Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti fiyat ve sonuçlar ?

Bu arada kendim yapmadan oncede guzellik merkesinde ayni uygulamayi yaptirdim ve kimseye jilet vurdurtmadim egerki boyle vir sorun ile karsilasacagik soz konusu olsaydi guxellik merkezindeki uzman kiside bana olacaklarda bahsederdi....

Bu arada kendim yapmadan oncede guzellik merkesinde ayni uygulamayi yaptirdim ve kimseye jilet vurdurtmadim egerki boyle vir sorun ile karsilasacagik soz konusu olsaydi guxellik merkezindeki uzman kiside bana olacaklarda bahsederdi....

Ben de gittim o güzellik merkezlerine. Traş makinesiyle tüyler temizlenmeden asla lazer uygulaması yapmazlar.

Ben uzun tüylerin üzerine bacakta denemek için 5. seviye de atış yaptım yanık durumu olmadı ki cildim çok beyaz, hassas ve incedir. Ben bu ürünün cildi yakacak kadar kuvvetli olduğunu düşünmüyorum genital bölge hariç.

o zaman güzellik merkezinden güzellik merkezine far var benim tercihim ve uygulamam bu belirttim de zaten yukarıda isteyen istediği kuralları uygulayabilir.

Benim tenim jilete karşı cünkü...ters sonuçlar alıyorum

Kesinlikle sana katılıyorum canım

Her insanın cilt, tüy yapısı farklıdır. Belki sizde olmamıştır ama başkasında ciddi sorunlar oluşturabilir veya örneğin siz adet döngünüze yakın bir zamanda dediğiniz şekilde yapsanız, yani traşsız uygulasanız belki sizin de cildinizde yanık oluşabilecektir çünkü cilt o dönemde çok hasastır. Neyse benden bu kadar arkadaşlar, ben uyarmak istedim.

Herkese tüysüz günler. :)

Alakası valla ben adet olduğumdada bu uygulamayı defalarca yaptım genetal bölgem hariç tabikide orası için cesaret edemedim ki ben yapmam da sanırım. Bu arada benim anlamadığım daha doğrusu size anlatamadığım şey şu ben böyle yapıyorum diyorum illaki sizde yapın demiyorum paylaşımımda da bunu belirttim.İsteyen istediği şekilde uygulayabilir benimde cildim acaip hassastır ama bu konuda hiç bir sıkıntı görmedim...

Tüysüz günler dilerim. :)

Sanırım bu forumda sizlerden daha eskiyim onun için cevaplamaya çalışayım. Biraz niyete bağlı diyelim. Mesela ilk kez üye oluyorsunuz ve ilk mesajınızda link veriyorsunuz ya da isim veriyorsunuz. Moderatörler zaten takip ediyor reklam amaçlı üyelikleri
Birisi estetikle ilgili 5-6 ay önce 3-4 topiğe farklı isimlerle doktor tavsiye etmişti ve moderatörler anında banladılar
Yorumunu istersen editörden rica edip sildirebiliyorsun. Aykırı bir mesaj ise editör zaten siliyor

İnşAllah benim kusuruma bakmazlar :) çünkü sevdim ben bu siteyi

Kızlar ben de biraz önce denedim. İlk uygulamayı tek bir yerde 1. Seviyede denedim, herhangi birşey olmadı, biraz yukarda 2. Seviyeyi, biraz daha yukarda 3. Seviyeyi denedim ve ne büyük kolaylıkmış çok çok hafif sıcaklık dışında hiçbirşey hissetmedim. Yalnız benim anlamadığım, 4 haftada bir uygulayın demiş bu, kaçıncı seviye için geçerli? Siz de demişsiniz ki, haftada 1 kere yapın.
Bugün deneme amaçlı denedim. Yarın 4. Seviyede tekrar uygulayayım mı yoksa 1 hafta bekleyeyim mi?
Ama iyi ki almışım diyorum

Bence seviyeyi cilt tonunuza göre belirleyin. Yani 5.seviyeye kadar çıkın zaten cilt tonu ve kıl yapınız o seviyeye uygun değilse cihaz atış yapmıyor güvenlik sensörü var. Seviyeyi ne kadar yüksek tutarsanız o kadar çok verim alırsınız. Yani 5. seviyeye uygun cildiniz varken daha düşük seviyeler kullanıp tedavi sürecini uzatmış olursunuz :/
Bu arada kullanma klavuzu ilk 4 seans 2 haftada bir diyor. sonra ayda bir. Ama arkadaşımız haftada birle başlamış ve çok memnun istediğiniz şekilde uygulamak size kalmış.

Arkadaslar tekrar belirteyim kimin dogru kimin yanlis yaptigi konusunda birsey diyemem kimseye...kullanim klavuzunu ben uygulamadim yani soyle yada boyke ben dedigim gibi 1 ay haftada 1 kere uyguladim ardindann bu olayi 15 gunde 1 uyguladim 2 ay surece sonrada ayda 1 kere yaptim hee baktim yaz gunlerinde rahatsiz oluyorum herhngi bir ip yada cimbiz uugulamadan lazer uyguladim hemen bem etkisini 1 hafta gecmeden 4 .gunde gormustum tenden tene fark vardir bana hic ama hic bir sekilde zarari dokunmadi . Baskalarinn ten yada cilt yapisini bilemem ben illaki boyle yapin demiyorim kizlar ben kimseye kotu ornek olma cabasinda da degilum...

Dedigim gibi kendi uygulama tarzimi sizinle paylastm ben gayet memnunum kizlar col sukur hic bir sekilde kendimi kotu hissetmiyorum biri ile diyaloga girdigimde siyah killar kahvemsi dikkat cekmeye tuylere dondu vede hic bir sekilde gozle gorurlebilir zarari yok...

Arkadaslar tercih size gelmis tekrardan soylemek istedim ...Benim kullanma yontemim boyleydi hic bir zararli etkisino gormedim tenimde...

Ürünü almayı düşünen arkadaşlar için tekrar piyasayı araştırdım en uygun fiyat sefasepeti.com sitesinde 599 tl havale ile 587tl ücretsiz kargo 150.000 atımlısı haberiniz olsun.

Arkadaşlar kullanma kılavuzunda bir cümle okudum, sizinle de paylaşmak istedim.
Yüz ve boyun bölgesindeki tüylerde daha çabuk büyümeye neden olabilir diye yazıyor özellikle Akdeniz ve Orta Asyalı kadınlarda bu ihtimal daha yüksekmiş.
Ben dudak üstüne bir kere kullandım ama inşallah bir artışa sebep olmaz

İlginçmiş neden acaba bende meral ettim.

Benim ürün elime bir gelse ben o zaman denicem ama benim dediğim ben bu ürünü kullanmadım ama bu ürünün barşka modelini kullandım her hangi bir sıkıntı yaşamadım bıyık ve cene bölgemde kıl kalmadı bunuda belirtmek istedim 1 senede böyle bir sonuç aldğısam tüm vücudumda denicem inşAllah diğer bölgelerimde de bu şekilde sonuç alırım dediğim gbi ayı markanın farklı modelini kullanım bence bir yan etkisinin olcağını sanmıyorum sonuçta aynı marka.

Vallahi bende senin yüzünde aldığın sonuçlar sebebiyle çok umutluyum. Yüzdeki tüylerde bu kdar olumlu etki olduysa inşallah diğer bölgeler daha kısa sürede sonuç verir.

arkadaşlar bu ürünü alacaklar için n11 de ucuzageldiniz firması tekrar satışa sunmuş haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…