiği, aksi takdirde ciltte yanıklar oluşabileceği söyleniyor. Siz siz olun her şeyi kurallarına uygun olarak kullanın. : )
Bu arada kendim yapmadan oncede guzellik merkesinde ayni uygulamayi yaptirdim ve kimseye jilet vurdurtmadim egerki boyle vir sorun ile karsilasacagik soz konusu olsaydi guxellik merkezindeki uzman kiside bana olacaklarda bahsederdi....
Kesinlikle sana katılıyorum canımBen uzun tüylerin üzerine bacakta denemek için 5. seviye de atış yaptım yanık durumu olmadı ki cildim çok beyaz, hassas ve incedir. Ben bu ürünün cildi yakacak kadar kuvvetli olduğunu düşünmüyorum genital bölge hariç.
Ben uzun tüylerin üzerine bacakta denemek için 5. seviye de atış yaptım yanık durumu olmadı ki cildim çok beyaz, hassas ve incedir. Ben bu ürünün cildi yakacak kadar kuvvetli olduğunu düşünmüyorum genital bölge hariç.
Alakası valla ben adet olduğumdada bu uygulamayı defalarca yaptım genetal bölgem hariç tabikide orası için cesaret edemedim ki ben yapmam da sanırım. Bu arada benim anlamadığım daha doğrusu size anlatamadığım şey şu ben böyle yapıyorum diyorum illaki sizde yapın demiyorum paylaşımımda da bunu belirttim.İsteyen istediği şekilde uygulayabilir benimde cildim acaip hassastır ama bu konuda hiç bir sıkıntı görmedim...Her insanın cilt, tüy yapısı farklıdır. Belki sizde olmamıştır ama başkasında ciddi sorunlar oluşturabilir veya örneğin siz adet döngünüze yakın bir zamanda dediğiniz şekilde yapsanız, yani traşsız uygulasanız belki sizin de cildinizde yanık oluşabilecektir çünkü cilt o dönemde çok hasastır. Neyse benden bu kadar arkadaşlar, ben uyarmak istedim.
Herkese tüysüz günler. :)
Alakası valla ben adet olduğumdada bu uygulamayı defalarca yaptım genetal bölgem hariç tabikide orası için cesaret edemedim ki ben yapmam da sanırım. Bu arada benim anlamadığım daha doğrusu size anlatamadığım şey şu ben böyle yapıyorum diyorum illaki sizde yapın demiyorum paylaşımımda da bunu belirttim.İsteyen istediği şekilde uygulayabilir benimde cildim acaip hassastır ama bu konuda hiç bir sıkıntı görmedim...
eeeee o nasıl şey öyle ben bilmiyorum bak ilk defada senden duydum neyse ki bu benim için bir ilk olduğundan bir daha tekrarlanmaz ama neden ki insanlar bir birine nasıl yardımcı olacak ki o zaman ? Yani anlamadım canım ben bu işi şuan... Birde bu sitede yapmış olduğun yorumlar senin ile beraber ömür boyu kalıyor sanırım
İnşAllah benim kusuruma bakmazlar :) çünkü sevdim ben bu siteyiBen sizden daha eskiyim bu forumda; biraz niyete bağlı diyelim. Mesela birisi üye olmuş daha ilk ms
Sanırım bu forumda sizlerden daha eskiyim onun için cevaplamaya çalışayım. Biraz niyete bağlı diyelim. Mesela ilk kez üye oluyorsunuz ve ilk mesajınızda link veriyorsunuz ya da isim veriyorsunuz. Moderatörler zaten takip ediyor reklam amaçlı üyelikleri
Birisi estetikle ilgili 5-6 ay önce 3-4 topiğe farklı isimlerle doktor tavsiye etmişti ve moderatörler anında banladılar
Bence seviyeyi cilt tonunuza göre belirleyin. Yani 5.seviyeye kadar çıkın zaten cilt tonu ve kıl yapınız o seviyeye uygun değilse cihaz atış yapmıyor güvenlik sensörü var. Seviyeyi ne kadar yüksek tutarsanız o kadar çok verim alırsınız. Yani 5. seviyeye uygun cildiniz varken daha düşük seviyeler kullanıp tedavi sürecini uzatmış olursunuz :/Kızlar ben de biraz önce denedim. İlk uygulamayı tek bir yerde 1. Seviyede denedim, herhangi birşey olmadı, biraz yukarda 2. Seviyeyi, biraz daha yukarda 3. Seviyeyi denedim ve ne büyük kolaylıkmış çok çok hafif sıcaklık dışında hiçbirşey hissetmedim. Yalnız benim anlamadığım, 4 haftada bir uygulayın demiş bu, kaçıncı seviye için geçerli? Siz de demişsiniz ki, haftada 1 kere yapın.
Bugün deneme amaçlı denedim. Yarın 4. Seviyede tekrar uygulayayım mı yoksa 1 hafta bekleyeyim mi?
Ama iyi ki almışım diyorum
İlginçmiş neden acaba bende meral ettim.Arkadaşlar kullanma kılavuzunda bir cümle okudum, sizinle de paylaşmak istedim.
Yüz ve boyun bölgesindeki tüylerde daha çabuk büyümeye neden olabilir diye yazıyor özellikle Akdeniz ve Orta Asyalı kadınlarda bu ihtimal daha yüksekmiş.
Ben dudak üstüne bir kere kullandım ama inşallah bir artışa sebep olmaz
bilmiyorum ki, gerçi kılavuzda her ihtimali belirtmek zorundalar ama henüz kimse uzun süre kullanmadığı için yüzde kullanmaya cesaret edemem artıkİlginçmiş neden acaba bende meral ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?